Kryetari i Fed pretendon që monedhat e qëndrueshme kërkojnë udhëzim më të rreptë, bisedime mbi CBDC

Ai specifikoi që monedhat e qëndrueshme kërkojnë udhëzime më të rrepta nëse ato do të jenë përbërëse e botës së ripagimit.

Kryetari i Fed thotë se monedhat e qëndrueshme kanë nevojë për rregullim më të rreptë, flet në CBDC

Kryetari i Fed, Jerome Powell informoi Dhomën e Përfaqësuesve sot se staincoins duhet të merren me udhëzime më të rrepta të krahasueshme me fondet e tregut të parave të gatshme ose paradhëniet e institucioneve financiare.

Powell u pyet veçanërisht në lidhje me Tether, aktualisht një nga qëndrimet më të dobishme të Bitcoin, nga Rep Anthony Gonzalez (R-OH). Tether pohoi se secila monedhë mbështetej nga një dollar, megjithatë kjo në të vërtetë është konfirmuar e pasaktë; përkundrazi, ajo mbështetet kryesisht nga letra industriale ose detyrimet financiare. Powell deklaroi shumë në momentin që këto prona janë vërtet të rrjedhshme, megjithatë gjatë gjithë situatës aktuale monetare nuk kishte qenë situata. Ai përshkroi:

“Tregu thjesht zhduket. Dhe kjo është kur individët me siguri do të dëshirojnë paratë e tyre. Reallyshtë vërtet themelore: këto janë detyra financiare me të vërtetë të krahasueshme me paradhëniet e institucioneve financiare dhe gjithashtu fondet e tregut të parave të gatshme, dhe gjithashtu ato kërkojnë të kontrollohen në mjete të ngjashme ",

Powell u zhvillua për të deklaruar se nëse Stablecoins ka shumë të ngjarë të jetë pjesë e botës së ripagimit, pasi që udhëzimet kërkojnë të zbatohen, pasi një strukturë rregullatore aktualisht "nuk ekziston, me të vërtetë, për stabilcoins".

Ai gjithashtu përfshiu që ai nuk i sheh pronat e paparashikueshme të kriptos si pjesë e botës së ripagimit në të ardhmen. Karakteristikat e kriptos u deklaruan në faqen e internetit të 75 Raporti i Politikës Monetare i nisur të Premten. Ata thërrasin ishte thjesht një fjali e vetmuar, e deklaruar në kontekstin e "pasurive të rrezikshme", duke pretenduar:

"Rritja e çmimeve të një shumëllojshmërie kripto-pasurish gjithashtu reflekton pjesërisht rritjen e oreksit të rrezikut."

Rep Stephen Lynch (D-MA) deklaroi se një Valutë Dixhitale e Bankës Qendrore, ose CBDC, sigurisht që do të ulte shumëllojshmërinë e kriptovalutave që lëshohen:

“Ju nuk do të kishit nevojë për monedha të qëndrueshme, nuk do të kishit nevojë për kriptovaluta nëse do të kishit një monedhë dixhitale amerikane. Unë mendoj se ky është një nga argumentet e forta në favor të tij, ”

Lexo artikullin:  Rregullatori i Koresë së Jugut duke analizuar 578 monedha kriptomonedhe

Powell deklaroi një letër që përqendrohet në avantazhet dhe rreziqet që lidhen me një CBDC në Shtetet e Bashkuara me siguri do të dalë në një moment në Shtator

Ai gjithashtu u përgjigj në një hetim në lidhje me dokumentin në rritje të kostos së jetesës që Shtetet e Bashkuara po përjetojnë, duke pretenduar se ato "janë rritur dukshëm dhe ka të ngjarë të qëndrojnë të ngritura në muajt e ardhshëm para se të moderohen".

E ngjashme: Bitcoin tërhiqet nga ndihma $ 33K ndërsa Shtetet e Bashkuara paguajnë koston në rritje të jetesës kthehen drejt në theks

Powell priti deklaratat e tij të mëparshme se rritja është momentale, të cilat posa tregje specifike, si automjetet e përdorura, të kthehen në problemet para-pandemisë, ka të ngjarë të kthehen në rregull.

Powell sigurisht që do të flasë para Komisionit për Bankat, Strehimin dhe gjithashtu Çështjet Urbane të Senatit nesër.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju