A është një forcë pune e kriptuar në librat për këtë shtet amerikan?

A është një grup pune i kriptuar në librat për këtë shtet amerikan?

Ndërsa bota juridike fillon të kapet me performancën dhe kapacitetin e kriptovalutave, organe të shumta në të vërtetë kanë sjellë grupe studimi kërkimi për të përmirësuar kuptimin e tyre të inovacionit në zhvillim. Më e reja midis tyre ishte Pensilvania, ku një kosto për zhvillimin e një force pune kripto u prezantua në Asamblenë e Përgjithshme të shtetit Amerikan.

Kostot, të titulluara "Krijimi i një force pune në monedhën dixhitale dhe ndikimi në përdorimin e gjerë të kriptovalutave dhe formave të tjera të monedhave dixhitale në këtë Komonuelth", u paraqit nga 8 anëtarë demokratë dhe 2 anëtarë republikanë të Asamblesë së Përgjithshme Nëse kalohen, kostot do të ishin referuar si "Akti i Task Forcës së Valutave Dixhitale".

Programi i forcës së forcës së propozuar të punës do të jetë analizimi duke përdorur monedhën dixhitale, kriptovalutat dhe tregjet e bllokut në shtet. Kostot edhe më shumë përmendën se kjo do ta bëjë këtë duke mbajtur parasysh larminë e valutave që tregtohen dhe pjesën e tyre të tregut, së bashku me larminë e shkëmbimeve kripto në shtet dhe vëllimin e tyre tipik të rregullt tregtar mujor.

Forca e punës gjithashtu do të hedhë një vështrim se si po përdoren monedhat dixhitale në shtet dhe efekti i tyre në shtet dhe kthimin e tij të tatimit mbi të ardhurat. Për më tepër, ai do të analizojë llojet e njësive ekonomike të investimeve që kanë sasi të mëdha të kapitalit të grumbulluar në zonë.

Kostot edhe më shumë të përshkruara në mesin e përgjegjësive të forcës së punës si vlerësimi i hapjes dhe kapacitetit për kontroll dhe aktiviteteve të krahasueshme të paligjshme në zonën e tregut kripto. Po kështu do të hedhim një vështrim mbi faktorët e politikës që duhet të merren në konsideratë për minierat kripto së bashku me ligjet dhe politikat që ndodhen aktualisht në shtetet e tjera, kombet dhe sindikatat politike dhe financiare.

Të gjitha këto përgjegjësi do të integrohen në dhënien e sugjerimeve për shtetin në lidhje me legjislacionin dhe politikat e kriptos. Këto do të përqendroheshin në rritjen e hapjes dhe sigurisë në treg së bashku me rritjen e letrave me vlerë të klientëve.

Lexo artikullin:  Chainalysis shton Bitcoin në bilanc - Blerja e saj e parë e kriptomonedhës

Sipas informacionit të kostove, forca e punës do të kishte 13 anëtarë që nuk do të ishin të ekonomizuar për këtë detyrë. Përveç mbajtjes së dëgjimeve publike në lidhje me çështjen, grupit do t'i duhej të dërgonte gjetjet e tij tek Guvernatori i Pensilvanisë dhe Asambleja e Përgjithshme e tij.

Në fund të vitit 2018, Shtëpia e Përfaqësuesve të SH.B.A.-së u harxhua një kosto për të zhvilluar një forcë pune të lidhur me kripto, në mënyrë që të luftonte duke përdorur kriptovaluta për të financuar aktivitetet terroriste në vend. Një kosto për të mandatuar një forcë të krahasueshme pune u paraqit më parë këtë vit pas trazirave të Kapitolit në janar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju