Bitcoin "po flipping" Ethereum - Vlerësimi nëse është më mirë

Shqetësimi, shpresa, argumenti ose mundësia që Bitcoin të "flipping" Ethereum në të vërtetë është shfaqur herë pas here përsëri, veçanërisht gjatë muajit të kaluar. Sidoqoftë, shqetësimi është më i përshtatshëm tani, kryesisht për faktin se nga 2 faktorë.

Fillimisht ai ishte piruni i vështirë i Ethereum në Londër i vendosur për sot. Faktori i dytë është efikasiteti i Ethereum mbi metrikat e shumta të kohëve të fundit. Ky postim do të analizojë të dy këta faktorë në informacion.

Çfarë modifikimesh pas pirunit të vështirë të Ethereum?

Furnizimi optimal i kufizuar i Bitcoin prej 21 milion e ka pozicionuar atë në të vërtetë mbi Ethereum si një posedim. Ndërsa EIP-1559 nuk do ta bëjë gjithmonë ETH deflacionist, ai fillon të ulë emetimin e tij neto pasi Ethereum do të digjej përmes hyrjes së kostos bazë. Politika financiare e Etherit dhe ristrukturimi i saj gjithashtu morën në qendër të vëmendjes premiumin e Bitcoin mbi Ethereum

Meqenëse OG Bitcoin ka qenë në të vërtetë më gjatë, ai ka një ndikim më të lartë Lindy. Lojtarët dhe financuesit e tregut janë më pozitivë për monedhën kryesore për shkak të natyrës së saj deflacioniste. Kjo edhe më shumë prodhon një premium financiar për Bitcoin

Sidoqoftë, mundësia e kthimit të ETH në BTC nuk mund të hidhet poshtë dhe shikimi i informacionit në zinxhir do të ndihmojë në kuptimin e probabilitetit të së njëjtës.

Çfarë shprehin metrikat?

Një rrymë raportojnë krahasoi metrikat specifike të zinxhirit për BTC dhe ETH për të hedhur një vështrim në energjinë e tyre, rezultatet e rrjetit dhe premitë financiare. Ai theksoi se marrëveshjet e Ethereum në të vërtetë e kanë tejkaluar atë të Bitcoin duke pasur parasysh që sezoni i verës i vitit 2017. Nga degradimi, në lidhje me energjinë, Ethereum është metoda përpara BTC.

Shtë interesante, prodhimi i DApps në fakt ka rezultuar në një rritje të qëndrueshme të marrëveshjeve të ETH duke pasur parasysh atë 2020. Shumëllojshmëria tipike e marrëveshjeve 7-ditore u rrit me 120% gjatë asaj kohe, dhe e njëjta gjë për Bitcoin erdhi me 20%. Për më tepër, Ethereum është një platformë e zgjuar marrëveshjeje. Kjo e bën atë më të vlerësuar, në lidhje me aktivitetin e tij të marrëveshjes, kur krahasohet me Bitcoin

Lexo artikullin:  Investitorët pro e pranojnë se është koha për të ndryshuar profesionin kur shfaqet ky model tradicional

Për më tepër, kostot tipike 7-ditore të Ethereum tejkaluan atë të Bitcoin për shumicën e vitit 2021. Prandaj, në lidhje me nevojën, Ethereum thjesht mund të jetë një veprim përpara Bitcoin sezoni veror DeFi.

Ndërsa EIP-1559 nuk parashikohet të zvogëlojë kostot, ecja në përdorim e rrjetit pasi të ndodhë do të çonte në djegien e një sasie më të madhe të ETH. Kjo do të përfitonte drejtpërdrejt mbajtësit nga aktiviteti i rrjetit.

Së fundi, raporti gjithashtu vuri në dukje se pavarësisht përfitimit të tij të parë, Bitcoin ka "mbetur pas Ethereum" në lidhje me zhvillimin e tij në shumëllojshmërinë e adresave me një ekuilibër. Aktualisht, ka afërsisht 20 milion më shumë mbajtës të Eterit sesa mbajtësit e Bitcoin.

A do të thotë kjo se Ethereum është gati të kthejë Bitcoin?

Një përgjigje e qartë ndaj këtij shqetësimi do të ishte Jo Jo Pavarësisht nga indikacionet më thelbësore që tregojnë energji më të lartë dhe rezultate të rrjetit, Bitcoin vazhdon të jetë mbreti në lidhje me vlerësimin, epërsinë. Kapaku i tregut të Ethereum në fakt është rritur me 1,600% duke pasur parasysh atë 2020. Ndërsa Bitcoin është rritur në të vërtetë vetëm me 400%, kapaku i tregut të Ethereum ka të bëjë me një të tretën e madhësisë së Bitcoin në terma relativë.

Kështu, për shkak të EIP-1559, do të meritojë pyetjen nëse Ethereum do të krijojë një premium financiar të krahasueshëm si BTC kur furnizimi i tij të fillojë të digjet. Dhe, a do të ishte një rrezik për primin financiar të Bitcoin në të ardhmen? Çfarëdo që të ndodhë, Ethereum që fërkon Bitcoin në të ardhmen duket pak shumë pozitive ndërkohë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju