Institucionet mbeten bullish në Cardano dhe Ether ndërsa daljet e BTC vazhdojnë

Ethereum dhe Cardano mbeten për të kontrolluar hyrjet në artikujt institucionalë të investimeve në kripto financiare, ndërsa kanë nevojë për dëme të BTC.

Institucionet mbeten bullish në Cardano dhe Ether ndërsa daljet e BTC vazhdojnë

Flukset hyrëse institucionale për artikujt e investimeve financiare altcoin kanë mbetur në të vërtetë të rriten javën e kaluar, megjithatë e njëjta gjë nuk mund të pretendohet për Bitcoin.

Në regjistrimin e saj javor të Fondit të Aseteve Dixhitale në 30 gusht, mbikëqyrësi i pronës institucionale CoinShares përcaktoi hyrje të përgjithshme prej 24 milion dollarë për artikujt e investimeve financiare të bazuara në altcoin. Lëvizjet e burimeve shënojnë javën e dytë të njëpasnjëshme të hyrjeve në fondet e altcoin, me investimet financiare pikërisht në artikujt e altcoin duke u rritur me 2% në krahasim me 14.3 milion dollarët e fundit.

Eteri ishte prona e preferuar në mesin e kapitalistëve institucionalë, me artikuj të bazuar në ETH që publikonin një hyrje të rregullt prej 17.2 milion dollarë. Regjistri mbante në mend se artikujt që përcjellin Ethereum dhe altcoins të tjerë aktualisht qëndrojnë për 32% të pronave të plota të tregut nën administrim (AUM)-thjesht 3% e trembur e dokumentit të mesit të majit prej 35%.

Fondet institucionale të bazuara në Cardano publikuan dokument një herë në javë me hyrje me 10.1 milion dollarë, që përbëjnë 32% të hyrjeve të plota të javës së altcoin. Mjetet e bazuara në Cardano aktualisht mbajnë 0.15% të burimeve të siguruara të përfshira në investimet kripto-financiare.

Rritja e prurjeve të Cardano -s i besohet pritshmërisë për azhurnimin e saj të 12 Shtatorit "Alonzo", i cili sigurisht do të shohë që detyra të nisë aftësinë e një marrëveshjeje të mençur për herë të parë.

Fondet me bazë Polkadot dhe Solana panë gjithashtu hyrje me 1.5 milion dollarë dhe 2.7 milion dollarë në mënyrë specifike. Solana aktualisht ka shkuar përtej Bitcoin Cash për pronat nën administrim në fondet e lidhura me 16 milion dollarë, duke u vendosur e 9 -ta në lidhje me AUM me fondet BCH në të dhjetën.

Megjithë energjinë bullish që kufizohet me altcoinët, rekordi mbante në mend se artikujt e Bitcoin mbeten për të parë dalje, me një humbje prej 3.8 milion dollarë. Si të tilla, artikujt Bitcoin në fakt kanë publikuar dalje për 14 nga 16 javët e mëparshme. "

CoinShares përafron që mbikëqyrësit e pronës institucionale aktualisht qëndrojnë për një AUM prej 56.8 miliardë dollarë të inkorporuar-duke lidhur rënien e butë javore-javore në AUM në të gjithë sektorin me daljet e qëndrueshme nga artikujt e bazuar në Bitcoin.

Lexo artikullin:  Çmimi BTC shtyp më tej rezistencën, afro $ 53K në El Salvador 'Dita e Bitcoin'

Related: Artikujt e investimit financiar Bitcoin ende përjetojnë dalje, pavarësisht nga shërimi i kostos

Duke parë efikasitetin e ofruesve të fondeve, fondi shumë i Bitcoin i CoinShares pa humbjet më të mëdha këtë javë të mëparshme me një shkarkim prej 14.5 milion dollarë. Emetimi ETC pa hyrjen më të madhe në 14.1 milion dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju