Sasitë e vendeve të reduktuara historikisht dhe gjithashtu pavendosmëria kapitaliste vlerësojnë mbi koston e Bitcoin

Betejat me kosto Bitcoin për të marrë energji si sasi të reduktuara tradicionalisht të vendeve dhe gjithashtu një dollar forcues çojnë në pavendosmëri mbizotëruese nga shumica e investitorëve.

Vëllimet historike të ulëta të spoteve dhe pavendosmëria e investitorëve peshojnë në çmimin e Bitcoin

Nëse një fjalë mund të përdoret për të shpjeguar saktësisht se si ndihen me të vërtetë shumica e individëve në komunitetin ekologjik të kriptomonedhës në lidhje me përmbledhjen afatshkurtër të Bitcoin (BTC), sigurisht që do të ishte 'e pasigurt', pasi sinjalet e kombinuara nga të gjitha llojet e indikacioneve kanë shumë investitorë që presin një zhvendosje të konsiderueshme ose të udhëzimeve para se të synojnë faktorin e tyre vijues të hyrjes.

Një rekord krejt i ri nga Delphi Digital mori një makro në konsideratë aktivitetin ekzistues të kostos së Bitcoin dhe gjithashtu zbuloi se një sërë aspektesh, të përbërë nga sasi të reduktuara shkëmbimi dhe gjithashtu shuma e forcuar e SH.B.A.-së në të vërtetë kanë taksuar monedhën kryesore kriptomonedhë.

Rënia aktuale e Bitcoin në 31,000 dollarë përfshin gjendjen e shqetësimit që aktualisht mbulon tregun e kriptove dhe gjithashtu ekspertët po alarmojnë aktualisht që dështimi i mbylljes së mbi 31,000 dollarë mund të shohë që BTC të zbresë në zonën prej 29,000 deri në 24,000 $.

Këtu janë 3 vendet e theksimit që Delphi Digital thekson si një nga më me ndikim në aktivitetin e kostos së përkohshme për Bitcoin

Sasitë e pikave dhe gjithashtu shembja e pasionit të hapur

Sipas Delphi Digital, ulja e detyrës tregtare është ndër aspektet më të mëdha që ndikojnë në treg. Kjo për faktin se pas shitjes së 19 majit kishte një eksod vend dhe gjithashtu investitorë të nënprodukteve nga shkëmbimet.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, pasi panë një rritje të konsiderueshme përgjatë pesëdhjetë përqindëshit të parë të vitit 2021, sasitë e këmbimit në të vërtetë kanë rënë me më shumë se 60% ndërsa kostot u prishën dhe gjithashtu investitorët e humbur duke shfrytëzuar përfitonin.

Ulja e dukshme e kostos së BTC gjithashtu ndihmoi për të ndërhyrë në përdorimin e lartë të investitorëve të shitjes me pakicë në tregjet e nënprodukteve dhe gjithashtu prova e kësaj buron nga pasioni i hapur i të ardhmes së BTC që varet deri në shkallë që shihet shumë herët në 2021.

Lexo artikullin:  FUN Token Vendos të nisë XFUN Token në Rrjetin e Poligonit

Delphi Digital pretendoi:

"Kjo spastrim ka shkaktuar dëme të konsiderueshme në strukturën bullish të tregut, me bazë të ardhmes afër 0% dhe norma të depresionuara të financimit për kontratat e përhershme."

Me një shënim shumë më të favorshëm, rasti i madh i likuidimit i parë në maj ndihmoi në pastrimin e investitorëve të mbivlerësuar, rëndësia "pjesëmarrësit me dorë të fortë janë ata që kontribuojnë kryesisht në nivelet aktuale të hapura të interesit".

Rezistenca ndaj dollarit sjell pikë të dobët BTC

Një aspekt tjetër që vlerëson koston e Bitcoin ka qenë në të vërtetë qëndrueshmëria aktuale e dollarit amerikan, i cili në të vërtetë ka marrë një trend rritës duke pasur parasysh që fundi në 89.53 më 25 maj.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, një model i madh i kokës së përmbysur dhe gjithashtu i shpatullave në fakt është bazuar në grafikun DXY me vijën e qafës që aktualisht shqyrtohet për herë të 3-të.

Nëse shuma e bën një këmbë shtesë më të madhe, rimëkëmbja ekzistuese financiare mund të rrezikohet pasi problemet ekonomike me siguri do të shtrëngohen dhe gjithashtu kjo mund të taksojë një nga profesionet më të preferuara të vitit 2021.

Delphi Digital pretendoi:

"Mallrat, ari, aksionet e tregut në zhvillim, Bitcoin janë të gjitha të prekshme nga një monedhë e fortë, megjithëse shpejtësia e lëvizjes së saj mbetet gjithashtu një faktor kritik."

Kostoja e Bitcoin është deri në një ndihmë afatgjatë

Ndërsa rënia prej 51% e kostos së BTC ka shumë ekspertë të shqetësuar se mund të fillojë një bezdi shtesë për shumë vjet, është e rëndësishme të përfaqësoni disa nga modat më të mëdha makro që shkaktuan problemet ekzistuese.

Grafiku mbi zbulon se Bitcoin kishte 6 muaj të njëpasnjëshëm të fitimeve të kostos para një rënieje dhe gjithashtu posedimin e planifikuar për një tërheqje nga pikëpamja historike.

Edhe me BTC që bie 51% nga niveli i lartë i saj në të gjitha kohërat, mbi bazë vjetore, kostoja e tij është akoma 250% më e madhe se vlerësimi i tij prej 9,100 dollarë në 16 korrik 2020.

Trendi afatgjatë i rritjes për Bitcoin vazhdon të jetë i padëmtuar me koston e tij që aktualisht shqyrton standardin 12-mujor të zhvendosjes, një shkallë thelbësore e ndihmës që sigurisht do të përcaktojë se ku shkon kostoja nga këtu.

Lexo artikullin:  Rrjeti Ethereum djeg 395 mijë dollarë ETH në orë pas azhurnimit në Londër

Sasia e tregtimit të Bitcoin në vend dhe shkëmbimet e fituara është në rënie dhe gjithashtu klientët e mundshëm të një forcë të forcuar të tregut ekonomik në të gjithë botën. Kjo në të vërtetë ka çuar në pavendosmërinë që është ndjenja kryesore që sundon tregun e kriptove aktualisht dhe gjithashtu kjo pikëpamje ka shumë të ngjarë të vazhdojë deri në një aktivitet të konsiderueshëm të kostos ose një rast inkurajues të motivojë ndërveprimin nga investitorët e mënjanuar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju