Ja pse demat e Bitcoin mund të shkelin $ 50K përpara skadimit të opsioneve të BTC të 2B $ të së Premtes

Bitcoin në të vërtetë ka hequr shkallën 50,000 dollarë, megjithatë informacioni për nënproduktet përcakton disa faktorë të mëdhenj pse demat mund të përparojnë në shkallën e rezistencës përpara skadimit të opsioneve të 2 miliardë dollarëve të së Premtes

Ja pse demat e Bitcoin mund të shkelin $ 50K përpara skadimit të opsioneve të BTC të 2B $ të së Premtes

Opsionet e Bitcoin -it (BTC) me vlerë 2 miliardë dollarë sigurisht që do të përfundojnë të Premten, më 27 Gusht. Disa ekspertë thonë se një telefonatë e fortë (blej) detyra alternative e blerjes në 22 Gusht ka të ngjarë të jetë stimuluesi për ekzaminimin aktual të kostos prej $ 50,000.

Kompania dixhitale e tregtimit të pronave QCP Capital deklaroi në azhurnimin e tregut se një njësi ekonomike në të vërtetë ka qenë "duke bërë vazhdimisht kosto (alternative) më të larta në dy javët e fundit". Detyra, e cila ndodhi gjatë seancës tregtare të hershme në mëngjes në Azi, mori me guxim opsione të favorshme në pjesë të 100 marrëveshjeve BTC secila.

Rekordi gjithashtu tregon lodhjen e problemeve rregullatore në afatin e afërt, pasi zgjedhjet e lidhura me kripton nga Komiteti Bankar i Senatit dhe gjithashtu autoritetet rregullatore nuk ka të ngjarë të lulëzojnë në 2021.

Arinjtë mund të vlerësojnë informacione të ndryshme

Sidoqoftë, një nga rekordet më aktuale "The Week On Chain" nga transportuesi i analitikës blockchain Glassnode përbëhej nga disa informacione shqetësuese nga detyra e zinxhirit Bitcoin. Një vlerësim i tillë zbuloi se sasia e marrëveshjeve të rregulluara nga njësia ekonomike nuk i është përgjigjur aktivitetit të favorshëm që përsëritet.

Për më tepër, Decentrader, një bartës i inteligjencës së tregut të kriptove, theksoi sasi të mjaftueshme tregtare gjatë këtij transferimi aktual për të shtypur koston e BTC mbi 52,000 dollarë.

E Premtja me siguri do të jetë një ekzaminim jetësor i shkallës 50,000 dollarë, pasi 4,372 marrëveshje alternative të BTC presin zgjedhjen prej 218 milion dollarësh.

Vlerësimi paraprak i thirrjes për të vënë në pah zbulon rëndësinë e madhe të mjeteve të thirrjes telefonike neutrale në bullish, me 60% pasion më të madh të hapur. Sidoqoftë, demat në të vërtetë mund të kenë qenë po aq shpresëdhënës, pasi 68% e basteve të tyre në të vërtetë janë pozicionuar në 50,000 dollarë ose më shumë.

Lidhur: Bitcoin mohon $ 51K pasi Michael Saylor zbulon blerjen e re të BTC-Çfarë po ndodh më poshtë?

91% e opsioneve të vendosura ndoshta do të vishen në skadim

Nga ana tjetër, 91% e opsioneve të sigurisë vendosen në të vërtetë në 46,000 dollarë ose më poshtë. Ato mjete neutrale ndaj aksioneve me siguri do të jenë të padobishme nëse profesionet e Bitcoin mbi atë kosto të Premten Zgjedhja e opsioneve bëhet në orën 8:00 të mëngjesit UTC, kështu që disa paqëndrueshmëri të shtuar priten përpara rastit.

Lexo artikullin:  Pandemia nxiti adoptimin, por shpërndarjen e informacionit po aq i rëndësishëm: Avokati i Blockchain me bazë në Kenia

Më poshtë janë 4 situatat e mundshme, duke menduar për gradat e kostos aktuale. Mospërputhja që preferon secilën palë nënkupton përfitimin e mundshëm nga skadimi duke menduar për opsionet e thirrjeve telefonike (blerje) shumë më shpesh të përdorura në qasje të favorshme, ndërsa vendet e sigurisë përdoren në profesione neutrale ndaj aksioneve.

  • Nën 45,000 dollarë: 4,040 telefonata kundrejt 2,500 vendeve. Rezultati i uebit është një përfitim prej 69 milionë dollarësh për mjetet neutrale ndaj bullizmit.
  • Mbi 46,000 dollarë: 6,500 telefonata kundrejt 1,300 vendeve. Rezultati i uebit është 239 milion dollarë duke preferuar mjetet neutrale në atë bullish.
  • Mbi 48,000 dollarë: 7,400 telefonata kundrejt 420 vendeve. Rezultati i uebit është një përfitim prej 335 milion dollarësh për mjetet neutrale në atë bullish.
  • Mbi 50,000 dollarë: 12,000 telefonata kundrejt 35 vendeve. Rezultati i uebit është një përfitim prej 600 milion dollarësh për mjetet neutrale në atë bullish.

Informacioni i tepërt tregon se sa marrëveshje të shumta sigurisht do të ofrohen të Premten, në varësi të kostos së skadimit. Nuk ka asnjë shans për të vlerësuar rezultatin e uebit për çdo individ të tregut, pasi disa kapitalistë mund të tregtojnë qasje shumë më të komplikuara, të përbëra nga ato neutrale të tregut duke përdorur si telefonata ashtu edhe vende sigurie.

Ato 2 presione kundërshtuese sigurisht që do të zbulojnë qëndrueshmërinë e tyre pasi arinjtë me siguri do të përpiqen të zvogëlojnë dëmet. Sido që të jetë, demat kanë kontrollin e plotë të skadimit të së Premtes, dhe gjithashtu duket se ka shpërblime adekuate për ta për të ruajtur gradën 48,000 dollarë dhe gjithashtu të përpiqen për një fitim shumë më të konsiderueshëm duke shtypur koston mbi 50,000 dollarë.

Ndërkohë, lindjet duhet të përqëndrohen në skadimin e shtatorit, megjithëse duke pasur parasysh se El Salvador pritet të paraqesë Bitcoin si tender të ligjshëm muajin tjetër. Në përmirësim, kombi po ndërton lehtësira për të mbështetur një çantë Bitcoin të lëshuar nga shteti të quajtur Chivo.

Pamjet dhe pikëpamjet e ndara më poshtë janë vetëm ato të shkrimtarit dhe gjithashtu jo gjithmonë tregojnë pamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe gjithashtu hap tregtimi përfshin kërcënim. Ju duhet të bëni studimin tuaj kur vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju