Banka Gjermane Drejton Tani Ofron 11 ETP Cryptocurrency në Planin e Kursimeve

Banka Gjermane Drejton Tani Ofron 11 ETP Cryptocurrency në Planin e Kursimeve

Institucioni financiar gjerman i drejtpërdrejtë Comdirect AG aktualisht po furnizon 11 artikuj të tregtuar me shkëmbim kriptomonedhash (ETP) nga 21shares AG. Institucioni financiar jep zgjidhje të firmës së brokerimit on-line, financiar, si dhe konsultative në Gjermani.

Duke njoftuar se bashkëpunimi i tij i veçantë me Comdirect funksionoi të martën, 21 aksione të thella:

Në këtë bashkëpunim thelbësor, 21 aksione u ruajt si ofruesi i vetëm i shërbimit të ETP kripto të mbështetura fizikisht te ndërmjetësi në internet '& rsquo; Strategjia e përgatitjes së programit ((*) për kursimet e kostos). Spar 11 ETP janë dhënë aktualisht në

Si dhe ato që ofrohen aktualisht në sistemin (*) pa asnjë pagesë, përfshijnë lajmet. ETP-të e Gjermanisë ofrojnë investime financiare në bitcoin, ethereum, XRP, para cash bitcoin, polkadot, shkëlqyeshëm, cardano, solana, si dhe shumë më tepër. Comdirect, CEO i 21 aksioneve, diskutoi se biznesi i tij ishte "& ldquo; ofruesi i parë i kripto që shënoi një ETP bitcoin të mbështetur fizikisht plotësisht të kolateralizuar, 100% të mbështetur fizikisht, në pjesën më të madhe të Shkëmbimeve në 2019. " & rdquo;

Përmirësimi i Hany Rashwan, aktualisht është & ldquo; ofruesi i vetëm që rrëfeu 4 kripto ETP vetëm në gjermanisht. ” & rdquo; Në biznes ka dhënë në të njëjtën mënyrë "& ldquo; globi & rsquo; Fillimisht kriptoja ETP e mbështetur fizikisht në SIX Xetra në 2018, "& rdquo; ai pretendoi, duke sqaruar: Ata janë me të vërtetë të entuziazmuar për të furnizuar klientët e Swiss Exchange që dëshirojnë të përfshijnë bitcoin, si dhe prona të ndryshme kripto për kursimet e tyre të kostos, përgatisin një zgjedhje tërheqëse për të bërë kaq shumë falë

Ne, një alternativë që nuk u ofrua për asnjë lloj artikulli kripto më parë.Gjerman '& rsquo; Mbikëqyrësi i artikujve si dhe iniciatori i strategjisë së ruajtjes së kriptos, Comdirect, mbajti në mend se përmes

Drejto, "& ldquo; kapitalistët janë aktualisht në gjendje të përdorin kriptomat ETP me 21 aksione që përshtaten me kërkesat e klientëve tanë, si dhe bën një angazhim të caktuar të tregut. Zgjidhja shtesë e Rene Louis Delrieux përfshin përshtatshmërinë për përdorim të menjëhershëm. ” & rdquo; Comdirect sugjeroi: Kjo me shoqëruesin tonë 21shares, Ajo në të vërtetë ka përparuar në lidhjen thelbësore të investimeve financiare kripto me pensionin, diçka që klientët tanë në të vërtetë e kanë dëshiruar për një kohë.

Së bashku a mendoni se Comdirect ofron ETP kriptomonedhe në strategjinë e kursimit të kostos?

Ajo që ne njohim në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Direkt

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju