Identifikimi se cila rrugë është e ardhshme për Bitcoin bazuar në këto metrika

Për shkak të rritjes së kostos Bitcoin pa disa ditë më parë, tregu në të vërtetë ka qenë rregullisht bullish. Sidoqoftë, shqetësimi se ku mund të shkojë tani është një temë e nxehtë sepse korrigjimet pasuan jo shumë kohë më vonë.

Sa ka shumë të ngjarë që parashikohet 100,000 dollarë tani? Si do të shfaqen zhvendosjet e ardhshme të Bitcoin? Metrikat zinxhirore mund të kenë një përgjigje në të dyja pikat.

Cila metodë është Bitcoin po shkon?

Anash Ose më shumë, është në metodën e tij atje. Ky përfundim buron nga disa metrika të cilat duket se janë një rast i historisë që kopjohet vetë. Mundësia e lëvizjes anash zhvillohet sepse Bitcoin në fakt ka rënë 9% në 4 ditët e fundit. Në të vërtetë, ishte duke vazhduar të bjerë në kohën e shtypit. Dështimi i tij për të shkelur nivelin vendimtar prej 42 mijë dollarësh e ktheu tërheqjen e monedhës në 38,447 dollarë.

Për më tepër, Subjektet Aktive në MA 7-ditore janë rritur në të vërtetë me 30% sepse fillimi i Korrikut Tani për tani, ata janë në të njëjtin nivel siç ishin një vit më parë në korrik 2020.

Në të vërtetë, gjithashtu vlen të hedhim një vështrim në lëvizjen e kostos në atë kohë. Pas një tubimi të vogël, veprimi i kostos së Bitcoin u kufizua në lëvizje anash për 2 muaj direkt. Kjo u pasua nga një rënie e vogël, e cila më pas filloi vrapimin e demit.

Kjo, e integruar me korrigjimet, mund të tregojë se ku mund të shkojë Bitcoin. Për më tepër, pozicioni neto i Bursës parashikoi një rritje të hyrjeve të këmbimit. Pas prekjes së nivelit më të lartë 7-mujor në lidhje me daljet, metrika pa hyrjet duke marrë kontrollin.

Ky mund të jetë rezultati i korrigjimit të përmendur më parë dhe një tregues tjetër i lëvizjes anësore pasi oferta vazhdon të ndodhë në të gjithë tabelën.

Çfarë deklarojnë financuesit?

Investitorët që preferojnë këtë lëvizje horizontale i referohen Indeksit të Frikës dhe Lakmisë duke theksuar një besim neutral. Ndërsa është një përmirësim thelbësor nga pozicioni i mëparshëm i shqetësimit, ai nuk tregoi gjithashtu ndonjë besim bullish. Marrëveshjet e mëdha, të mëdha në rrjet janë rritur në të vërtetë. Dhe marrëveshjet përshkruajnë marrëveshje me vlerë më shumë se 100 mijë dollarë. Kjo në 3 ditët e fundit, vlera e përgjithshme e marrëveshjeve të tilla është rritur në të vërtetë nga 70 miliardë dollarë në 133 miliardë dollarë.

Lexo artikullin:  Këshilltari i Lartë i Save the Children: Ne Zgjodhëm ADA sepse Mbështetet nga Fondacioni Cardano

Substancat që shiten në treg aktualisht janë duke parë kohët e fundit. Megjithatë shifrat e përmendura më parë janë të gjitha një shenjë e lëvizjes anash për monedhën mbretërore. Bitcoin, nëse këta numra ndryshojnë për së tepërmi, Nëntori mund të rritet edhe një herë siç ishte në Dhjetor-

2020. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju