Rregullatori i Hong Kong paralajmëron rreth platformave të parregulluara të tregtimit të monedhave dhe gjithashtu Binance

Rregullatori i Hong Kong paralajmëron rreth platformave të parregulluara të kriptomonedhës dhe binancës

Hong Kong '& rsquo; Komisioni i Letrave me Vlerë dhe gjithashtu Futures (SFC) në të vërtetë ka dhënë një paralajmërim në lidhje me sistemet e pakontrolluara të tregtimit të kriptovalutave, posaçërishtBinancë Autoriteti rregullator deklaroi se shkëmbimi i kriptos po siguron tregtimin e "& ldquo; simbolet e furnizimit. & rdquo;

SFC siguroi një deklaratë E Premte duke alarmuar publikun e gjerë në lidhje me sistemet e pakontrolluara të tregtimit të kriptove. Autoriteti rregullator u mor meBinance posaçërisht, duke përmendur që shkëmbimi i kriptove në të gjithë botën mund të jetë duke ofruar zgjidhje tregtare në “& ldquo; simbolet e furnizimit & rdquo; tek financuesit e Hong Kongut. (*) SFC përshkroi: SFC dëshiron të bëjë të qartë se asnjë entitet në

Ekipi është çertifikuar ose regjistruar për të kryer '& lsquo; detyrë e kontrolluar & rsquo; nëBinanceHong Kong & ldquo;

simbolet janë zotërime në internet që kërkohet të mbështeten nga profile të ndryshme kashte të furnizimeve të hollësishme themelore jashtë vendit, "& rdquo; përshkroi SFC. Autoriteti rregullator i aksioneve mbajti në mendje se "& ldquo;

Simbolet e furnizimit ka shumë të ngjarë të jenë "& lsquo;" sigurinë dhe letrat me vlerë. & rsquo; & rdquo; Në Hong Kong ata që mendohen për sigurinë dhe letrat me vlerë, & ldquo; reklamimi dhe marketingu dhe / ose shpërndarja e simboleve të tilla –– qoftë në For ose në shënjestër të financuesve të Hong Kongut–– përbëjnë një '& lsquo; detyrë e kontrolluar & rsquo; dhe gjithashtu ka nevojë për një leje nga SFC nëse nuk përdor një përjashtim të përshtatshëm ", & rdquo; lajmet diskutojnë.Hong Kong, SFC '& rsquo; s

Thomas Atkinson i Drejtorit Ekzekutiv, komentoi: Zbatimi duhet të kujdeset për kërcënimet e tregtimit të pasurive në internet në një sistem të pakontrolluar.

Investitorët sistemi ndërpret procedurën, prishet ose hakohet, financuesit mund të hasin rrezikun e mundshëm të hedhjes së investimeve të tyre të plota në sistemin e varur nga sistemi. Nëse SFC mban në mend se "& ldquo; në të vërtetë ka marrë çështje nga financuesit që kanë përjetuar probleme në marrjen e parave të para ose pasurive në internet nga llogaritë e tyre të hapura me sisteme të pakontrolluara. "& rdquo;

Një larmi e madhe e autoriteteve rregullatore në të vërtetë kanë dhënë paralajmërime në lidhje me

Lexo artikullin:  Rregullimi i kriptove mund t'i japë legjitimitet 'halo', thotë mbikëqyrësi britanik

Përveç Hong Kongut, i përbërë nga MB, Binance, Japonia, Italia, Tailanda dhe gjithashtu Lituania. Ishujt Kajman a mendoni për

Çfarë autoriteti rregullator '& rsquo; s alarmuese? Hong Kong na njohin në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Le të

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju