FBI punon me Europol për të arrestuar bandën e ransomware, të sekuestruara 1.3 milion dollarë në kriptovaluta

FBI punon me Europol për të arrestuar bandën e ransomware, të sekuestruara 1.3 milion dollarë në kriptovaluta

Organizata Ndërkombëtare e Policisë Kriminale (Interpol) zbuloi të hënën:

Dy shoferë të respektuar të ransomware që besohet se kanë kryer një sërë sulmesh, që kërkojnë para për shpërblim deri në 70 milionë euro [81 milionë dollarë], janë kapur në të vërtetë në Ukrainë.

Frikësimet përputheshin me &#x 201C; një grevë e bashkëpunuar midis Xhandarmërisë Kombëtare Franceze (Xhandarmëria Kombëtare), Policisë Kombëtare të Ukrainës (Національна поліція України &#x 41D; &#x 430; &#x 446; &#x 456; &#x 43E; &#x 43D ; &#x 430; &#x 43B; &#x 44C; &#x 43D; &#x 430; &#x 43F; &#x 43E; &#x 43B; &#x 456; &#x 446 ; &#x 456; &#x 44F; &#x 423; &#x 43A; &#x 440; &#x 430; &#x 457; &#x 43D; &#x 438; -RRB- si si dhe Byroja Federale e Hetimit e Shteteve të Bashkuara (FBI), me sinkronizimin e Europol si dhe të Interpol, &#x 201D; Agjencia e Bashkimit Evropian për Bashkëpunimin e Zbatimit të Ligjit (Europol) sqaroi. (*) kapjet ndodhën në 28. Autoritetet e septit kryen 7 banesa ose kërkime pronash komerciale. (*) konfiskuan 375,000 dollarë

Paratë, 2 automjete luksoze me vlerë 217,000 euro, si dhe 1.3 milionë dollarë. Ato janë kripto -monedha. Të përshkruara: në grupin e organizuar të veprës penale besohet se në të vërtetë ka dedikuar një sërë sulmesh të synuara kundrejt ekipeve të mëdha tregtare

Europol si dhe

Nga Evropa 2020 e tutje. Njerëzit e këqij të Prillit në Amerikën Veriore me siguri do të lëshonin malware si dhe do të merrnin informacion delikat nga këto biznese, para se të siguronin dokumentet e tyre, &#x 201D;

vazhdoi &#x 201C; Sigurisht që pas kësaj Europol do të vazhdonte të përdorte një truk të deshifrimit. Ata kthehen për një shlyerje parash shpërblyese prej një numri eurosh të shumtë, duke frikësuar që informacionet e marra në internetin e errët të rrjedhin sipas nevojave të tyre, të mos kënaqen. &#x 201D; në ju mendoni për këtë sulm të bashkëpunuar? te na njohin

Cila është fusha e vërejtjeve e listuar më poshtë. Le të

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju