Qeveritë duhet të ndalojnë hedhjen poshtë të kriptos si pagesa të paligjshme dhe spekulime të pamatura, thotë El-Erian

Qeveritë duhet të ndalojnë hedhjen poshtë të kriptos si pagesa të paligjshme dhe spekulime të pamatura, thotë El-Erian

Mohamed El-Erian, president i Queens College, Universiteti i Kembrixhit, në fakt ka nxitur botën e kriptove dhe qeveritë federale perëndimore të punojnë së bashku.

Personi i biznesit egjiptian-amerikan është gjithashtu konsulenti kryesor financiar në Allianz, nënat e biznesit dhe babai i PIMCO, ndër mbikëqyrësit më të mëdhenj të investimeve financiare, ku ai ishte CEO dhe bashkë-shef i investimeve financiare. Vitin e kaluar, ai u emërua gjithashtu kryetar i Menaxhimit të Fondeve Gramercy, një kompani e përkushtuar e investimeve financiare në Tregjet në Zhvillim.

Në një pjesë këndvështrimi që ai shkroi në Financial Times të publikuar të enjten, El-Erian kompozoi:

Në të vërtetë ka ardhur koha që më shumë qeveri federale perëndimore të ndalojnë hedhjen poshtë të transformimit të kriptove si një përzierje e planeve të pagesave ilegale dhe spekulimeve të pakujdesshme monetare.

"& Ldquo; Në vend të kësaj, ata duhet të jenë më të hapur për të mirëpritur zhvillimet e kriptove dhe për t'i futur ato në një udhëzim shumë më të mirë për financimin, ekonominë dhe shoqërinë në përgjithësi", & rdquo; ai rekomandoi.

Në një intervistë me Yahoo Finance të Premten, ai shtjelloi këtë temë. "& Ldquo; (*) kripto bota dhe qeveritë federale kërkojnë të mblidhen së bashku dhe të flasin një gjuhë tipike," & rdquo; ai filloi. & ldquo; Të dy kanë në transformimin kripto zhvillime vërtet thelbësore që lidhen me sistemin e pagesave. Ne, ne duhet ta marrim atë seriozisht. ”& Rdquo; Dhe vazhdoi: & ldquo;

A duhet ta marrim seriozisht? Pse 2 faktorë. (*) Mund ta bëjë ndërmjetësimin monetar më efektiv. Për, nëse ne & rsquo; nuk jeni të ndërgjegjshëm, Një, i cili po merr një metodë jashtëzakonisht nga lart-poshtë mund të fillojë të specifikojë programin. “& Ldquo; Kina kërkon të lëvizë larg nga një & lsquo; shuma zero & rsquo; gjendja shpirtërore ku fitimet e tyre mund të vijnë nga humbjet e sistemit të njohur monetar, "& rdquo; ai rekomandoi, duke pasur parasysh:

Një metodë më bashkëpunuese, të dy anët e botës së kriptove në perëndim mund të zbulojnë se e ardhmja e tyre kuptohet nga ajo që ata po bëjnë dhe planifikojnë të bëjnë.

Mungesa-Kina rekomandoi që bota e kriptove “& ldquo; duhet të marrë seriozisht shqetësimet për pagesat e paligjshme, çështjet në lidhje me pastrimin e parave të gatshme dhe çështjet në lidhje me përdorimin e energjisë. ”& rdquo;

Shumë qeveri federale, të përbëra nga SHBA, janë në mëdyshje për kriptovalutat, ai përshkroi se ka 2 rreziqe nëse qeveritë federale dhe bota e kriptove nuk punojnë së bashku. Konsulenti Erian detajoi:

Lexo artikullin:  Stacks (STX) kushtojnë tubime 195% pasi ekspozuan strategjitë për të sjellë DeFi në Bitcoin

Meqenëse rreziku i brendshëm është se qeveria federale do të shohë adoptim më të lartë nga sektori ekonomik. Allianzët po e shohin atë çdo ditë, kështu që është & rsquo; s nuk është diçka që & rsquo; do të zhduket. (*) problemi i dytë më vendimtar është se

Nuk po pret. Ne që The aktualisht kemi zgjedhur se si duhet të shfaqen paratë dixhitale, Kina-

Duke vënë në dukje të alarmuar: "& ldquo; Kina në fakt ka zgjedhur se duhet të ketë një metodë nga lart-poshtë dhe në fakt ka zgjedhur që dëshiron të eksportojë metodën e saj. El? Erian i ofron qasje në platformat e pagesave në mënyrë rajonale. Ajo [Kina] i ofron asaj qasje në informacion. Pse duhet ta marrim seriozisht, përndryshe ne do ta humbim historinë krejtësisht. ”& Rdquo; Sepse ju pajtoheni me It-So?

A na kuptoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Mohamed El

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju