Si kjo zonë mbështetëse mund të mbajë çelësin e lëvizjes afatshkurtër të Bitcoin

Përgjegjësia: Gjetjet e listës së mëposhtme të analizës janë pikëpamjet e vetme të autorit dhe nuk duhet të merren si udhëzime për investimet financiare

Rikthimi më aktual i Bitcoin nga 42,000 dollarë ka qenë në të vërtetë një pikë diskutimi intriguese në treg. Metrikat e zinxhirit zbuluan se monedha mbretërore merrej me një çështje furnizimi të rrjedhshëm, me raportin e saj NVT afër një niveli të ulët të të gjitha kohërave. Edhe pse raporti tregoi programin për një kthesë, megjithatë, disa vazhdojnë të mbështesin mundësinë e një rënieje të zgjatur të BTC.

Nga ana tjetër, ata që janë pozitivë duket se i anashkalojnë sinjale të tilla dhe mendojnë se norma mund të ndryshojë brenda një zone të asistencës thelbësore. Shqetësimi është - –Cili supozim është më i saktë?

Në kohën e kompozimit, BTC po tregtonte duart në 38,400 dollarë, me arinjtë që mbanin përparësi ndaj procedurave të tregut.

Grafik 4-orësh Bitcoin

Mjeti Fibonacci u përdor për të nxjerrë në pah nivelet e ardhshme të asistencës që rrjedhin nga rikthimi i BTC nga $ 30,000 në lartësinë e tij mbi 2-mujore prej $ 42,600. Tërheqja e vazhdueshme e BTC tani po shkon drejt nivelit 38.2% Fibonacci të pranishëm në 37,527 dollarë - - Një zonë që në të vërtetë ka mbetur në lojë gjatë tubimeve të vogla gjatë dy muajve të mëparshëm.

Shtë interesante që POC e Vargut të Dukshëm ishte pak e shënuar poshtë kësaj dhe në rreth 37,000 dollarë. Këto 2 vende formuan ndihmën e radhës për rënien e BTC -së dhe duhet të vëzhgohen gjatë dy sesioneve të ardhshme. Një rënie e shënuar nën këtë zonë do ta tërhiqte BTC në nivelet e ulëta të saj të 27 korrikut prej 36,386 dollarë.

arsyetim

Indeksi i Forcës Relative formoi një divergjencë bearish dhe ra në listën nën 40 - - Një tregues i demave që humbin forcën në treg. Për më tepër, Indeksi i Lëvizjes së Drejtuar nënshkroi një ndërrim të modelit bearish pasi BTC ra në listën poshtë nivelit të tij Fibonacci. MACD gjithashtu pa rënien e saj të parë të listuar nën gjysmën e vijës duke marrë parasysh që demat morën kontrollin më 22 korrik.

Lexo artikullin:  Juan dixhitale për të promovuar përdorimin ndërkombëtar të monedhës kineze, thonë ekspertët

përfundim

Me sinjalet bearish në treg, demat kanë një dritare të vogël për të filluar një kthesë modeli në favor të tyre. Kjo mund të ndodhë midis zonës së asistencës prej 37,000 dollarë-37,527 dollarë. Një përfundim i listuar më poshtë do ta tërhiqte BTC në nivelet e ulëta të tij të 27 korrikut prej 36,386 dollarë. Nga ky nivel, arinjtë mund të fillojnë më shumë tërheqje.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju