Mbizotërimi i kripto -ekonomisë së Ethereum afrohet 20% pasi çmimet e eterit arrijnë nivele të larta

Dominimi i Ekonomisë Kripto të Ethereum Afrohet 20% pasi Çmimet e Eterit Raketojnë në Lartësi të Re

Të gjithë sytë janë përqendruar në ethereum (ETH) gjatë dy ditëve të fundit ndërsa çmimet vazhdojnë të rriten më shumë. Më 1 shtator 2021, çmimet e ETH arritën një lartësi prej $ 3,563 secila duke fituar më shumë se 5% në vlerë gjatë ditës së fundit.

Të dhënat dyjavore zbulojnë se eteri në të vërtetë ka kërcyer 18.1% dhe gjithashtu 39% gjatë gjithë muajit të fundit. Në momentin e krijimit, posedimi i kriptove ETH &#x 2019; kapaku i tregut është 417.5 miliardë dollarë që në fakt ka rritur ETH &#x 2019; dominimi i tregut në 18.9% ndërsa dominimi i bitcoin (BTC) në fakt është ulur në 40%.

Dominimi i Ekonomisë Kripto të Ethereum Afrohet 20% pasi Çmimet e Eterit Raketojnë në Lartësi të Re Shirit grafik ETH/USD i regjistruar më 1 shtator 2021.

Nga 158.5 miliardë dollarë në sasinë e profesionit në mbarë botën në të gjitha monedhat atje, sasia e profesionit eter gjatë 24 orëve të fundit është rreth 34.4 miliardë dollarë të mërkurën Ether &#x 2019; Tregtimi kryesor i vendosur të Mërkurën është i sigurt (USDT) pasi stabilcoin rregullon 52.6% të të gjitha profesioneve të ETH.

Kjo respektohet nga USD (14.84%), BTC (12.48%), BUSD (6.59%), EUR (2.90%), dhe gjithashtu KRW (2.32%) grupe të tregtimit të eterit. Aktualisht, ETH ka një furnizim shpërndarës prej 117,343,977 eter dhe gjithashtu 97% e pronarëve të tanishëm të ETH paguajnë. Të dhënat Intotheblock zbulojnë se fokusi i pronarëve të mëdhenj të ETH sot është 42%.

Mbi 500 milionë dollarë eter të djegur deri më sot

Sot &#x 2019; Marrëdhënia e kostos me Bitcoin është më pak se normale dhe gjithashtu të dhënat e Intotheblock zbulojnë se është rreth 0.93. Ndërsa 62% e pronarëve të eterit në fakt kanë mbajtur ETH për një vit apo edhe më shumë, 31% mbajnë për shumë më pak se një vit. Sa më shumë që merret më shumë se $ 100K gjatë 7 ditëve të mëparshme, atje &#x 2019; ka qenë një marrëveshje e përgjithshme e akumuluar prej $ 100K që grumbullohet në $ 95.66 miliardë.

Informacioni i Dune Analytics tregon se që nga 1 Shtatori 2021, më shumë se 500 milionë dollarë në eter janë hedhur në të vërtetë duke përdorur EIP-1559. Kjo &#x 2019; s rreth 156,960 ETH të hedhura në kohën e krijimit. ETH në të vërtetë është rritur përmes zonës 3,500 dollarë dhe gjithashtu atje &#x 2019; resistanceshtë rezistencë shumë më e rëndë në 3,600-3,700 dollarë secila. Shenja e Konvergjencës-Divergjencës mesatare në lëvizje (MACD) për orë në programe ETH/USD po duket shumë më e favorshme dhe gjithashtu Indeksi i Forcës Relative në orë (RSI) në fakt është rritur mbi 50.

Lexo artikullin:  Pagesat e Bitcoin marrin pasuri të patundshme ndërsa mbajtësit e kripto kërkojnë të bëjnë para

Në momentin e krijimit, ETH po ndryshon duart thjesht mbi $ 3,500 për secilën zonë dhe gjithashtu është poshtë 18.5% nga monedha &#x 2019; e lartë në të gjitha kohërat (ATH). Më 12 maj 2021 (4 muaj më parë) eteri arriti në një vlerë prej 4,356.99 dollarë secila. Sidoqoftë, eteri (ETH) është një rritje e jashtëzakonshme prej 819,810.2% duke pasur parasysh që posedimi i kriptove &#x 2019; e shkurtër më 20 tetor 2015, në 0.432979 dollarë për eter (6 vjet më parë).

Çfarë mendoni për çmimet aktuale të eteriumit të Mërkurën? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju