Guvernatori i Bankës Qendrore të Kenias në CBDC: Bëhet fjalë për ta bërë atë siç duhet në vend që të jesh i pari

Sipas një regjistrimi nga Kenyan Wallstreet, Njoroge &#x 2014; që i bëri këto deklarata ndërsa merrte pjesë në një ngjarje dixhitale Afro-Aziatike Fintech &#x 2014; sugjeroi që një CBDC e tillë sigurisht që do të rriste performancën e vendbanimeve ndërkufitare. Gjithsesi, të dhënat vlerësojnë se Njoroge ripohon BQK-në &#x 2019; Metoda e cila është e ndryshme nga ajo e bankave të tjera rezervë. Ai deklaroi:

Ne shohim se avantazhet do të ishin me siguri shumë më tepër ndërkufitare.

Ky problem nuk është të jesh i pari, problemi është ta bësh atë. Deklaratat e Bankës Qendrore nga guvernatori i BQK-së vijnë disa javë pasi Nigeria e Afrikës (CBN) u bë vendi i parë në disa që lëshoi ​​një CBDC.

Bashkëpunimi kundrejt Going It Alone

Ndërsa Bitcoin 3 javë pas lançimit, CBN raportoi se pothuajse 500,000 çantat ishin shkarkuar dhe instaluar dhe gjithashtu blerjet me e-naira me vlerë 150,000 dollarë ishin regjistruar në video. Megjithatë, lajmet com më raportuan, e-naira mbeti të haste në vështirësi më parë deri dhe gjithashtu pas lançimit, dhe gjithashtu kjo përfundoi me eliminimin e shkurtër të aplikacionit buxhetor të Google Play Store në përmirësimin në Nigeri, disa shikues mbeten për të dënuar CBN &#x 2019; Zgjedhja e s për të shpallur CBDC &#x 2014; e cila sigurohet në të njëjtin nivel me naira fizike &#x 2014; ndërsa ndahej

Edhe pse klientët e kriptomonedhave.Kenian Wallstreet rekordi Njoroge nuk vlerëson

Etiketat që deklarojnë CBN &#x 2019; Me lançimin e e-naira, i njëjti rekord rekomandoi që guvernatori i BQK-së të preferonte të pranonte banka të tjera rezervë në vend që të shkonte vetëm.

në këtë përrallë CBDC, banka qendrore e (*), (*) e (*), (*), e-naira, (*) ju pajtoheni me (*) &#x 2019; s metodë për të marrë atë të drejtë në vend se të jetë? (*) na çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju