Raporti Financiar Tregon Bit Digital Po Transferon 14,500 Minatorë Bitcoin nga Kina në Shtetet e Bashkuara

Raporti Financiar Tregon Bit Digital Po Transferon 14,500 Minatorë Bitcoin nga Kina në SH.B.A.

Më 13 korrik, biznesi Bit Digital (Nasdaq: BTBT) zbuloi se po lëvizte 14,500 minatorë bitcoin në SH.B.A. pas Kinës '& rsquo; shtypja e tanishme. Detajet e lëvizjes vijnë nga rekordi i saj i pa audituar i cili përshkruan kompaninë '& rsquo; Prodhimet e bitcoin dhe procedurat e minierave gjatë Q2 2021.

Që nga 30 qershori, Bit Digital raportoi se kishte afërsisht 32,500 minatorë të cilët krijojnë afërsisht 1.92 exahash për 2 (EH / s) të fuqisë së hashit. Bit Digital theksoi se gjatë gjithë tremujorit fillestar, biznesi mori pjesë në ripozicionimin e flotës dhe gjithashtu ofroi dizajne të caktuara të pajisjeve minerare, dhe gjithashtu bëri mundësi për të blerë prodhues më të fundit.

Bit Digital bëri një “& ldquo; pak fitim në shitjet e minatorëve ”& rdquo; dhe gjithashtu parashikon të përfitojë nga 5.4 milion $ në fonde drejt "& ldquo; minatorë më të fundit të cilësisë së mirë. ” & rdquo; Duke përdorur tregun e zonës përgjatë TM2, Bit Digital fitoi 3,515 ingranazhe minierash dhe gjithashtu synon të blejë edhe më shumë minatorë me burime shtesë.

"& Ldquo; Biznesi bëri 562.9 bitcoin në tremujorin e 2-të të vitit 2021," & rdquo; (*) i përbërë në regjistrin e pa audituar. "& Ldquo; Ulja e Bit Digital nga tremujori fillestar rezultoi nga programi më i shpejtë i lëvizjes, në të cilin minatorë shtesë ishin jashtë linje ndërsa ishin në rrugë ose prisnin për instalim në The, së bashku me shitjet e minatorëve dhe gjithashtu largimet. Mbajtja e bitcoin në Amerikën e Veriut u rrit në 588.4, "& rdquo; Thesari & rsquo; Regjistri i financimit përfshin. Bit Dixhital 14,500

Bit Digital Dislcoses Migrimi në Shtetet e Bashkuara Bitcoin Miners Nga Kina përfundimi i rekordit,

Në përshkruan se në të vërtetë ka qenë duke lëvizur minatorët në Bit Digital dhe gjithashtu ka qenë në të vërtetë për shkak të Amerikës së Veriut 2020. "& ldquo; Tetori një rezultat, një përqindje më e lartë e biznesit" & rsquo; Flota s ishte jashtë linje sesa në tremujorin e mëparshëm, si rezultat i akoma më shumë minatorëve që mbeteshin në transport ose prisnin për konfigurim në As, "& rdquo; Amerika e Veriut zbuloi. Kompania e Bit Digital & rsquo; Deklarata vazhdoi: Tremujori, biznesi dorëzoi 14,500 minatorë në

Gjatë Shteteve të Bashkuara biznesi parashikon të përfundojë lëvizjen e minatorëve me qendër në Kinë në fillim të tremujorit të 3-të të vitit 2021. Informacioni i Amerikës së Veriut përputhet me

Puna (CBECI) '& rsquo; Përditësimi aktual, i cili zbulon 46% të indeksit të konsumit të energjisë elektrike në Cambridge Bitcoin hashrate jeton në çmimin e Bitcoin China është shumë më pak se të dhënat e vitit 2020 që kishin zbuluar në të vërtetë Regjistruar rreth 65% e hashrate rrjetit. Harta e minierave të bitcoin të Kinës CBECI, sidoqoftë, thjesht dokumenton informacionin deri në 2021. Prill, të dhënat zbulojnë qartë, të krahasueshme me Sidoqoftë, duke pretenduar se filloi strategjitë e lëvizjes në Bit Digital 2020, disa të tjerë relativisht bënë të njëjtën gjë.

Lexo artikullin:  Prodhuesi i Hardware Minierave Bitfury planifikon të dalë publik

Çfarë lëviz 14,500 minatorë bitcoin nga Bit Digital në SH.B.A.? Kina na njeh atë që e konsideroni këtë temë në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Le të

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju