Gjyqtari urdhëron Ripple të dorëzojë 1 milion mesazhe Slack në SEC

Ripple aktualisht është thirrur për të gjeneruar terabajt mesazhe Slack në SEC të cilat më parë ishin mbajtur për shkak të një gabimi të dukshëm të informacionit.

(* 1 *)Gjyqtari urdhëron Ripple të dorëzojë 1 milion mesazhe Slack në SEC

Gjyqtarja e Magjistraturës Amerikane Sarah Netburn ka blerë në të vërtetë Ripple për të gjeneruar një milion mesazhe të humbura në mes të punëtorëve, në të cilat Komisioni i Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit (SEC) në fakt ka kërkuar për të fituar qasje.

Përkundër protestave të Ripple se respektimi me siguri do t'ju kthejë deri në 1 milion dollarë, gjykatësi i konsideroi mesazhet vitale, si dhe prova të dallueshme për shembullin e vazhdueshëm të SEC kundrejt biznesit shumë miliardë dollarësh për ofrimin e sigurisë dhe letrave me vlerë të listuara.

KSHZ -ja paditi kundër Ripple Labs, si dhe CEO -të e saj të parë si dhe aktualë, Christian Larsen si dhe Bradley Garlinghouse për ofrimin e XRP si një siguri e pa regjistruar në 20 Dhjetor.

Sipas Ligjit 360, në lëvizjen fillestare për të detyruar Ripple nga 9 gushti, SEC sugjeroi që mesazhet midis punonjësve të Ripple ishin "të rëndësishme për rastet e festimeve, si dhe mbrojtjet si dhe simetrike me kërkesat e instancës". Ai gjithashtu pohoi se Ripple duhet të furnizojë të gjitha mesazhet nga 22 kujdestarë të e-mail-eve përveç mesazheve Slack:

Muajin e kaluar, KSHZ -ja informoi gjyqtarin Netburn se mesazhet Slack që krijoi Ripple u shfaqën të pamjaftueshme. Ripple në fillim hodhi poshtë këtë kërkesë sigurimi, megjithatë modifikoi deklaratën e saj duke deklaruar se ishte një gabim në trajtimin e informacionit i cili bëri që biznesi të gjeneronte vetëm një përqindje të mesazheve përkatëse, të cilat më shumë se një milion mesazhe mungonin.

SEC konkurroi se dështimi i Ripple për të gjeneruar dokumente totale Slack ishte "shumë i njëanshëm", duke ofruar ato mesazhe që SEC kishte marrë në të vërtetë zbuloi se qëndrimi me siguri do të ishte shumë i rëndësishëm:

"Këto mesazhe përbëhen nga: (a) biseda në lidhje me dëshirën e Ripple për të prodhuar tregti spekulative në XRP, (b) rezultatin e deklaratave të Ripple si dhe nismat mbi, si dhe problemet e Ripple në lidhje me, koston e XRP, lidhjen si si dhe rëndësia kryesore e shitjeve të XRP për shërbimin total të Ripple, si dhe (d) gjendja rregullatore e XRP. "

Lidhur me: Ripple dokumenton lëvizjen për të zbuluar zotërimet XRP të punonjësve të SEC

Lexo artikullin:  'Bitcoin po bie si një gur, por prisni deri….'

Ripple sugjeroi që ishte e paarsyeshme dhe e paarsyeshme të gjenerosh mesazhe me një çmim deri në 1 milion dollarë gjatë shumë muajve. Gjyqtari Netburn reagoi se çmimi i Ripple në gjenerimin e mesazheve u tejkalua nga rëndësia e tyre për instancën.

"Çdo shqetësim për Ripple tejkalohet nga kontrata e tij e mëparshme për të gjeneruar mesazhet përkatëse Slack, burimet e të dashurve të festimeve, si dhe sasinë në konflikt," pohoi gjykatësi Netburn.

"Çdo shqetësim për Ripple tejkalohet nga kontrata e tij e mëparshme për të gjeneruar mesazhet përkatëse Slack, burimet e të dashurve të festimeve, si dhe sasinë në konflikt," pohoi gjykatësi Netburn.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju