Ethereum: Këtu është një gjë që mund të thuhet me siguri në këtë pikë

Gumëzhima e hardforkut të Londrës qëndroi e vërtetë ndaj raporteve siç u tregua në koston e Ethereum. Ethereum shkatërroi nivelin prej $ 3k duke theksuar një ecje prej 13% në më pak se 24 orë duke u tregtuar me $ 3.1 K në kohën e shtypit.

Metrikat bearish kthehen në bullish, së fundmi

Ndërsa tregu i ardhshëm i Ethereum dukej i respektueshëm në lidhje me pritjet e tregut, tregu i zonës dukej se po bënte 'më shumë duke folur, më pak duke bërë' siç u theksua në një artikulli i shkurtër i mëparshëm Sidoqoftë, me koston e ETH për rezistencën prej $ 3540, metrikat që lëshuan më parë një pamje bearish dukeshin gjithashtu më pak sfiduese.

Një raport Santiment në fakt kishte nxjerrë në pah se pavarësisht besimit të madh shoqëror dhe epërsisë sociale Ethereum nuk ishte bullish dhe një faktor për të njëjtën gjë ishte se adresat e tij të përditshme aktive ishin 'në rënie të rrezikshme me një çmim në rritje'. Në kohën e kompozimit, megjithatë, adresat aktive ditore mbanin parasysh një rritje praktikisht 10% në krahasim me ditën e mëparshme.

Edhe pse RSI e ETH kishte arritur në të vërtetë zonën e tepërt të blerjes, e cila u pa shumë si një tregues i hershëm i kthesës së modelit, ka shumë të ngjarë që ETH të mund të vlerësojë rezistencën tjetër duke marrë parasysh trajektoren e tij, e cila është mjaft bullish në kohën e kompozimit. Për më tepër, Ethereum duke qenë mbi të gjitha mesataret e tij lëvizëse bazë me koston e tij në një trend rritës është një tregues tjetër se ky tubim duket i fortë.

Për më tepër, një gjë tjetër domethënëse ishte se në të vërtetë ka pasur dalje të mëdha të këmbimit ndërsa normat vazhdojnë të rriten. Në dritën e RSI të lartë dhe presionit të blerjes, një rritje në daljet nga shkëmbimet ndoshta mund të sugjerojë një rritje të pozicioneve të tregtarëve HODL në mënyrë që të kursejnë monedha në kuletat e tyre.

Ethereum dhe Bitcoin

Tregu i ardhshëm i Ethereum po dukej i shkëlqyeshëm dhe së fundi, dukej se kishte një aktivitet të mirë edhe në tregun e zonës së Ethereum. Sidoqoftë, shqetësimi milion dollarësh që shfaqet vazhdimisht është, "si dukej alt i lartë kundrejt monedhës mbretërore." Edhe pse kostoja e Ethereum si një pjesë e kostos së Bitcoin pa një rritje të mprehtë duke marrë parasysh fundin e korrikut, kishte disa vende ku Ethereum po kalonte një kohë të vështirë duke kapërcyer Bitcoin.

Lexo artikullin:  Themeluesi i Finiko Doronin ofron të dëshmojë kundër 44 bashkëpunëtorëve në Piramidën Crypto

Edhe me koston e Ethereum duke rritur metodën që ishte, tregu më i madh ende parashikonte më shumë nga BTC. Kjo ishte e qartë në goditjet e moderuara të nënshkruara nga përhapja e paqëndrueshmërisë së sugjeruar nga ETH-BTC e cila rekomandoi që tregu parashikonte që BTC të shkonte më lart.

Duke u thënë kështu, diçka që mund të thuhet me siguri në këtë moment është se tubimi i demit të Ethereum në të vërtetë kishte filluar dhe disa kthesa dhe kthesa intriguese mbetën në dyqan për alt kryesor.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju