Skena e Ethereum L2 nxehet me rrjetin Boba duke zënë vendin e dytë në TVL

Skena e Ethereum L2 nxehet me rrjetin Boba duke zënë vendin e dytë në TVL

Rrjeti Boba, një shtresë L2 e sapolançuar për Ethereum, në fakt ka arritur në vendndodhjen e dytë në lidhje me vlerën e plotë të siguruar (TVL) në mesin e shërbimeve L2, duke përvetësuar më shumë se 50% në vlerë gjatë kohëve të fundit. Sistemi, i cili është një pirun i Optimizmit, një përmbledhje më Optimist, tejkaloi vëllanë ose motrën e tij duke rënë thjesht pas Arbitrum, opsioni kryesor L2 për shkallëzimin e Ethereum aktualisht.

Çështjet që has (* ) në lidhje me shkallëzimin kanë sjellë në fakt Ethereum rritjen e këtij lloji opsioni, i cili u ofron individëve mundësinë për të paguar shumë më pak tarifa gazi, por duke shijuar sigurinë e marrëveshjeve që rafinohen nga zinxhiri i bllokut. Ethereum

,

Megjithatë, pohon se ofron një përmirësim të veçantë në kontrast me atë që ofrojnë shërbime të tjera të ndryshme për tërheqjet e fondeve. Boba të ndryshme të tjera Ndërsa shtreson kohëzgjatjet ekzistuese të tërheqjes prej 7 ditësh, L2 u mundëson individëve të marrin fonde për Boba një çështje min.L2 në

Oolongswap u vendos

valë e madhe

Rrjeti ka më shumë gjasa për shkak të fillimit të shkëmbimit të parë indigjen të decentralizuar (dex) në sistemin e tij, në shkëmbimin TVL Oolongswap, shumë më pak se një muaj i vjetër, ofron përqindje të larta Bujqësia e kthimit, disa shikojnë në 1,000% . në ka shumë të ngjarë që kërkuesit e fitimit t'i lidhin pronat e tyre me This, duke i transferuar këto Rrjet Boba për t'u kënaqur me avantazhet.në Oolongswap

e njëjta ndjesi ndodhi kur kryeson aktualisht

Opsioni L2 Ethereum i prezantuar. Kandidatët e arbitrazhit u tunduan të lidhnin fondet e tyre dhe gjithashtu t'i paguanin ato me një sistem kthimi të quajtur Yield, i cili, në mënyrë të ngjashme me atë që po bën aktualisht Arbinyan, siguroi përqindje vërtet të larta kthimi për depozituesit. Oolongswap, raportet e një rënie ajri të shenjës indigjene të shtuar në këtë aktivitet. Arbitrum

ndaj informacionit të nxjerrë nga

Sipas një sistemi monitorimi defi, Defillama &#x 2019; s Oolongswap aktualisht është rreth 463 milionë dollarë, pak më shumë se një e treta e pronave që trajtohen aktualisht në TVL në kohën e krijimit. Boba Network

Lexo artikullin:  Bitcoin ndalon së punuari për të kthyer $ 40K me tregtarët duke konsideruar $ 36K ose më të ulët për ndihmë

Kjo përrallë Etiketimet në, rrjeti boba, Arbitrum, Ethereum, oolongswap., (* ),(* )a e konsideroni L2 dhe gjithashtu rritjen e tij Optimizëm? Rendimenti

Çfarë ne Boba Network zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.në TVL.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju