FMFW․Io ka listuar Crypto Perx (CPRX)

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Crypto Perx sigurisht që do të listohet, duke filluar nga sot, 22 nëntor në shkëmbimin e kriptomonedhave FMFW.io. Është një shenjë energjie krejt e re (ERC20) e bazuar në Blockchain Ethereum.

CRPX u krijua nga Aleanca Crypto Banking (CBA), e referuar gjithashtu si Auriga Alliance AG, si dhe detyra fillestare që kishte në bord ishte ABRA Perx nga ABRA &#x 2013; një sistem i klasit të parë për t'u kujdesur për kriptomonedhën. CBA me siguri do të furnizojë 3 miliardë monedha Crypto Perx, si dhe 1 prej tyre me siguri do të bëhet pjesë e Abra &#x 2019; s detyrë krejt e re. Tani e tutje, FMFW.io po prezanton këto para elektronike për investitorët.

Promovimi, si dhe edukimi dhe mësimi i ekzekutimit të sigurt dhe moral të inovacionit të kriptomonedhës për performancën normale të sistemit ekonomik të decentralizuar është objektivi kryesor i Aleancës së Crypto Banking Për shkak të idesë se institucionet financiare të dixhitalizuara janë e ardhmja, ata synojnë të reklamoni kriptovalutat si dhe mundësinë e sigurisë dhe sigurisë të ofruar nga sistemi blockchain si një faktor financiar i domosdoshëm.

Deklaratë FMFW.io

&#x 201C;Qasshmëria si dhe kuptueshmëria janë vetëm një nga objektivat tona, ashtu si shoqëruesit tanë. Prandaj, ne jemi të lumtur që kemi Crypto Perx të listuar pasi është një monedhë shtesë e mrekullueshme energjie e bazuar në inovacionin solid blockchain, si dhe në qarkullimin e tij në një formulë ekskluzive, &#x 201D; deklaron Danish Chaudhry, CEO i FMFW.io.

Deklarata ABRA

&#x 201C;Jemi të lumtur të shohim se token Crypto Perx është aktualisht i listuar si dhe ofrohet për tregtim në FMFW.io Objektivi ynë në trajtimin e Aleancës Crypto Banking është të lejojmë një situatë ekonomike simbolike që është shumë më e ofruar, më e thjeshtë për t'u njohur si dhe e qartë. Programi Crypto Perx është një program i pavarur që Abra e ka përqafuar me kënaqësi, si dhe është shoqëruesi i tij fillestar. Simbolet CPRX si dhe klientët e Abra që i fitojnë ato me anë të promovimit të përsëritur të Abra Perx aktualisht kanë një shtrirje më të gjerë falë FMFW.io &#x 201D; thotë Bill Barhydt, CEO & Themelues i Abra.

Rreth Abra

Lexo artikullin:  Biden do të rrisë zbatimin e taksave të kriptos për të ndihmuar në financimin e 1 trilion dollarësh të Planit të Infrastrukturës së Shteteve të Bashkuara

Abra ka një objektiv për të prodhuar një sistem të hapur dhe të thjeshtë për të lejuar pronarë të panumërt të kriptove të shfrytëzojnë maksimalisht kapacitetin e pronave të tyre të kriptove. Ne ekzekutojmë një aplikacion të thjeshtë që u mundëson klientëve të kenë akses në fitimin e interesit, blerjen, marketingun, si dhe tregtimin e kriptomonedhave në një vend të vetmuar. Vizioni ynë është një sistem ekonomik i hapur, mbarëbotëror, i cili është i disponueshëm shpejt për çdo person.

Rreth FMFW.io

Objektivi i FMFW.io është të inkurajojë individë nga e gjithë bota për të tregtuar lehtësisht kriptovalutat si dhe vetëbesim, nga investitorët e rinj te ekspertët novatorë të tregtimit. Me likuiditet të lartë, asistencë shumëgjuhëshe 24/7, si dhe një sërë grupesh tregtimi që përputhen me një shkallë të lartë sigurie dhe sigurie, ne ofrojmë një sistem tërheqës për tregtimin e çdo lloj kriptomonedhe. Brenda një viti duke pasur parasysh atë nisje, zakonisht, shkëmbimi ynë ka shkuar nga më shumë se 500 mijë investitorë energjikë çdo muaj, si dhe ky numër mbetet për t'u zgjeruar.

Etiketat në këtë përrallë FMFW.io

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët ose zgjidhjet e tij. të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtjeje, artikujsh ose zgjidhjesh të internetit të theksuara në prezantimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju