Rregullatorët e Kentucky shkatërrojnë llogaritë me interes në Blockfi

Rregullatorët e Kentucky shkatërrojnë llogaritë me interes në Blockfi

Biznesi i financimit të kriptomonedhës me bazë në New York Blockfi u krijua në vitin 2017 nga bashkëthemeluesit Zac Prince dheLori Marquez Kompania është një kompani financimi e kriptomonedhës që përdor llogari me interes të quajtur "& ldquo; BIAs & rdquo; dhe gjithashtu furnizon klientët me një kartë pagese të emërtuar me kriptomonedhë. Që nga janari 2018, biznesi në fakt ka mundësuar financimin e shërbimeve që përdorin sigurinë e kriptove.

Bitcoin com News u raportua në Blockfi '& rsquo; Problemet paraprake me rregullatorët e New Jersey, të cilat u pasuan nga çështjet me Teksasin, Alabama dhe Vermont. Rregullatorët nga të gjitha shtetet ndryshojnë me artikujt e BIA -s dhe deklaratat sugjerojnë se autoritetet mendojnë se ato mund të jenë letra me vlerë të paregjistruara.

Pas 4 shteteve që dërguan njoftime për Blockfi, Departamenti i Institucioneve Financiare në Kentucky (DFI) i dërgoi biznesit një urdhër, sipas Blockfi '& rsquo; llogaria kryesore në Twitter.

"& Ldquo; Të premten pasdite morëm një urdhër nga Divizioni i Letrave me Vlerë të Departamentit të Institucioneve Financiare në Kentucky në lidhje me operacionet e Llogarisë së Interesit Blockfi (BIA) në shtetin e Kentucky," & rdquo; Blockfi & rsquo; Shënimet e mesazheve. Ofruesi i huasë për kripto & rsquo; mesazhi përfshin:

Urdhri ndalon Blockfi të marrë ose të përdorë letra me vlerë milingona në Kentucky Blockfi mendon fuqimisht se BIA është e ligjshme dhe e përshtatshme për individët e tregut të kriptove. Por për shkak të porosisë, Blockfi do të ndalojë pranimin e klientëve të rinj të BIA që jetojnë në KY menjëherë.

Ashtu si 4 shtetet e tjera, Blockfi nuk mund t'u mundësojë njerëzve të zhvillojnë BIA të reja derisa problemet me rregullatorët të zgjidhen. Deri më tani, asnjë biznes tjetër i kriptove nuk është në shënjestër për përdorimin e interesit përmes llogarive kripto. Blockfi '& rsquo; Deklarata e së Premtes edhe më shumë përfshin që klientët ekzistues të BIA -s në Kentucky nuk u prekën dhe si deklaratat e bëra më parë, Blockfi deklaron se mbetet në biseda me rregullatorët amerikanë.

“& Ldquo; Ne qëndrojmë të pandryshueshëm në përkushtimin tonë për të mbrojtur klientët & rsquo; të drejtat për të interesuar mbi zotërimet e tyre kripto, "& rdquo; Blockfi & rsquo; mesazhi s përfundon.

Çfarë mendoni për problemet që Blockfi ka me Kentucky dhe 4 shtetet e tjera? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju