FMN: Bitcoin është emetuar në mënyrë private kripto me rreziqe të konsiderueshme, të padëshirueshme si tender ligjor

FMN thotë se Bitcoin është emetuar në mënyrë private për kripto të papranueshme si ofertë ligjore

Fondi Monetar Ndërkombëtar shkroi në Twitter në lidhje me pronat kripto të Shtunën, duke këmbëngulur se ato janë të lëshuara në mënyrë private, kanë rreziqe të konsiderueshme dhe gjithashtu janë të papërshtatshme për përdorim si mjet ligjor. FMN -ja krijoi: “ kriptoasete të lëshuara privatisht si bitcoin paraqitën rreziqe të konsiderueshme. Bërja e tyre e barabartë me një para mbarëkombëtare është një mënyrë e papërshtatshme më e shpejtë. &#x 201D;

FMN &#x 2019; s tweet rekomandon një artikull të krijuar më 26 korrik nga 2 këshilltarët e tij ligjorë, siç raportoi më parë Bitcoin com News. Në postim, etiketuar &#x 201C; Kriptoasetet si monedhë kombëtare? Një hap shumë larg, &#x 201D; shkrimtarët paralajmëruan për rreziqet e bërjes së tenderit ligjor të Bitcoin si El Salvador. Një nga çështjet e theksuara ishte se &#x 201C; plani financiar sigurisht që do të largonte kafshimin, &#x 201D; sepse &#x 201C; Institucionet financiare qendrore nuk mund të vendosin norma interesi për një para ndërkombëtare. &#x 201D;

FMN: Bitcoin është emetuar në mënyrë private kripto me rreziqe të konsiderueshme, të padëshirueshme si tender ligjor

Shumë individë në faqet e mediave sociale sulmuan FMN -në për thirrjen e bitcoin &#x 201C; të lëshuar privatisht. &#x 201D; Një individ në Twitter shpjegoi se FMN -ja është &#x 201C; montimi i BTC (një procedurë publike, me burim të hapur) si një &#x 2018; të lëshuar privatisht &#x 2019; posedim për të refuzuar vërtetësinë e tij mbi paratë mbarëkombëtare, të cilat vërtet janë të lëshuara privatisht. &#x 201D;

Disa thanë se paratë e fiat përfshijnë edhe më shumë &#x 201C; rreziqe të konsiderueshme &#x 201D; sesa bitcoin. &#x 201C; Pronat fiat të lëshuara nga qeveria si dollari amerikan paraqitën rreziqe të konsiderueshme. Sidomos kur ato huazohen nga kompanitë ndërqeveritare me një sfond të kombeve të falimentuara, &#x 201D; tha një individ në Twitter.

Duke vënë në dukje se bitcoin dhe kripto po përfundojnë si një posedim global i librave, një individ i tretë në Twitter përcaktoi:

FMN -ja po shqetësohet për faktin se biznesi dhe njerëzit po i zgjerojnë pasuritë e tyre në bitcoin dhe kripto -monedha, në krahasim me ilustrimin e tyre unik të lirive civile (SDR).

Disa individë përmendën se FMN po përfundon duke qenë një kompani e parëndësishme. Krijuesi i DTAP Capital Dan Tapiero parashikoi: &#x 201C; FMN fitoi &#x 2019; t ekzistojnë brenda 10 viteve. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Bitcoin.com Feston Ditëlindjen e Ethereum me 6000 $ Dhurim

Çfarë konsideroni FMN &#x 2019; s deklarata mbi bitcoin? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju