Prodhimi i minatorit të Green BTC Bitfarms u rrit 50% pas kufizimit të Kinës, pasi Busulla bëhet bërthamore

Bitfarms po gjeneron shumë më shumë BTC me një shpenzim të reduktuar për shkak të zvogëlimit të problemit.

Prodhimi i minatorit të Green BTC Bitfarms u rrit 50% pas ndalimit të Kinës, pasi Busulla bëhet bërthamore

Firma e minierave Bitcoin e Amerikës së Veriut, Bitfarms, e tregtuar publikisht ka rritur performancën e saj këtë vit mes shtypjes kineze, si dhe lëvizjes rezultuese të minatorëve.

Veshja kanadeze për minierat e hidroelektricitetit deklaron se aktualisht furnizon afërsisht 1.5% të të gjithë lidhjes së Bitcoin me më shumë se 99% energji miqësore me mjedisin miqësore me mjedisin.

Në një azhurnim të prodhimit të 14 korrikut, kompania zbuloi se kishte nxjerrë në të vërtetë 1,357 BTC në 6 muajt e parë të 2021, duke përfshirë që kjo ishte larmia më e madhe e BTC e nxjerrë në Amerikën e Veriut siç raportohet nga minatorë të tregtuar publikisht.

Në të vërtetë ka parashikuar prodhimin e më shumë se 400 BTC për muajin korrik, i cili sigurisht do të ishte i dyfishtë 199 që nxori në janar, si dhe më i madh se 50% mbi 365 BTC të qershorit të nxjerrë.

Bitfarms, e cila u krijua në 2017, gjithashtu specifikoi se më shumë se 95% e prodhimit të saj këtë vit, ose 1,445 BTC, në të vërtetë është transferuar në ruajtje që prej 12 korrikut.

Në fillim të këtij muaji, Bitcoin përjetoi rënien më të madhe të problemit në sfond për shkak të shtypjes së minierave në Kinë, si dhe mbylljes rezultuese të procedurave. FoCharts të BitInit të Vërtetë ka raportuar një rënie të problemit prej 42.5% sepse në fund të majit me mbi gjysmën e asaj që po ndodh këtë muaj.

Kjo ka çuar në fakt që Bitfarms të gjenerojnë sasi shumë më të mëdha të BTC me një shpenzim të reduktuar secili i gjeneruar, përfshirë rekordin. Rritja e performancës nuk e ndaloi furnizimin e firmës duke marrë një goditje në fund të qershorit siç raportohet nga CryptoPumpLajme

Krijuesi i Bitfarms, si dhe CEO, Emiliano Grodzki, specifikuan se ndalimi i minierave Bitcoin i Pekinit ka qenë në të vërtetë një informacion i shkëlqyeshëm për firmën e cila në të vërtetë ka rritur pothuajse pjesën e saj të tregut për shkak të kësaj.

"Raportet tregojnë se ndalimi i minierave të kripto në Kinë dhe eksodi i pajisjeve të minierave që kërkojnë strehim të ri mund të kërkojnë një periudhë të zgjatur kohe për t'u zgjidhur. Bitfarms është i pozicionuar mirë për të përfituar nga mundësia ekonomike e përmirësuar ndjeshëm. "

Firma aktualisht ka filluar atë procedurë me instalimin e 1,500 minatorëve Bitcoin nga MicroBT në qendrën e saj të informacionit në Magog, Quebec, duke përfshirë 120 PH / s të prodhimit të plotë në qershor 2021.

Lexo artikullin:  Rregullatorët e Emirateve të Bashkuara Arabe miratojnë tregtimin e kriptove në zonën pa Dubai

Related: Nic Carter synon pretendimet e sigurimeve Bitcoin është një katastrofë ekologjike

Busulla tregon energjinë bërthamore

Në një avancim të ndryshëm të tregut të minierave, minierat e Amerikës së Veriut, si dhe kompania mbajtëse Compass Mining, në të vërtetë ka autorizuar një fillestar të Oklo-s me ndarje bërthamore 20-vjeçare, i cili do t'i sigurojë kompanisë 150 megavat energji.

Sipas CEO i Compass, Whit Gibbs, mini-reaktorët e parë Oklo sigurisht do të lëshohen në 2023 ose 2024, si dhe shpenzimet me siguri do të jenë "dukshëm" më pak sesa burimet e energjisë që përdor aktualisht.

Sipas Administratës së Informacionit të Energjisë të SH.B.A.-së, termocentralet nuk prodhojnë ndotje të ajrit ose CO2 gjatë punës, megjithatë, çështja ekologjike e rëndësishme që u përket atyre është prodhimi i mbetjeve të kontaminuara.

Po ashtu busulla është në bisedime me qytetin mikpritës të Miamit në lidhje me marrjen e energjisë nga Uzina Bërthamore e Pikës së Turqisë sipas një rekord të Nasdaq.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju