Launchpad i siguruar me shumë pritje, Binstarter do të Hapet për Publikun më 4 Gusht

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Protokolli Binstarter; Protokolli i parë dhe i vetëm i Sigurimit i Mbrojtur IDO Launchpad është i lumtur t'i zbulojë botës kripto që përgatitja e tyre jashtëzakonisht e madhe për datën e shitjeve publike është krijuar në 4 gusht. Sipas informacioneve të mëparshme të mbledhura mbi shitjet e farës, shitjet e ardhshme publike do të kenë larminë më të madhe të individëve. Gjatë shitjeve të farërave, më shumë se 14,500 njerëz morën pjesë në listën e bardhë dhe vetëm 1000 në mënyrë efektive u listuan në listën e bardhë për të blerë shenja BSR. Me 13,500 individë që nuk kishin një mundësi për të blerë shenja BSR, shitjet e përgjithshme publike parashikohen të tërheqin një bazë edhe më të madhe blerësish. Përveç kësaj Binstarter '& rsquo; Kapaku paraprak i tregut është vetëm 350K me shenjat e grupit të kyçura për 3 vjet. Binstarter aktualisht kreu 2 djegie të mëdha simbolike, duke zvogëluar furnizimin e përgjithshëm me 15.2. Binstarter aktualisht kreu 2 djegie të mëdha simbolike, duke ulur furnizimin e përgjithshëm me 15.2%.

Protokolli Binstarter '& rsquo; vizioni është të mbrojë të gjithë financuesit e vegjël '& rsquo; s nga kërcënimi monetar i mundshëm nga vendet e punës të krijuara kohët e fundit në IDO dhe zhvillimi i një mundësie të arsyeshme, transparente dhe të kënaqshme të investimit financiar të IDO. Për të arritur këtë Protokolli Binstarter u bashkua me Polygon (Më parë Matic l për të zhvilluar një bazë të gjerë të rrjetit në shkallë në të gjithë. Të gjitha marrëveshjet e mençura u hetuan për të mbrojtur plotësisht lagjen Binstarter. Teknologjia Chainlink VRF Randomness e inkorporuar për të ndihmuar zgjedhjen e ndarjes IDO dhe funksionin e lotos , për të zhvilluar një procedurë të arsyeshme, transparente dhe të rastësishme të zgjedhjes.

Në shitjet e ardhshme publike, do të ketë punë në listën e bardhë që kërkohet të përfundojë për të marrë pikat e hyrjes. 100 individë me pikat më të mëdha të hyrjes do të marrin një ndarje të siguruar për të blerë shenja BSR. 900 individë do të zgjidhen në mënyrë arbitrare. Gjithsej 1000 individë do të kenë një ndarje të siguruar për të blerë shenjën BSR në raundin 1. Nëse megjithatë ka ndonjë shenjë të pashitur, blerësit që janë në listën e bardhë dhe nuk kanë një shtesë kanë aftësinë për të blerë kapakun e qëndrueshëm; temë për minutat private dhe kufijtë maksimalë.

 

Lexo artikullin:  El Salvador thotë se tregtarët duhet të përpunojnë transaksionet BTC - ose ata mund të përballen me veprime

Lidhja e listës së bardhë: https://bit.ly/3ll4h2a

Faqja e internetit: binstarter.io

Twitter: https://twitter.com/BinStarterio

Telegram: https://t.me/BinstarterOfficial

E mesme: https://binstarter.medium.com/

 

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur para se të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me biznesin e promovuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose shërbimeve të tij. Bitcoin com nuk është përgjegjës, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo dëm ose humbje të shkaktuar ose deklaruar të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo material, produkt ose shërbim i diskutuar në publikimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju