Gary Gensler shpjegon pse SEC miraton një ETF të së ardhmes së Bitcoin

Gary Gensler shpjegon pse SEC miraton një ETF të së ardhmes së Bitcoin

Ndërsa fondi i parë i bazuar në të ardhmen me tregtimin e këmbimit të bitcoin (ETF) në SHBA debutoi në NYSE, kryetari i Komisionit të Letrave me Vlerë të SHBA dhe Komisionit të Këmbimit (SEC) përshkroi pse autoriteti rregullator ndriçoi një ETF të së ardhmes bitcoin, megjithatë jo një zonë bitcoin ETF.

Në një takim me CNBC të martën, Kryetari i SEC Gary Gensler përsëriti se firma e tij &#x 201C; duhet të jetë neutral ndaj inovacionit, megjithatë jo një plan neutral. &#x 201D; Ai specifikoi:

Ajo që ne &#x 2019; Përpjekja për të bërë është të sigurohemi sa më efektiv që mundemi brenda autoriteteve tona për të sjellë detyrat drejt e në kufirin e sigurisë së financuesit.

&#x 201C; Të ardhmet e Bitcoin në fakt janë mbikëqyrur nga firma jonë vëlla ose motër, Komisioni i Tregtimit të të Ardhurave të Mallrave [CFTC], i cili isha kur u njoha dhe gjithashtu i lumtur të ofroja atje i cili &#x 2019; kanë kaluar 4 vjet, &#x 201D; fillimi i SEC vazhdoi.

Ai përfshiu atë të aplikacioneve &#x 201C; doli i besueshëm kur bëhet fjalë për ato artikuj në Bursën Tregtare të Çikagos [CME] që firma jonë vëlla ose motër menaxhon. &#x 201D;

Duke iu përgjigjur një hetimi në lidhje me arsyen pse SEC ka pranuar në të vërtetë një ETF të së ardhmes bitcoin por jo një ETF bitcoin, Gensler mbajti në mend se ai me siguri nuk do të flasë për asnjë lloj aplikimi ose pune të veçantë. Sidoqoftë, parësia e SEC -it e bëri të qartë:

Ajo që keni më poshtë është një artikull që &#x 2019; është mbikëqyrur për 4 vjet nga një autoritet rregullator i qeverisë amerikane, CFTC, i cili &#x 2019; mbuluar nga diçka që brenda territorit tonë quhet Akti i Kompanisë së Investimeve i vitit 1940. Pra, ne kemi njëfarë aftësie për ta sjellë atë brenda sigurisë së financuesit.

Ndërsa theksojmë se bitcoin është &#x 201C; ende një kurs posedimi jashtëzakonisht spekulativ dhe auditorët duhet të pranojnë se nën këtë, ai ende ka të njëjtin element të paqëndrueshmërisë dhe gjithashtu hamendësime, &#x 201D; kryetari i SEC përfundoi: &#x 201C; Firma jonë vëlla e motër po e mbikëqyr këtë për 4 vjet dhe më pas e fut atë brenda një legjislacioni 80-vjeçar më poshtë në SEC &#x 201D;

Lexo artikullin:  Frika dhe lakmia: Ndjenja bëhet neutrale Ndërsa Bitcoin ngec, çfarë të bëni?

Strategjia e Proshares Bitcoin ETF, tik -tak &#x 201C; BITO, &#x 201D; filloi tregtimin të martën në Bursën e Nju Jorkut (NYSE). &#x 201C; Fondi kërkon të japë mirënjohje financimi kryesisht nëpërmjet kujdesit të ekspozimit të drejtpërdrejtë ndaj marrëveshjeve të së ardhmes të bitcoin, &#x 201D; informacionet e sajtit të tij në internet, përfshirë atë që ai &#x 201C; nuk shpenzon direkt në bitcoin. &#x 201D;

Çfarë mendoni se SEC autorizon ETF-në e parë të bazuar në bitcoin dhe gjithashtu Gensler &#x 2019; s vërejtje? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju