Investitorët institucionalë dominuan skenën DeFi në T2: Raporti i Chainalysis

Lojtarët me para të mëdha përbëjnë pjesën më të madhe të marrëveshjeve në tregun e kriptove të financimit të decentralizuar në TM2 2021.

Investitorët institucionalë dominuan skenën DeFi në T2: Raporti i Chainalysis

Tregu i financimit të decentralizuar (De Fi) tregon se nuk do të jetë më vetëm emri i domain -it i yjeve të shitjes me pakicë pasi ndikimi i investimeve financiare institucionale në seksionin e tregut të kriptove mbetet për të marrë shkallë edhe më thelbësore.

Sipas kompanisë së njohurive blockchain Chainalysis, investitorët institucionalë luajtën një funksion domethënës në nxitjen në TM2 në 2021.

Në raportin e tij që do të publikohet së shpejti "Indeksi i Miratimit Global De Fi", Chainalysis specifikoi:

"Marrëveshjet e mëdha institucionale, që tregojnë ato mbi 10 milion dollarë në dollarë amerikanë, përbënin mbi 60% të marrëveshjeve De Fi në TM2 2021, në krahasim me nën 50% për të gjitha marrëveshjet e kriptomonedhës."

Në të vërtetë, De Fi në fakt ka përfunduar duke qenë një tërheqje domethënëse për lojtarët me para të mëdha në kohët e sotme, me institucionet financiare dhe gjithashtu bankat që kanë filluar t'i kushtojnë fonde sektorit të tregut të kriptove.

Modeli ka shumë të ngjarë të përfaqësojë një larmi të normës së interesit nga ofrimi i artikujve të investimeve financiare të lidhura me Bitcoin me investitorë me kapital të madh që kërkojnë të përdorin skenën në rritje të De Fi.

Raporti i vëzhgimit nga Chainalysis zbuloi gjithashtu një dualitet të zgjeruar në metrikën nxitëse për De Fi dhe gjithashtu tregun më të gjerë të kriptove. Ndërsa tregjet në zhvillim mbeten për të zbuluar nxitje më të mirë të pronave të kriptos tradicionale si Bitcoin (BTC), detyra e De Fi me sa duket po drejtohet nga lojtarë institucionalë në situata të rëndësishme ekonomike.

Related: Aftësia De Fi: Universitetet pranojnë financim të decentralizuar të arsimit dhe të mësuarit

Ndërkohë, autoritetet rregullatore janë përqendruar në mënyrë të konsiderueshme në tregun De Fi, me Komisionin e Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Komisionin e Këmbimit që kohët e fundit lëshoi ​​një provim të drejtë në Uniswap - shkëmbimi më i madh i decentralizuar në mjedis.

Metodat më të rrepta të mbikëqyrjes të synuara në tregun De Fi kanë qenë në fakt një faktor i rëndësishëm bisedues për autoritetet rregullatore në situata të rëndësishme ekonomike. Në gusht, Kryetari i SEC Gary Gensler përcaktoi De Fi si një nga 7 shqetësimet e planit të lidhur me kripton për kompensimin.

Lexo artikullin:  DRepublic nis Platformën e Kombinuar NFT, 'MetaCore' duke përdorur EIP-3664

Gensler në fakt ka hedhur poshtë më parë natyrën e decentralizuar të metodave De Fi, duke specifikuar se sisteme të shumta janë "shumë qendrore" dhe gjithashtu sigurisht që do të kenë nevojë për licencim nga autoritetet.

Rritja e tregut De Fi duke pasur parasysh se korriku në fakt është theksuar më tepër nga ulja e normës aktuale, me vlerën e vogël të plotë të tregut të siguruar të rrëshqitur të listuar nën kufirin prej 100 miliardë dollarësh.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju