Projekti dokumentar 'Ethereum: The Infinite Garden' ngre 1,036 eter

kopshti i pafund

"& Ldquo; Ethereum: Kopshti i Pafund, & rdquo; një punë që synon të gjenerojë dokudramën fillestare në lidhje me mënyrën se si u krijua puna e marrëveshjeve të mençura, plotësoi objektivin e projektit të saj aktual për mbledhjen e fondeve.

Përpjekja u kujdes për të ngritur 1,036 eter nga më shumë se 600 mbështetës në thjesht 3 ditë, një sasi më e madhe se ajo që ata zhvilluan si objektivin e tyre për të filluar me (750 eter). Grupi aktualisht është në fazën e paraprodhimit duke zhvilluar lidhje me individë nga Fondacioni Ethereum.

Propozimi i punës specifikon që “& ldquo; Ethereum: (*) & rdquo; me siguri do të: Kopshti i pafund zbatimet gjeniale të botës reale të

Eksploroni blockchain, zonën e vështirë të fanatikëve dhe gjithashtu programuesve, dhe gjithashtu prodhuesin e saj, Ethereum, vizioni i të cilit për rrjetin ka perspektivën për të transformuar globin. Grupi Vitalik Buterin gjithashtu shtesë në bord muzikant i njohur NFT pplpleasr për të gjeneruar një animacion kompjuterik NFT për përfshihen në rezultatet e kreditit të prodhimit kur të jenë vendosur.

Aktualisht ka funksionuar duke zhvilluar ndikime elektronike për fotografi si "& ldquo; Ajo v" Batman ", & rdquo; & ldquo; Supermeni, & rdquo; dhe gjithashtu & ldquo; Wonder Woman & rdquo; (*) dhe gjithashtu Star Trek Përtej ideve për këtë dokudramë buron nga sugjerimi i (* ") të qenit & ldquo; oborr i pakufishëm, & rdquo; në krahasim me një sistem kompjuterik të globit të decentralizuar.

Frymëzimi është pamja e Origjinave

Mbikëqyrësi ekzekutiv i Ethereum, që mendon për këtë si një prodhues i vazhdueshëm që zgjerohet. Filmi Aya Miyaguchi sigurisht që do të drejtohet nga Fondacioni Ethereum & Ethereum, që në të vërtetë kanë regjistruar funksione për

, HBO, Chris Temple, Zach Ingrasci dhe gjithashtu Netflix të cilat në fakt janë vlerësuar në festime të rëndësishme të filmit në të gjithë botën. Hulu, një seminar i pavarur me bazë në National Geographic, sigurisht që do të kujdeset për prodhimin e filmit. Grupi Atlantik synon të ketë një prerje të ashpër të filmit të vendosur në verë 2022, me shfaqjen e filmit në Optimist 2023. ulja aktuale e kostove të eterit mund të ketë ndikuar në planin buxhetor të dokudramës;

Lexo artikullin:  Krijuesi i aplikacionit për dërgesat në Afrikë dhe Azi mbledh 65 milionë dollarë në raundin e Serisë B

Rënia e 12.5% ​​në kostot nën 1,800 dollarë gjatë 7 ditëve të fundit sipas informacionit nga Winter.Megjithatë mendoni për "& ldquo; Eter: Coingecko & rdquo; dokudrama?

Çfarë na në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Ethereum

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju