Furnizimi me Ethereum kthehet shkurtimisht në deflacion ndërsa tarifat e gazit po rriten

Një rritje në kostot e gazit dhe shkallët e djegies së ETH ka prodhuar në fakt gati 800 blloqe deflacioniste deri më tani.

Furnizimi me Ethereum kthehet shkurtimisht në deflacion ndërsa tarifat e gazit po rriten

Pronat teorike deflacioniste rezidenciale ose komerciale të azhurnimit të Ethereum në Londër kohët e fundit aktualisht janë parë aktualisht në veprim në blockchain me gati 800 "blloqe deflacioniste" të prodhuara.

Një rritje në normën e djegies së ngarkesës së marrëveshjes Ethereum në fakt ka çuar në një minimum prej 2 orësh kur furnizimi ishte deflacionist. Rrjeti në të vërtetë ka rënë nën ngarkesë të madhe gjatë numrit të mëparshëm të ditëve, gjë që në fakt ka çuar në djegien e më shumë gazit.

Rreth 4 orë mbrapa (që nga ora 22.00 UTC), 'ETH Burn Bot' regjistroi një rrethanë kur 545 ETH u dogj brenda një kohëzgjatje një ore. Me lëshimin e Ethereum të raportuar në 532 ETH në orë, kjo çoi në pronë duke parë deflacion prej minus 13 ETH për atë kohëzgjatje të shpejtë.

Një djegie më e madhe deflacioniste u vu re nga ETH Burn Bot disa orë më vonë, në të cilën 945 shenja u dogjën brenda një ore që çoi në një lëshim afatshkurtër të pafavorshëm të -417 ETH. Ai e llogariti këtë si një normë vjetore deflacioni prej -3.12%.

Kur sasia e ETH të djegur është më e lartë se përfitimi nga minierat, prodhohen blloqe deflacioniste dhe furnizimi zvogëlohet për një çast. Kjo në fakt është vërejtur në një gjurmues nga kompania këshilluese Carbono e cila aktualisht po raporton se deri më tani ka pasur në të vërtetë 791 blloqe deflacioniste, të cilat i specifikon si blloqe ku ngarkesa e djegur tejkaloi ETH të minuar.

Kur piruni i vështirë në Londër u lëshua më 5 gusht, ai paraqiti azhurnimin jashtëzakonisht të pritshëm EIP-1559 që ndryshoi sistemin e vlerësimit të tarifës së marrëveshjes. Një pjesë e atij ndryshimi paraqiti një sistem që djeg një pjesë të kostove bazë të grumbulluara.

Lexo artikullin:  Walmart Heton sesi u publikua njoftimi i rremë për shtyp i partneritetit të tij me Litecoin

Sipas ultrasound.money e cila gjurmon sasinë e djegur, 25,600 ETH është djegur në të vërtetë në kohën e kompozimit. Me ritmet aktuale, kjo lidhet me rreth 80 milionë dollarë në më pak se një javë.

Ekonomia Ethereum nuk pritet të shohë deflacion të vazhdueshëm derisa djegia e ngarkesës të integrohet me uljen e emetimit të përfitimeve të bllokut si rezultat i kombinatit të provës së aksioneve në një fazë në 2022.

Related: Rrjeti Ethereum djeg 395 mijë dollarë ETH në orë pas azhurnimit në Londër

Lajmet nuk janë të gjitha të dobishme për përdoruesit e Ethereum megjithatë, pasi normat e gazit në fakt janë rritur edhe një herë. Sipas Bitinfocharts, norma tipike e marrëveshjes ka arritur në të vërtetë 20 dollarë nga një vlerë e ulët prej rreth 4 dollarë në fund. Gjurmuesi i gazit i Korrik Etherscan po raporton deri në 28.60 dollarë për një shkëmbim simbolik në Uniswap.

Rritja e nevojës për hapësirën Ethereum në fakt është nxitur nga NFT me tregun OpenSea, Gala Games 'Vox dhe Axie Infinity të gjitha në 4 -at kryesore për djegien e gazit me një kombinim të përgjithshëm prej 2,200 ETH, ose 7 milionë dollarë të djegura deri më tani.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju