Rritja e Ethereum në Nr.1 ​​kripto 'duket e pandalshme' deklaron CEO i Group deVere

Nigel Green është shumë i favorshëm në ETH duke përmendur se vlera e tij me siguri do të shkojë përtej vlerës së Bitcoin brenda 5 viteve.

Ngritja e Ethereum në numrin 1 kripto 'duket e pandalshme' thotë CEO i DeVere Group

CEO dhe gjithashtu krijuesi i ndër kompanive më të mëdha konsulente monetare të pavarura në botë, deVere Group, në të vërtetë ka specifikuar se njohja e kostos së Ethereum duhet të mbetet për të mposhtur Bitcoin -in në 2021.

Presidenti i Grupit deVere Nigel Green gjithashtu mendon se vlera e Ethereum sigurisht që do të shkojë përtej asaj të Bitcoin brenda disa viteve të shkurtra.

"Ethereum po tejkalon Bitcoin dhe gjithashtu mund të parashikohet të vazhdohet me këtë model për pjesën e mbetur të vitit 2021," tha ai.

Ethereum në fakt është bërë më i madh se 300% deri më tani këtë vit, ndërsa prona elektronike më e preferuar në botë është 55% krahasuese. "Në realitet, ajo në të vërtetë ka tejkaluar të gjitha pronat e ndryshme të tjera standarde në pesëdhjetë përqindëshin e parë të këtij viti," përfshiu Green sipas City AM.

Eksperti i vlerësuar lidhi 2 variabla thelbësorë me efikasitetin e shkëlqyer të Ethereum në 2021. Ethereum ka një shkallë më të madhe të përdorimit të mundshëm dhe është gjithashtu një nga sistemet më të kërkuar të rritjes për marrëveshjet e zgjuara që ai tha, "duke theksuar kështu vlerën e atij rrjeti jo vetëm si një sistem për programuesit ende si një energji monetare në të gjithë botën, "

Së dyti, Green komentoi se interesi kapitalist për ndryshimin e "lojës që ndryshon" në ETH 2.0 qëndron në një rritje të konsiderueshme jo thjesht për Ethereum, por edhe për vetë inovacionin blockchain.

"Në fund të fundit, kjo me siguri do të nënkuptojë se vlera e saj me siguri do të shkojë përtej asaj të Bitcoin - ka shumë të ngjarë brenda 5 viteve,"

Ekzekutivi i biznesit nuk është i prirur për Bitcoin megjithatë dhe gjithashtu vazhdon të jetë pozitiv që Bitcoin sigurisht që do të godasë dhe madje do të shkojë përtej, nivelit të tij më të lartë të mesit të prillit prej 65,000 dollarë deri në fund të vitit 2021. Megjithatë, ai përfundoi këtë:

"Ngjitja e Ethereum në majë të kriptoverse duket e pandalshme."

Në fillim të qershorit, deVere lëshoi ​​një bono me yield të caktuar që gjurmon të ardhmen e Bitcoin dhe gjithashtu Ethereum në Bursën Tregtare të Çikagos.

Lexo artikullin:  El Salvador harton 20 fatura për strukturën ligjore të obligacioneve Bitcoin - fondet që do të përdoren për të ndërtuar qytetin e Bitcoin, për të blerë BTC

Related: Eter aktualisht 'po flippening' Bitcoin, deklaron CEO i Celsius

Sipas shkëmbimit të kriptove në Mbretërinë e Bashkuar CoinJar, Ethereum në të vërtetë e ka kthyer Bitcoinin në pothuajse çdo metrikë që ka rëndësi. Në një artikull më 18 gusht, shkëmbimi specifikoi se Ethereum aktualisht po shkon përtej Bitcoin në një sërë vendndodhjesh, i përbërë nga shumëllojshmëria e blerjeve, të negociuara me vlerë të përgjithshme, kuletat ditore energjike, tarifat e blerjes dhe gjithashtu të ardhurat nga minierat.

Sipas rekordit të tremujorit të dytë të Coinbase, sasia e tregtimit për Ethereum u kthye në atë për Bitcoin për herë të parë në sfondin e saj nëntëvjeçar.

Tregtimi në ETH përbënte 26% të sasive të përgjithshme në tremujorin e 2 -të, nga 21% në 3 muajt e mëparshëm, dhe gjithashtu më i madh se 24% i Bitcoin -it.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju