Franca Propozon Rregulloren e Kriptimit të Monedhave në të gjithë BE-në

Franca sugjeroi të martën që qeveritë federale të BE-së të ofrojnë detyrimin e kontrollit të kriptovalutave për qenin roje të tregjeve pan-evropiane, Autoritetin e Sigurimeve Evropiane me bazë në Paris si dhe Autoritetin e Tregjeve (ESMA), në krahasim me autoritetet rregullatore në të gjithë vendin, raportoi Financial Times .

Autoriteti rregullator i tregjeve franceze, Autorit é des March és Financiers (AMF), në të vërtetë ka kërkuar gjithashtu që edhe më shumë fuqi qeverisëse t'i sigurohet ESMA për të menaxhuar më mirë sektorin e kriptos. AMF deklaroi:

Dhënia e ESMA-s fuqinë e drejtimit të drejtpërdrejtë të tregtisë publike të kriptoasetave në BE si dhe të ndërmarrjeve të kriptoasetave sigurisht që do të prodhonte klimë të dukshme ekonomike të diapazonit për të gjithë menaxherët në të gjithë vendin si dhe do të përqendronte njohuritë në një metodë efektive, për përparësinë e zakonshme evropiane .

AMF '& rsquo; Propozimi u bë pjesë e një plani gjithëpërfshirës të reformave të planifikuara për të forcuar ligjin monetar në të gjithë Evropën.

Nën AMF '& rsquo; Propozimi, ESMA sigurisht që do të mbikëqyrë shtëpitë e pastrimit, drejtuesit e bursave, si dhe informacionin jo-financiar si dhe renditjen.

Si përmirësim, autoritetet franceze gjithashtu dëshirojnë që pajisje të reja menaxheriale t'i ofrohen ESMA-s, të tilla si "& ldquo; letra pa veprim ”& rdquo; u përdor nga autoritetet rregullatore të SH.B.A.-së për të dhënë mbështetje në përkthimin e politikave monetare. Autoriteti rregullator francez përfshinte:

BE duhet të mendojë seriozisht për një ndryshim në drejtimin e një udhëzimi vërtet qendror të grupeve specifike të njësive, si dhe detyrave.

Çfarë e konsideroni Francën që kërkon ligjin e kriptës në të gjithë BE-në me edhe më shumë fuqi për ESMA? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju