Remitancat Keniane u rritën me 20% në H1, Amerikën e Veriut dhe Diaspora e Bazuar në Evropë Kontribuojnë mbi 80%

Me këtë ritëm zhvillimi, Kenia '& rsquo; Flukset hyrëse të remitancave të vitit 2021 duket se shkojnë përtej vitit 2020 në përgjithësi, thjesht mbi 3 miliardë dollarë. Sidoqoftë, informacioni zbulon se nga një muaj në muaj, prurjet ranë disi nga 315 milion dollarë të regjistruara në muajin e 5 në gati 306 milion dollarë. Kjo rënie nga ajo që është deri më tani, rregullisht më e madhja mujore e rregullt është e vetmja herë që fluksi i diasporës në të vërtetë është zvogëluar në 2021.

Në ndërkohë, programet më të fundit të informacionit që Amerika e Veriut aktualisht ka vulosur pozicionin e saj si burimi kryesor i dërgesave të parave për kombin e Afrikës Lindore. Për rrethana, në muajin e parë të vitit 2020, diaspora e Amerikës së Veriut '& rsquo; Pjesa e dërgesave të përgjithshme kishte të bënte me 48% ose rreth 125 milion dollarë nga 259 milion dollarë.

Diaspora e Amerikës së Veriut Dominon Flukset

Sidoqoftë, në muajin e 5-të rekord të vitit 2021, Amerika e Veriut '& rsquo; Pjesa e s u rrit në rreth 60%. Në të vërtetë, në muajin e 6-të, Amerika e Veriut '& rsquo; Pjesa e remitancave të përgjithshme u rrit disi në 61.9%. Ky nxitje është në dritën e së vërtetës që prurjet e përgjithshme kishin rënë pjesërisht për shkak të muajit.

Në mënyrë të ngjashme, tregu evropian, i cili përfaqësoi 17.8% të remitancave të përgjithshme në muajin e parë të vitit 2020, pa kontributin e tij pjesërisht të rritet në 21.7% në muajin e 5-të. Sidoqoftë, ndryshe nga Amerika e Veriut, pjesa e të cilave në remitancat e përgjithshme u rrit në muajin e 6-të, Evropa & rsquo; pjesa e s ra në 20.5%.

Siç rekomandon informacioni kryesor i BQK-së, diaspora keniane në Amerikën e Veriut dhe Evropë po përfundon të jetë një burim i rëndësishëm forex për kombin. Sidoqoftë, ky kontribut i diasporës - që duket se lë jashtë remitancat e rastësishme - ka shumë të ngjarë të rritet nëse autoritetet zyrtarisht mbështesin remitancat përmes platformave kripto.

Cilat janë idetë tuaja mbi Kenia '& rsquo; A janë flukset në rritje të remitancave nga Amerika e Veriut dhe Evropa? Na tregoni se çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të shënuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju