Operacioni Ndërkombëtar Dark Huntor kap 31.6 milionë dollarë në para dhe kriptomonedha, 150 të arrestuar

Departamenti Amerikan i Drejtësisë (DOJ) prezantoi të martën se &#x 201C;Operacioni Dark Huntor &#x 201D; në fakt ka rezultuar në 150 arrestime në mbarë botën. Për më tepër, mbi 31.6 milionë dollarë para të gatshme dhe kriptovaluta u konfiskuan.

DOJ e përcaktoi Operacionin Dark Huntor si &#x 201C; një iniciativë e punuar me ndërkombëtare në 3 kontinente për të ndërprerë trafikun e opioideve në rrjetin e errët. &#x 201D; Ai u krye në të gjithë SHBA-në, Australinë dhe Evropën në bashkëpunim midis Joint Criminal Opioid and Darknet Enforcement (JCODE) dhe policisë ndërkombëtare &#x 201C; kundrejt shitjes së paligjshme të medikamenteve dhe sendeve dhe solucioneve të tjera të paligjshme. &#x 201D; Iniciativat koordinuese u drejtuan nga Europol dhe Eurojust.

DD mbajti parasysh:

Operacioni Dark Huntor rezultoi në sekuestrimin e mbi 31.6 milionë dollarëve si në para ashtu edhe në internet.

Operacioni Ndërkombëtar Dark Huntor kap 31.6 milionë dollarë në para dhe kriptomonedha, 150 arrestime në mbarë botën

Informacioni i deklaratës që operacioni ka &#x 201C; rezultoi në kapjen e 150 trafikantëve të afirmuar të medikamenteve të rrjetit të errët dhe shkelësve të tjerë të ligjit që përfshiheshin në 10 shitje të panumërta të sendeve dhe zgjidhjeve të paligjshme në të gjithë Australinë, Bullgarinë, Francën, Gjermaninë, Italinë, Holandën, Zvicrën, Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara dhe #x 201D;

Departamenti i Drejtësisë ka mbajtur parasysh shtesë:

Megjithatë, përpara, me ndihmën e Operacionit Dark Huntor, autoritetet italiane mbyllën gjithashtu industritë e errëta të internetit Deepsea dhe Berlusconi, të cilat shfaqën mbi 40,000 reklama të artikujve të paligjshëm. Katër menaxherë të konfirmuar u arrestuan dhe &#x 20AC; 3.6 milionë kriptovaluta u konfiskuan në procedurat e bashkëpunimit SHBA-Itali.

Drejtori në detyrë Tae Johnson i Emigracionit dhe Zbatimit të Doganave në SHBA (ICE) komentoi: &#x 201C;Industritë e paligjshme të rrjetit të errët përbëjnë një rrezik të konsiderueshëm për mirëqenien publike, sigurinë financiare dhe mbarëkombëtare. Duke funksionuar në mënyrë bashkëpunuese dhe duke shkëmbyer njohuri në të gjithë policinë rajonale, shtetërore, qeveritare dhe ndërkombëtare, Hetimet e Sigurisë Kombëtare (HSI) dhe shoqëruesit e saj po ndërpresin dhe shkatërrojnë kompanitë kriminale globale të ngarkuara me paraqitjen e narkotikëve të pasigurt dhe kontrabandave të tjera të ndryshme direkt në zonat tona. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Si të shisni artikuj me Crypto? Tregu Ethair u ofron përdoruesve Alternativën Ebay/Etsy

Çfarë mendoni për këtë operacion? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju