Frika dhe lakmia: Ndjenja bëhet neutrale Ndërsa Bitcoin ngec, çfarë të bëni?

Theshtë qetësia para stuhisë. Çfarë duhet bërë kur indeksi Frika dhe lakmia bëhet gri? Warren Buffet aktualisht na informoi që të jemi lakmitarë kur të tjerët kanë frikë. Ne aktualisht e kuptojmë se duhet të kemi frikë kur të tjerët janë lakmitarë. Çfarë duhet të bëjmë kur tregu është në një gjendje të pazakontë të ekuilibrit dhe pritjet janë të larta? Me shumë mundësi duhet të marrim një faqe për ata maksimalistë të Bitcoin dhe ... të presim në të ... HODL!

Një nga kritikat kryesore që merr Indeksi i Frikës dhe Lakmisë është se motivon tregtarët dhe financuesit që të përpiqen të përcaktojnë kohën e tregut në vend që të mbahen të fortë. Gjëra të këqija u ndodhin atyre që përpiqen të përcaktojnë tregun. Sidoqoftë, ne përpiqemi ta bëjmë atë. Tundimi është shumë i fortë. Gjëra të këqija u ndodhin atyre që bëjnë tregti mendore. Megjithatë, disa i nënshtrohen atij kurthi pa pushim. Në realitet, mund të argumentohet se tregjet e Bitcoin dhe kriptomonedhës janë shumë më psikologjike sesa ato standarde. Dhe kjo po thotë shumë.

Në çdo rast, para se të bëjmë ndonjë zgjedhje të nxituar, duhet të kujtojmë atë që po diskutojmë këtu.

Indeksi Fear & Greed, tabela Arcane Research

Frika & & (*) hyn në zonën neutrale | Indeksi i lakmisë: Burimi? Kërkime misterioze

Çfarë është saktësisht Indeksi i Frikës dhe Lakmisë në NewsBTC trajtojeni këtë vazhdimisht.

Megjithëse Çmimi dhe Frika është një tregues i përplasur dhe i dyshimtë, ekziston një lidhje e padiskutueshme me tregun që është e dukshme edhe për vëzhguesin e rastësishëm. Indeksi i lakmisë zbuluam Kur një lidhje e çuditshme në mes të & & Frika dhe informacioni i Indeksit UTXOGreed, ne i paraprijmë me: faqe

"Si një aspekt spekulativ, asgjë tjetër nuk sillet si Bitcoin. Ndryshimet në ndjenjat e çojnë çmimin në ekstrem. Si rezultat, janë zhvilluar mjete për të monitoruar frika apo lakmia në treg ”.

Me llogarit parësinë Alternativë për tregjet e kriptomonedhës, ata e përshkruajnë faktorin e tij si: Indeksi i Frikës dhe Lakmisë 110 USDT

Lexo artikullin:  Koleksionet e reja NFT Loot për Aventurierët, MAYC, Momenti Inercial Bëni Përparim Serioz në Shitje

Merrni plotësisht falas! Sjellja e tregut kripto Bonus të së ardhmes është jashtëzakonisht psikologjike.

Prirja për t'u bërë lakmitar kur tregu po rritet, gjë që çon në FOMO (Njerëzit që humbasin). Frika, individët zakonisht ofrojnë monedhat e tyre në përgjigje jologjike të shikimit të numrave të kuq. Gjithashtu Me dhe Frikën tonë, ne përpiqemi t'ju ruajmë nga reagimet tuaja të tepërta psikologjike. Indeksi i lakmisë janë 2 supozime themelore: Ekziston një shqetësim që mund të jetë një tregues që financuesit janë shumë të shqetësuar.

  • Ekstreme mund të jetë një shans blerjeje. Kjo po bëhet shumë lakmitare, që tregon se tregu duhet të korrigjohet.

  • Kur Investitorët, jashtëzakonisht thjesht, përshkruan pse kur ne

Ne shpjeguam se si mund të përdoret si një tregues nxitës Indeksi i frikës dhe lakmisë: Grafiku i normës së BTC është aktiv

“Ndjenja e tregut financiar pothuajse gjithmonë mund të përdoret si një tregues i kundërt. Por në një industri të nxitur nga spekulimet ku zhurmat dhe zhurmat kanë më shumë rëndësi sesa ato themelore, kjo është edhe më e vërtetë. "

Grafiku i çmimeve BTCUSD për 08/04/2021 - TradingView

| Bitstamp: BTC/USD në TradingView.com Burimi i asaj që dukej si vite shqetësimi të ftohtë dhe të rëndë,

Çfarë do të thotë kur ndjenja kthehet në neutrale

Pasi besimi në treg filloi të rritet qysh një javë mbrapa. , përkundër faktit se nuk e ndjen atë metodë, ky përparim në zonën neutrale është një përmirësim thelbësor. Dhe deklaruan në raportin e tyre As Arcane Research: "Përditësimi javor”, Çfarë duhet të bëni tani që besimi u bë neutral?

“Indeksi i Frikës dhe Lakmisë është rritur me shpejtësi që nga fundi i korrikut dhe ka prekur nivelet neutrale për herë të parë që nga maji. Pavarësisht rënies së lehtë në dy ditët e fundit, tregu sigurisht që po bëhet më bullish. Ky bullizëm është gjithashtu i dukshëm në tregun e së ardhmes. "

Kaq shume. Mbani gishtin mbi këmbëzën. Gjërat do të bëhen magjepsëse.

Imazh i veçuar nga Kristopher Roller në Unsplash - Grafikët nga TradingView .

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju