Zinxhiri Hydra pretendon vendin e saj duke nisur një DEX amtare

financuar

Hidra u prezantua në fund të vitit 2020, si dhe në fakt sepse është zgjeruar me më shumë se 1,000% në normë. Përmes projekteve të tij të shumta, zinxhiri zhvilloi me shpejtësi një strukturë të fortë nyje, si dhe aktualisht numëron më shumë se 500 vlerësues në të gjithë botën.

Stakers aktualisht kënaqen me një Prill prej rreth 80% &#x 2013; të cilin grupi pas Hydra e quan &#x 201C; shpërblimi i fazës së farës &#x 201D; për adoptuesit shumë të hershëm.

Në muajt e pakicës për shkak të krijimit të tij, komuniteti ekologjik në fakt është zgjeruar ndjeshëm, me 5 detyra që aktualisht janë duke u përmirësuar zinxhiri Hydra sot:

  • LockTrip (tregu i udhëtimit i bazuar në blockchain me ulje të çmimit rreth 60% në vendpushimet)
  • GoMish (aplikim special për shpërndarjen e mishit &#x 2013; aktualisht gjatë gjithë fazës së tij ICO)
  • Evedo (në sistemin e biletave të internetit për disa nga rastet më domethënëse në nivel global)
  • Rezchain (konfirmimi i planifikimit i bazuar në blockchain teknologji moderne e Webjet &#x 2013; shitësi i dytë më i rëndësishëm udhëtues në planet)
  • Hydra DeFi bashkësia ekologjike

Por pasionet duket se nuk pushojnë atje.

Pse Hydra DEX do të mbingarkojë ekosistemin

La zonë në fakt e ka pritur prej kohësh nisja e DEX, pasi qëndron për një pikë referimi thelbësore në udhërrëfyesin e avancimit të bashkësisë ekologjike. Përmes tij, detyrat aktualisht mund të zhvillojnë pishina likuiditeti të ngurta, si dhe të rrisin ndjeshëm përvojën e tregtimit. Prandaj detyrat krejt të reja që fillojnë në zinxhirin Hydra sigurisht që do të kenë një rrugë shumë më të lehtë drejt suksesit &#x 2013; duke hyrë në likuiditetin ndërkombëtar si dhe tregjet monetare brenda disa klikimeve.

Ndërsa ky është një informacion fantastik për akoma më shumë detyra të regjistrimit me komunitetin ekologjik, grupi prapa Hydra gjithashtu ka një përgatitje për detyrat ekzistuese që janë aktualisht në zinxhirë alternativë si Ethereum, si dhe BSC.

Një aplikacion krejt i ri i quajtur &#x 201C; Ura e Hidrës &#x 201D; aktualisht po ndërtohet, si dhe synon të zhvillojë një hyrje të vetme me zinxhirë të klikimeve midis Hydra si dhe Ethereum Së bashku me këtë, po krijohet një program i synuar i minierave të likuiditetit i cili ka aftësinë të rrisë ndjeshëm Prillin mbi notin e likuiditetit me bazë hidraulike pishina. Pishinat e larta të prillit në të vërtetë kanë qenë tradicionalisht jashtëzakonisht efektive në tërheqjen e burimeve.

Përzierja e urës me programin e minierave të likuiditetit pritet të sjellë një qarkullim të qëndrueshëm të burimeve nga zinxhirët aktualisht të preferuar në drejtim të Hydra &#x 2013; duke rritur vendosjen e tij në tregjet ndërkombëtare.

Graali i Shenjtë i DEX -ve

Aplikacionet aktuale DEX të tilla si Uniswap ose Pancakeswap të gjithë ndajnë një telashe të zakonshme, si dhe jashtëzakonisht të rëndësishme. Meqenëse investitorët lidhen drejtpërdrejt me pishinat e likuiditetit, ekuilibrat e të dy anëve të pishinës shpesh janë të kushtëzuara &#x 2013; si dhe për këtë arsye kompanitë e likuiditetit që synojnë të përfitojnë nga kostot e tregtimit kanë një rrezik të lartë të përfundojnë me një përzierje të ndryshme pronash nga sa transferuan në fillim.

Problemi kryesor megjithatë është se ky rrezik nuk është arbitrar &#x 2013; por e organizuar më tepër. Kjo nënkupton që kompanitë e likuiditetit janë vazhdimisht në anën e rënies. Hetimi nuk është nëse ata hedhin, por sa është. Dhe nëse kostot e tregtimit kanë aftësinë për të kompensuar humbjet.

Kjo ndjesi quhet humbje evanescente, si dhe kuptohet zakonisht në mesin e kompanive të likuiditetit. Grupi që qëndron pas Hydra DEX pretendon se po shërben një opsion kundrejt humbjes evanesente. Nëse rezultati i përfundimit funksionon duke e bërë këtë, pas kësaj Hydra DEX me shumë mundësi mund të marrë një detyrë udhëheqëse në zonë. A do të regjistrojnë ata &#x 201C; Grail i Shenjtë &#x 201D; e të gjitha DEX -ve? Koha me siguri do të informojë!

Likuiditeti i njëanshëm

Një shqetësim tjetër që dëmton kompanitë e likuiditetit është se me shumë aplikime DEX, ju thjesht mund të lëshoni të dy anët e pishinës në të njëjtën kohë. Kështu LP kërkon të shpenzojë drejtë në të dy pronat &#x 2013; si dhe të sjellë dyfishin e ekspozimit të drejtpërdrejtë. Hydra DEX pretendon se në fakt ka gjetur një opsion për këtë telashe, megjithëse grupi mban kartat e tyre të fshehura mirë ndërkohë.

Nëse është efektive, kjo mund të hapë shumë të ardhshëm pasi pronarët e simboleve të ndryshme si dhe monedhat mund t'i vënë pronat e tyre në funksion pa pasur nevojë të shqetësoheni për anën e kundërt të pishinës. Sidomos kur bëhet fjalë për monedha të qëndrueshme, si dhe simbole të furnizimit fiks, një prill i reduktuar në mënyrë të arsyeshme prej 5-10% mund të shfaqet shumë tërheqës në zonën e kriptove.

Çfarë konsideroni kapacitetin e zinxhirit Hydra? A do të ketë aftësinë për të vjedhur vendet kryesore duke ndjekur këtë metodë? Ndani idetë tuaja në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Ju gjithashtu mund të regjistroheni me Zona e Hidrës për t'u përfshirë drejtpërdrejt me anëtarin kryesor të stafit.

Ky është një postim i financuar në blog. Mësoni saktësisht se si të arrini në tregun tonë të synuar më poshtë. Lexoni, ju lutemi vini re shënimin e mëposhtëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju