Rregullatorët globalë konsiderojnë krijimin e një organi të përbashkët për të koordinuar rregullat e kriptos

Rregullatorët globalë konsiderojnë krijimin e një organi të përbashkët për të koordinuar rregullat e kriptos

Ekzekutivët kryesorë në Organizatën Ndërkombëtare të Komisioneve të Letrave me Vlerë (IOSCO) folën sot për udhëzimin e kriptomonedhës. Anëtarët e kompanisë globale kontrollojnë më shumë se 95% të globit &#x 2019; tregjet e mbrojtjes në më shumë se 130 territore.

Duke theksuar kërkesën për një ekip global për të harmonizuar rregullat e kriptomonedhave, kryetarja e IOSCO-s, Ashley Alder, tha se rregullatorët e tregut global ka shumë të ngjarë të hapin një organ të përbashkët brenda vitit të ardhshëm për të koordinuar shumë më mirë ligjet e kriptomonedhave, raportoi Reuters.

Duke vënë në dukje se konfigurime të krahasueshme janë aktualisht në pozicion për financimin e mjedisit, i përbërë nga një i krijuar nga vendet e G20, Alder përcaktoi:

Nuk ka &#x 2019; diçka e tillë për kripto-n aktualisht &#x 2026; Por unë supozoj se aktualisht është &#x 2019; shihen si ndër 3 C &#x 2019; s (Covid, mjedisi si dhe kripto) kështu që &#x 2019; është me të vërtetë, me të vërtetë vendimtare.

Duke përmendur bumin e parave elektronike, të përbërë nga bitcoin, kryetarja e IOSCO deklaroi kripto &#x 201C; në fakt ka rritur programin &#x 201D; si dhe të kthehet në një nga 3 lokacionet vitale ku janë përqendruar autoritetet.

Ajo mbajti parasysh se ekzistojnë kërcënime të shumta të lidhura me kriptografinë që duhet të merren parasysh, duke përfshirë që rregullatorët po zvarriten në disa lokacione të rrezikut jetik, të përbërë nga siguria kibernetike, fuqia funksionale, si dhe mungesa e hapjes në komunitetin e kriptove.

Martin Moloney, sekretar i përgjithshëm në IOSC, deklaroi në International Swaps si dhe Shoqatën e Derivativëve &#x 2019; Konferenca bazë vjetore sot:

Ne jemi në majë të diçkaje krejt të re, diçkaje thelbësore si dhe diçkaje që kërkon shumë punë nga ne.

Ai sugjeroi: &#x 201C; Unë vesh &#x 2019; nuk duhet të kesh një mprehtësi për të qenë në gjendje të deklarosh, &#x 2018;A do të jetë ende kripto pas 20 vitesh &#x 2019; koha? &#x 2019; Ajo nuk &#x 2019; t çështje. Unë e pranoj, siç mund ta shihni, se në fakt është vërtetuar në mënyrë adekuate që ne duhet të fillojmë të veprojmë sikur me siguri do të jetë ende rreth 20 vjet &#x 2019; koha. Duhet ta marrim kaq seriozisht. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Policia e Hong Kongut arreston personin pasi u zhduk me mbi 191 mijë dollarë që i përkiste një tregtari kriptosh

Sekretari i Përgjithshëm nxiti sektorin e kriptove që të përfshihej me rregullatorët, duke përmendur:

Përdorni shkathtësinë tuaj, përdorni inovacionin tuaj për të rregulluar problemet rregullatore në vend që të na informoni të zhdukemi, që ju vishni &#x 2019; T dëshira për t'u përfshirë me problemet rregullatore.

Etiketat në këtë përrallë Bitcoin, Kripto, ligjet e kriptove, rregullat e kriptove, kriptomonedha, rregullat globale të kriptove, IOSCO, IOSCO bitcoin, kripto IOSCO

Çfarë mendoni për rregullatorët globalisht që krijojnë një organ global për të koordinuar rregullat e kriptos? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Kevin Helms

Një kursant i Ekonomisë Austriake, Kevin zbuloi Bitcoin në 2011 dhe në fakt ka qenë një ungjilltar që atëherë. Norma e tij e interesave varet nga siguria e Bitcoin, sistemet me burim të hapur, rezultatet e rrjetit si dhe kryqëzimi midis ekonomisë së biznesit si dhe kriptografisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju