Katër kapitalistë sipërmarrës sapo nën-abonuan raundin e financimit të farës së Ertha në një ditë

financuar

Ertha është një lojë video që sigurisht do të përfshijë një simulim të botës reale ku individët me siguri do të marrin detyra, do të zhvillojnë shtete, do të ndërtojnë tregje, do të luftojnë dhe gjithashtu shumë më tepër. Kontrolloni Erthas &#x 2019; letër e bardhë për më shumë informacion në lidhje me idenë dhe gjithashtu teknikët kryesorë të lojërave video.

ERTHA është një MMO e përballueshme, sociale me një glob që përmban 350,000 tregime të tokës HEX, të cilat janë në dispozicion si një NFT. Zotërimi i një historie HEX sugjeron që ju me siguri do të bëni shpenzime për secilën blerje në atë skicë si pronar toke. Ertha garanton se do të jetë një botë fitimprurëse për lojtarët e interesuar në lojërat video P2E me teknikë intrigues të thellë që sigurisht do t'i hedhin lojtarët në një metaverse që siguron të njëjtën klasë dhe gjithashtu ndërlikim si jeta e vërtetë.

Plani taktik për të përdorur lojtarë që kalojnë kohën e tyre në të, një teknikë e prodhimit të fitimeve të qëndrueshme që sigurisht do të vazhdojë të zgjerohet pasi ata marrin shumë më tepër përvojë dhe gjithashtu posedojnë edhe më shumë ndërtesa.

Struktura Ertha shpenzoi 2 milion dollarë drejt rritjes së lojërave video deri më tani.

Erthas &#x 2019; Planet & Programi i ardhshëm

Raundi i farës, i cili përmban 5% të furnizimit me shenja (1 milion simbole), sigurisht që do të përmbushet me një raund personal prej 20% të furnizimit të përgjithshëm të shenjave. Një raund publik sigurisht që do të sigurohet më vonë, duke lejuar që të gjithë të marrin pjesë. Ju lutemi kontrolloni rutinën e shitjes së shenjave për më shumë informacion në lidhje me shitjen e shenjave, rutinën e fillimit dhe gjithashtu financimin e ndarjes.

Ky është një artikull i financuar. Mësoni se si të arrijmë tregun tonë të synuar pikërisht këtu. Lexoni shënimin e shënuar më poshtë.

Dëgjoni Podcast -in më të fundit të Bitcoin com:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju