Duke vëzhguar këtë, koha më e mirë për të hyrë në tregun e derivateve të Bitcoin Futures

Opsionet kishin një tubim të fortë prej 26.7% (që nga koha e shtypit) që e bëri tregtinë e zonës jashtëzakonisht të suksesshme për financuesit, megjithatë e vërteta intriguese është se ky tubim përfitoi në tregjet e derivateve. Matjet mbi likuidimet e shkurtra të së ardhmes zbulojnë se The dhe Korriku janë kryer. Kjo e vërtetë më intriguese ishte rritja e menjëhershme e një metrike specifike e cila konfirmoi tubimin.

Në rritjen e Interesave të Hapur të Hapur për herë të parë në një muaj, After pa një rritje kaq të konsiderueshme. Shiriti i verdhë i majit arriti një shumë të lartë prej $ 219 milion që zbuloi sasinë e përgjithshme të pantallonave të shkurtra të likuiduara në Këtë 26. Spike e Futures vërtetoi diçka - - shkaku kryesor për tubimin aktual mbeti në të vërtetë ky kapje e shkurtër. (OI) gjithashtu bëri disa fitime. E ardhmja

Shitjet për të ardhmen, OI në të vërtetë kishin ruajtur një lëvizje të sheshtë që varion midis 10 miliardë dhe 12 miliardë dollarë. Modeli i së ardhmes së fundmi pa një modifikim pasi Bitcoin OI u rrit me 1.4 miliard dollarë thjesht sot. Në korrik OI i ngritur zakonisht rrit gjasat që të ndodhë një kapje e paqëndrueshme e shfrytëzimit. Kjo OI në rritje

Shtimi i vëllimeve nuk zvarritet as. Vëllimet e opsioneve për herë të parë në më shumë se një muaj treguan vëllime kaq të larta të përditshme të marrëveshjeve të korrikut në tregun Me.

26shtë 24, në vetëm 90 orë, vëllimet u rritën me 120 miliardë dollarë duke qëndruar në XNUMX miliardë dollarë.

Kjo është dëshmi e përfshirjes në rritje në tregun e derivateve. Teknikisht për të njëjtën gjë është vëllimi Deri i cili gjithashtu u rrit me 1.1 milion dollarë më 26. Korrik vëllimi i alternativave në 1.2 milion, tregu duket të jetë më i fuqishëm se kurrë në minutën. Megjithëse mbrojtja për ose kundrejt tregut? E ardhmja është ajo ku bëhet intriguese. Raportet e vendosjes së thirrjeve kontrollojnë vazhdimisht raportet e thirrjeve dhe mbrojtjen e individëve kundrejt tregut aktualisht të vuajtur. Bitcoin kjo ndodhi kohët e fundit.

Ato të Vetëm 27, marrëveshjet e thirrjeve ishin mjaft më të mëdha sesa marrëveshjet e vendosura, me mbi 1,513 BTC në marrëveshjet e thirrjeve me vlerë $ 80k. Individët Bitcoin janë duke tregtuar

me një ritëm më të madh, disa vazhduan të luanin brenda serive të kombinuara prej $ 29k në $ 40,000. (*) grevat që rriten në $ 90k, veprojnë si një pohim për opinionin pozitiv ndaj (*). (*) kërkimi për të hyrë në tregun e derivateve mund të zbulojë se kjo është koha e saktë. (*) sigurohuni që daljet tuaja të përshtaten me modelin që ndjek veprimi i normës së (*). (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju