Irani do të heqë ndalimin e minierave të Bitcoin në shtator

Minatorët e autorizuar të Bitcoin me siguri do të jenë në gjendje të rifillojnë procedurat e tyre pas planit të ruajtjes së energjisë gjatë gjithë sezonit të ngrohtë të verës.

Irani do të heqë ndalimin e minierave të Bitcoin në shtator

Irani me siguri do të lejojë edhe një herë që minatorët e Bitcoin dhe kriptove të operojnë në vend nga shtatori i fundit.

Sipas një regjistrimi nga Iranian Financial Tribune, Tavanir, kompania e prodhimit të energjisë në vend, u vendos e njohur në fillim të gushtit.

Siç është raportuar më parë nga CryptoPumpLajmet, qeveria federale e Iranit e ka nxjerrë jashtë ligjit Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu procedurat e minierave të kriptos në prag të majit Për momentin, me sa duket zgjedhja u bë për të shmangur minatorët nga mbingarkimi i rrjetit gjatë gjithë sezonit të ngrohtë të verës.

Në të vërtetë, minatorët e Bitcoin në fakt janë dënuar për ndërprerje të përhershme të energjisë dhe mungesë të energjisë në Iran I tillë ka qenë në fakt shkalla e telasheve që Irani me sa duket ndaloi eksportet e energjisë në kufi me Afganistanin.

Në prill, financuesit kinezë riaktivizuan objektin më të madh të minierave të kombit në vend pasi përfunduan zgjidhjen për 4 muaj për shkak të problemeve në lidhje me përdorimin ekstrem të energjisë.

Sidoqoftë, procedurat e paligjshme të minierave të kriptos janë me sa duket faktori për presionin e konsiderueshëm në furnizimin me energji. Si i tillë, minatorët e licencuar me siguri do të hiqen për t'u kthyer në procedura sapo të rritet ndalimi në shtator

Në qershor, ministria e profesionit të kombit dha 30 licenca të minierave kripto ndërsa autoritetet në Iran vazhdojnë të promovojnë procedurat e kontrolluara të minierave të kriptomonedhës.

Gjithashtu në qershor, autoritetet në Teheran me sa duket morën mbi 7,000 ingranazhe nga procedurat e minierave të paligjshme në të gjithë qytetin.

Related: Minatorët e licencuar iranianë të kriptove blerë për të ndaluar prodhimin "tërësisht"

Irani filloi legjislacionin e minierave të Bitcoin në 2020 me mbi 1,000 licenca të dhëna në janar 2020. Megjithatë, qeveria federale shfaqet e etur për të përqëndruar fushën e saj të minierave të kriptos me parlamentin duke marrë parasysh gjithashtu një kosto për të ndaluar përdorimin e kriptomonedhës "të minuara nga jashtë" për shlyerjet në komb.

Qeveria federale parashikon që minierat e Bitcoin dhe kriptove të përfundojnë si një detyrë e konsiderueshme financiare në vend me një parashikim fitimesh prej 1 miliard dollarësh të parashikuar në fund të majit. Megjithatë, ndalimi i sezonit veror mund të ofrojë për ta bërë objektivin të paarritshëm, për 2021 një minimum prej.

Lexo artikullin:  Vështirësia e minierave të Bitcoin kërcen për herë të dytë ndërsa minatorët vendosen në det të hapur

Plani i miratimit të kriptove të Iranit gjithashtu mund të krijohet për një rritje të konsiderueshme në shkallë, me firmën e detyrimeve tatimore të kombit që kërkon kohët e fundit për një strukturë të ligjshme për detyrat e tregtimit të kriptove.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju