FTX US Nis Tregun NFT - Përdoruesit mund të Tregtojnë dhe Mint Solana NFT, ETH Support on Way

FTX US Nis Tregun NFT - Përdoruesit mund të Tregtojnë dhe Mint Solana NFT, ETH Support on Way

West Realm Shires Services Inc., biznesi i nënave dhe baballarëve të FTX US, u zbulua të hënën se shkëmbimi i kriptovalutave me bazë në SHBA ka nxjerrë në fakt FTX NFTsMarketplace. Tregu sigurisht që do t'u sigurojë përdoruesve të FTX SHBA kapacitet për të prerë NFT, përveç transferimin e antikave elektronike. Lajmi i publikuar më 11 tetor, sugjeron që tregu do të priste fillimisht pronat e shenjave jo të kompozueshme (NFT) të prodhuara nga Solana (SOL). &#x 201C;

FTX US Nis Tregun NFT - Përdoruesit mund të Tregtojnë dhe Mint Solana NFT, ETH Support on WayPamje e ekranit në të ardhmen e afërt, &#x 201D; NFT -të FTX përgatiten për të ekzekutuar mbështetjen e Marketplace. NFT Solagon e

Koleksioni Brett Harrison NFTsthe FTX US. , kreu i shtetit të NFT sqaroi gjatë gjithë lajmeve se biznesi aktualisht ka ardhur të jetë &#x 201C; të angazhuar në dhe komunitet. &#x 201D; &#x 201C; duke mësuar më shumë për shumë nga këto punë, ne &#x 2019; kisha të bëja me një kuptim të gjerë të kërkesave të Harrison -it të zhvilluesve Me entuziastët në SHBA dhe dhomë, &#x 201D; dhe pretendohet në një deklaratë. &#x 201C;

FTX Bashkohet me lansimin e këtij sistemi, ne synojmë të furnizojmë të dy përdoruesit në mbarë botën me një treg të kontrolluar që është miqësor ndaj përdoruesve, Tregjet NFT, të cilët i pranojnë kërkesat e tyre. &#x 201D; Miliarda një shkëmbim mbështetjeje në Solana, që përputhet me standardin Metaplex

FTX all Marketplace NFTs NFT to Opensea NFTs Rarible sigurisht që do të ketë një sasi të madhe të tregjeve Makersplace për të marrë si Nifty Gateway, Wax Atomicmarket, Aavegotchi, Foundation, Superrare, Hic, dhe, Opensea monoksidi i karbonit, et nunc, NFT me shume. Ethereum dhe Polygon më vete po afrohen Ndërsa 10 miliardë dollarë në lidhje me shitjet pasi tregu Ethereum i cili mban të dy Polygon ka kapur në të vërtetë 8.58 miliardë dollarë në shitjet e të gjitha kohërave. Tezos shumica e këtyre tregjeve mbështesin Wax, disa prej tyre përdorin dhe Flow,

FTX US Nis Tregun NFT - Përdoruesit mund të Tregtojnë dhe Mint Solana NFT, ETH Support on WayPamja e ekranit, FTX, BSC, Marketplace. Cyber ​​Frogs NFT e

FTX US NFThe Solana koleksionin. Përgatitja për të përfituar nga komuniteti Solana mund të sigurojë dhe tregtojë disa përfitime të para duke e ndarë veten. Biznesi ETH theksoi se përgatitet të funksionojë &#x 201C; drejtpërdrejt me All developerët e detyrave Solana për të garantuar konfirmimin e besueshmërisë &#x 201D; Metaplex theksoi se kuotat ose listimet mund të përfundojnë me një sërë pronash të përbërë nga USD, SOL ose FTX US &#x 201C; NFT -të që përshtaten

Lexo artikullin:  Zgjidhja e shkallëzimit të Ethereum Layer-2 Arbitrum për të nisur këtë muaj

Kërkesa e Harrison dhe FTX SHBA sigurisht që do të mbështetet në sistem, &#x 201D; Kompania NFT &#x 2019; Lajmet e reja diskutojnë më mirë. NFT mendon se dhe tregu i koleksionueshëm i shenjave jo të kapshme në fakt ka hyrë në jetën tonë të përditshme. &#x 201C; Komuniteti Harrison në të vërtetë ka filluar të depërtojë në kulturën popullore, por në fakt nuk ka pasur një sistem që jep qasje të thjeshtë

Çfarë ekspozimi të drejtpërdrejtë ndaj tregut kryesor të synuar FTX SHBA, &#x 201D; NFT &#x 2019; s deklarata mbaroi.Solana a mendoni për Let futjen e një tregu që mban

- NFT të bazuara? (*) ne njohim se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve (*) të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju