Qeveria gjeorgjiane përqafon Blockchain për të promovuar verërat e saj globalisht

Megjithëse nuk njihet gjerësisht në fazën mbarëbotërore të verës së kuqe, Gjeorgjia ka një histori të gjatë si dhe përrallore të prodhimit të verës së kuqe që shkon më shumë se 8,000 vjet. Pjesa më e madhe e metodave të bërjes së verës qëndrojnë të njëjtat për shekuj, me prodhuesit që ende përdorin qasje konvencionale që përfshijnë enë hapësire për magazinimin e argjilës gjatë gjithë procedurës së rritjes, të quajtur kveri, në vend të fuçive të drurit.

Sot, kombi vë në dukje rreth 525 lloje rrushi, si dhe më shumë se 1,800 prodhues, me eksportet e verës së kuqe që shkojnë në 94 milion kontejnerë në 2019. Për të përmirësuar sektorin dhe për të përfshirë me zgjerimin e lagjes në mbarë botën të prodhuesve të verës së kuqe si dhe klientëve , qeveria federale gjeorgjiane në të vërtetë ka zgjedhur Wiv për të sjellë sektorin e saj të verës së kuqe drejt në komunitetin ekologjik blockchain.

Partneriteti kritik sigurisht që do të shohë verërat e kuqe gjeorgjiane të zgjedhura të ndryshohen drejt në NFT të mbështetur nga vetë kontejnerët e vërtetë. Këto NFT sigurisht që do të ofrohen në sistemin Wiv së bashku me prejardhjen e tyre, duke lejuar individët të blejnë, ofrojnë, si dhe gjithashtu të marrin kundrejt kontejnerëve me vetëbesim më të mirë në artikull, si dhe procedurën e tij. Verërat e kuqe të përfshira në sistem sigurisht që do të vijnë me çertifikime elektronike që nxjerrin në pah prejardhjen e tyre.

Një pjesë e kësaj fushate kritike gjithashtu përfshin krijimin e një kriteri të kontrollit të cilësisë për verërat e kuqe gjeorgjiane, të krahasueshëm me klasifikimin e kritereve të fillimit të Evropës Perëndimore. Një panel specialistësh është i gatshëm të vlerësojë vreshtat, si dhe të komunikojë kërkimet e tyre, duke ndihmuar verërat e kuqe gjeorgjiane të përmbushin nevojat edhe më të gjera të entuziastëve, si dhe shitësve.

Duke garantuar verën e kuqe '& rsquo; Prejardhja përmes lëshimit të teknologjisë moderne blockchain si dhe kriteri i sinqertë i kontrollit të cilësisë, sugjerimi është që t'u ofrojmë shitësve si dhe entuziastëve shumë më shumë vetëbesim në rezultatin. Përveç akumulimit të zonës '& rsquo; Rekordi i prodhimit të verës si dhe besueshmëria përpara një tregu më të madh në të gjithë botën, NFT-të, të prodhuara në stilin ERC-721, sigurisht që do të përdoren për të ndihmuar në promovimin e tregtimit edhe më të qetë të verërave të kuqe gjeorgjiane përmes sistemit.

Lexo artikullin:  Shitjet e NFT ranë më pak këtë javë, vëllimi i Cronos NFT u hodh 236% më i lartë, koleksioni Azuki rritet 

Çfarë e konsideroni bashkëpunimin midis qeverisë federale gjeorgjiane dhe Wiv? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju