Si Simboli i Ri WUSD i Wault Finance mund të krijojë një paradigmë të re për Stablecoins

Në kulmin e tyre në 2021, stabilcoins po zgjidhnin ndërmjet 10 miliardë dhe 30 miliardë dollarë çdo ditë, zbulon informacioni nga Coinmetrics. Prandaj është '& rsquo; reasonableshtë e arsyeshme të thuhet, këto prona dixhitale po përfundojnë duke qenë më të përshtatshme për tregun e kriptove.

Sidoqoftë, ka shumë zona të verbra dhe shqetësohen për disa nga monedhat më të njohura të qëndrueshme, të tilla si Tether Shumë thyejnë konceptet themelore të kriptovalutave dhe inovacionit të bllokimit pasi ata mbështeten në palët e treta për kujdestari, qeveritë federale për miratim dhe kanë pika të tjera të mundshme të dështimit.

Kohët e fundit megjithatë, procedura ndër-zinxhir Wault Finance në të vërtetë ka krijuar një sistem të qëndrueshëm për të paraqitur një lloj krejt të ri të stabilcoin, WUSD. Wault u lëshua në Q1, 2021 me nën 150,000 dollarë në kapakun e tregut dhe në fakt ka ngjitur metodën e tij përafërsisht midis platformave kryesore në komunitetet Binance Smart Zinxhiri (BSC) dhe Poligonin.

Wcoin e tyre e qëndrueshme Bitcoin do të funksionojë me një sistem të mbështetur nga tregtia për të zvogëluar kufizimet dhe kompromiset që ndikojnë në pronat e tjera dixhitale, të cilat ne do t'i shikojmë.

Financa e gabimit '& rsquo; Stablecoin i ri dhe efekti pozitiv i saj në treg

Wault Finance u prodhua për të përdorur përdoruesit e një ndalese për rastet më të njohura dhe më efektive të bazuara në DeFi me disa nga tarifat më të përballueshme në zonën e kriptos. Përdoruesit mund të përfitojnë nga Wault Swap, procedura '& rsquo; s DEX, një lançues dhe një dollap dollap për likuiditet, për të gjetur punë të reja dhe për të lëshuar punën e tyre.

Merrni 110 USDT Futures Bonus plotësisht falas!

Megjithëse procedura e Wault u lëshua pa ndihmën e investitorit, ajo në të vërtetë ka përfunduar duke qenë një platformë jashtëzakonisht shpërblyese aktualisht me mbi 300 milion dollarë me vlerë të mbyllur në përgjithësi (TVL) dhe që në të vërtetë ka arritur një të lartë të të gjitha kohërave prej 1.5 miliard dollarë para mesit -Mund të bjerë tregu. Çfarë '& rsquo; është më magjepsëse për Wault '& rsquo; Platforma ekzistuese sidoqoftë, a do të funksionojë si strukturë për sistemet e stabilitetit që mbështesin WUSD. Me fjalë të tjera, Wault Finance dhe të ardhurat e saj do të forcojnë sistematikisht disa pjesë që sigurojnë WUSD '& rsquo; lidhja me USD. (*) fillimi, WUSD në fillim do të kolateralizohet me 90% USDT dhe 10% nga

Për (WEX), shenja amtare e procedurës '& rsquo; s DEXWault Exchange Token Swap.Wault WUSD do të minohet dhe do t'i ofrohet përdoruesit me çdo USDT të transferuar si siguri. Wault Finance, 90% e depozitës (0.9 USDT për çdo siguri 1 USDT) do të mbahet në The & & rsquo; thesari, dhe 10% e përdorur për të blerë WEX dhe për ta mbajtur atë në thesar. Procedurat e përmbysura të përdoruesve do të shoqërojnë gjithashtu çdo shlyerje WUSD - >> USDT.

Lexo artikullin:  Operacioni Ndërkombëtar Dark Huntor kap 31.6 milionë dollarë në para dhe kriptomonedha, 150 të arrestuar

Do të merrni 90% në USDT dhe 10% në WEX me vlerën e tanishme të tregut gjatë gjithë shpengimit për çdo 1 WUSD të kthyer. Sistemi i qëndrueshëm i stabilitetit të thesarit të Financave të Mbrojtjes do të ketë 4 pjesë thelbësore: Mbështetjen e Emetimeve, Mbështetjen e Tarifave të Tregtimit WSwap, Mbështetjen e Stack WSwap dhe WUSDKëto

Do të sigurojë jo vetëm që WUSD e mban kunjin e tij, megjithatë gjithashtu do t'u ofrojë përdoruesve më shumë shanse të rendimentit dhe përfitimit. Default fillimisht elementi i sistemit të stabilitetit,

Gjithashtu '& rsquo; thesari s, do të ketë 3 burime fitimesh për t'u zgjeruar, duke prodhuar një thesar më të trashë për të mbështetur WUSD '& rsquo; s kunj; 15% e tarifave tregtare WSwap DEX do të shkojnë në thesar së bashku me një kosto 0.5% të ngarkuar për çdo shlyerje të vetme të WUSD. Financimi i gabuar, For do të investojë fonde boshe në procedura të jashtme të sigurta për të krijuar rendimente në thesar, duke e zgjeruar atë për të pasur të përshtatshme fuqia për t'i bërë ballë çdo paqëndrueshmërie të tregut. Shumë siguri dhe hapje, thesari do të drejtohet me një Timelock dhe

Si sistem.

Për sa kohë që thesari është i plotë, kunja e WUSD do të qëndrojë afër $ 1 pasi që nëse kunji largohet, arbitrat do të kenë vazhdimisht aftësinë për të prerë dhe shlyer WUSD për normën prej $ 1 dhe për të blerë ose ofruar WUSD në treg për të ardhura Mbështetja e Emisioneve WSwap Do të mbështesë veten në një cikël të favorshëm mbështetjeje të prodhuar nga presioni i blerjes i prodhuar në WEX. Sidoqoftë blerjet dhe bllokimet do të shtojnë në shenjë '& rsquo; s mirënjohje norma ndërsa sjell më shumë vëllim të tregtisë dhe akuzat në platformë.

Për më tepër, nëse norma e WUSD bie e shënuar më poshtë $ 1, një pjesë e emetimeve që shkojnë nga WSwap tek siguruesit e shërbimeve të likuiditetit do të hyjnë në WUSD '& rsquo; thesari më tepër, duke e trashur atë gjatë gjithë kohëzgjatjeve të paqëndrueshmërisë. Nëse WUSD zhvendoset, thesari do të marrë më shumë ndihmë parash nga akuzat e tregtisë WSwap. Për 15% të diskutuara më parë do të jenë të gjithanshëm sipas mocioneve të WUSD '& rsquo; s vlera e tregut.

Çdo 0.001 nën 1 dollar që bie Bitcoin i qëndrueshëm sipas një norme tipike 24-orëshe të ponderuar (TWAP), thesari do të bëjë një shtesë prej 0.5% në tarifat e tregtimit. E kundërta do të ndodhë nëse WUSD rritet mbi $ 1 në 24 orë TWAP; Nëse thesari do të zvogëlojë hyrjen e tarifave të tij tregtare me 0.15% nën 15% për çdo të vetme.001.

Lexo artikullin:  Zinxhiri Hydra pretendon vendin e saj duke nisur një DEX amtare

Likuiditeti WUSD tejkalon $ 1.10, hyrja e tarifave të tregtimit do të ishte 0%. Ky ofrues i shërbimeve do të veprojë si një sistem stabiliteti. Financa e gabimeve WUSD '& rsquo; nisja, përdoruesit do të kenë aftësinë të ofrojnë likuiditet për grupin e tregtisë WUSD-BUSD dhe të marrin emisione WEX. Po ashtu i përket '& rsquo; Programi i shpërblimeve për të motivuar përdoruesit të mbajnë WUSD.

Emetimet e gabimeve që shkojnë në atë pishinë WUSD do të rriten kur WUSD '& rsquo; Shkalla e s është e shënuar më poshtë kunj, duke promovuar nevojën e blerjes për të marrë rendimente më të mëdha. Mbajtës, nëse WUSD '& rsquo; Shkalla e rritjes rritet mbi $ 1, emetimet në pishinën do të zvogëlohen, gjë që mund të shkaktojë më pak dëshirë për të mbajtur stabilcoin dhe disa oferta për të mbështetur kunjin. Wault vazhdon të kontrollojë sistemet efektive të stabilitetit për të forcuar dhe rritur WUSD.

e (*) '& rsquo; Simboli WEX gjithashtu do të ketë fuqi qeverisëse mbi këto sisteme dhe WUSD në të ardhmen, duke ndihmuar në formimin e zhvillimit të tij. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju