Si Rrjeti Pontem synon të zhbllokojë potencialin e plotë të dietës së Facebook

Ka shumë përpjekje në tregun e bllokimeve që mund të përputhen me njëra-tjetrën në vend që të veprojnë si konkurrentë. Për shembull, blockchain Diem i shumëpritur i mbështetur nga Facebook është një punë që fiton shumë interes. Ky veprim i vetmuar mund të zhbllokojë në çast 3.1 miliardë individë menjëherë në kriptë.

Sidoqoftë, kjo metodë e mbyllur e bën të vështirë për dizajnerët që të vlerësojnë inovacionin, i cili është vendi ku Pontem Network hyn në foto.

Facebook '& rsquo; Diema ka nevojë për më shumë hapje

Ndërsa është e lehtë të kuptohet që një titan i teknologjisë moderne si Facebook të ruajë kartat e tij afër pjesës së sipërme të trupit të tij, ai gjithashtu mund të pengojë nxitjen e komunitetit ekologjik Diem. Kjo për faktin se ndërtimi i një blloku të lejuar me siguri do të jetë vazhdimisht një teh me dy tehe. Nga njëra anë, ai i siguron Facebook shumë më shumë kontroll mbi ato që mund të fitojnë qasje në shërbime dhe produkte. Por, nga ana tjetër, ajo dekurajon gjithashtu dizajnerët nga ndërtimi i aplikacioneve, pasi nuk ka asnjë "& ldquo; rrjeti i provimit & rdquo; për të provuar pikë të reja.

Ndërsa Facebook nuk është & rsquo; gjithmonë i prirur për të ndërtuar një testnet të hapur, Rrjeti Pontem sigurisht që do të ofrojë një mundësi të shkëlqyeshme. Isshtë një '& lsquo; kanarinë në minierë & rsquo; rrjeti në Facebook '& rsquo; sDiem, zhvilluar nga punonjësit që kanë njohuri të konsiderueshme në këtë komunitet ekologjik dhe gjithashtu komunitete të ndryshme të bllokimit. Bërja e një variacioni pa leje të bllokadës së mbështetur nga Facebook sigurisht që do të verifikohet e dobishme për pronarët e bizneseve ndërkombëtare që kërkojnë të ndërtojnë artikuj të rinj dhe gjithashtu mjete juridike për këtë rrjet.

Rrjeti Pontem është bërë për ta sjellë Shoqatën Diem inovacionin e veprimit vendas në një treg më të gjerë të synuar. Zona e kriptovalutave mund të jetë një ekip i shkëlqyeshëm për të provuar aplikacione në blockchain të mbështetur nga Facebook. Move është një gjuhë e kodimit e gjeneratës tjetër për shfaqjet e vërtetuara zyrtarisht. Si rezultat, dizajnerët përfitojnë nga edhe më shumë shkathtësi në programet e tyre për trajtimin dhe gjithashtu lëvizjen e pasurive. Për më tepër, ka një mbrojtje të shtuar dhe gjithashtu mbrojtje kundrejt goditjeve në ato posedime.

Lexo artikullin:  Crypto nuk është më në fazën e adoptimit të hershëm, thotë CEO i Bittrex Global

Merrni 110 USDT Futures Bonus falas!

Diem është shembulli i parë i përdorimit në botën reale për gjuhën e shfaqjeve të lëvizjes. Edhe pse është e kufizuar në atë që mund të arrijnë dizajnerët, kjo sigurisht që nuk do të qëndrojë shumë më gjatë, shumë faleminderit rrjetit Pontem Komuniteti ekologjik Pontem është plotësisht i përshtatshëm me Diem dhe gjithashtu me siguri do të ndihmojë projektuesit të ndërtojnë dhe gjithashtu të ekzaminojnë mjete të reja për shërim para dërgimi i tyre tek autoritetet e komunitetit ekologjik Diem. Një cilësim i sandbox është kritik kur shkoni pas sugjerimeve më të fundit.

Krijimtaria e Zhvilluesit të Karburanteve të Rrjetit Pontem

Nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit indigjene të Pontem Blocks, Pontem Network jep një ndërfaqe globale të përdoruesit të programuesit për marrëveshje të zgjuara që lejon programuesit të zhvillojnë artikuj, zgjidhje dhe gjithashtu blockchains të ndryshme. Pra, nëse dikush synon të zbulojë metoda monetare, të krijojë blloqe krejt të reja për të fituar fitime, ose ndonjë gjë tjetër, ka mundësi të shumta për të zbuluar. Kjo bëhet pjesë e arsyes që Pontem rriti 4.5 milion dollarë në para çdo ditë. Investitorët shohin mundësi të jashtëzakonshme në këtë rrjet kanarie për Diem të mbështetur nga Facebook.

Përparësitë e tjera të variacionit pa leje të Diem për të zbuluar konsistojnë në përdorimin e likuiditetit ndër-zinxhir, hapjen e marrëveshjeve të avancuara të zgjuara, dhe gjithashtu të kesh një mbikëqyrës plani dhe gjithashtu pajisje të ndryshme të tjera për zhvillimin e DApp. Gjithçka është krijuar për të furnizuar përfitime dhe gjithashtu mbrojtje menjëherë, duke zhvilluar një kuti rëre programuese tërheqëse. Në fund të fundit, Pontem '& rsquo; Metoda s mund të sjellë në individë të shumtë të panumërt që kërkojnë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj Diem dhe gjithashtu mundësitë e tij të veçanta monetare.

Për disenjatorët dhe gjithashtu programuesit, prania e Pontem Network i ndihmon ata të zhbllokojnë fleksibilitetin e pakufizuar për të zhvilluar pika të reja. Ndërsa edhe më shumë individë zbulojnë Diem '& rsquo; Mundësitë dhe gjithashtu të mundshme, Pontem '& rsquo; Komuniteti ekologjik sigurisht që do të vazhdojë të zgjerohet dhe gjithashtu në rritje. Për më tepër, përputhshmëria me Facebook '& rsquo; s blockchain e bën shumë të lehtë dërgimin e aplikacioneve, artikujve dhe zgjidhjeve të ndërtuara plotësisht në Diem dhe gjithashtu përfitimin e bazës së tij individuale në zgjerim.

Lexo artikullin:  Kongresi miraton projekt-ligjin e infrastrukturës prej 1.2 trilion dollarësh - Avokatët e kriptove kritikojnë përkufizimin e ndryshuar të ndërmjetësit, kodin tatimor 6050I

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju