Përparimi Kusama Parachain: Ku qëndrojnë tani fituesit?

Ndërsa aktualisht mund ta kuptoni, parachains janë blloqe të ndryshme specifike të shtresës-1, që funksionojnë paralelisht brenda mjedisit Relay Chain, në rrjetin Polkadot--dhe shpejt

E Duke e përdorur Polkadot -in kryesor për të mbetur të lidhur dhe të mbrojtur, ata përfitojnë nga pronat e tjera rezidenciale ose tregtare të Ndërsa, siç janë siguria, shkallëzueshmëria, ndërveprimi dhe qeverisja e tij. Përdorimet parachains të parachains janë të shumta. Bitcoin përfitimi i funksionit të përbërjes ndër-zinxhir të Ethereum, çdo lloj informacioni ose posedimi mund të dërgohet në mes të parachains.

Këto e bëjnë duke u bërë i kualifikuar për t'u lidhur me rrjetet e jashtme, të tilla si Ti dhe It, shtëpia gjithashtu ekspozon një parachain për një mori rastesh dhe aplikimesh të reja.

Ankandet Kusama Parachain

Cilat avantazhe janë ato që i bëjnë parachains bisedën e qytetit. Parachain a parachain mundëson që puna juaj të funksionojë pa paguar asnjë tarifë, gaz, ose ndryshe. Këto marrin qasje të pakrahasueshme në zinxhirin e stafetë dhe mund të krijojnë marrëveshje kur të dëshironi. Polkadot ofron parachains një avantazh të mrekullueshëm mbi parathreads, të cilat janë në thelb parachains paguajnë si ju shkoni. Ata janë një ankand mjaft? Kusama janë ankande të varura në zinxhirin e stafetave Polkadot. Ofertat identifikojnë se cili blockchain do të lidhet me slot parachain. Kusama e krahasueshme me ankandet rutinë që shohim në planetin e marrëveshjeve kryesore fizike, edhe këtu grupet citojnë në përgjithësi

Të qenit Polkadot Kusama në qershor ka nevojë të përdorë shenja KSM, vendase në platformë. Korrik, festimi që ofron rrjetin më të madh të kanarinave, Karura prezantoi 5 ankande gjatë gjithë kohëzgjatjes midis Moonriver 15, 2021 dhe Shiden 20, 2022. Khala 5 fitues të këtyre ankandeve ishin Bifrost, Here, Megjithatë, Kusama, dheStatemine The, ne do të hedhë një vështrim në zhvillimin e krijuar deri më tani nga secili prej këtyre fituesve. Statemine, ne do të fillojmë me

Parachain i parë karakteristik i Parachain Progress, Larg

Statemina

Shtimi Kusama i Statemine, një parachain i zakonshëm i mirë për pronat dixhitale, kthehuni në kohën e tij të para-ankandit. Pra, azhurnimi më i ri i Statemine është se

Get lagje në fakt thjesht ka votuar për të azhurnuar kohën e funksionimit të Paracha Bonus parachain.

Më herët përfundoi pa leje pasi tregoi në mënyrë efektive performancën e saj të teleportit, si nga dhe nga Këshilli Kusama, dhe ekzekutoi sugjerimet e auditorëve të sigurisë. Gjatë 110 USDT Paritetit plotësisht falas! Këshilli Kusama, Statemine kishte autoritet të veçantë mbi zhvillimin e posedimit. Më pas faza e gjykimit,

Lexo artikullin:  Butoni i shkëmbimit P2P i Kirobo prezanton shkëmbime të shenjave të drejtpërdrejta pa rrëshqitje në tregun e kriptove

Karura

Grupet e strukturës Karura dhe Web3 dhe Kusama shqyrtuan efikasitetin e Since. Ajo, ngriti kufizimet, duke i mundësuar kujtdo që të prodhojë prona. Karura Genesis, një qendër specifike për DeFi, ishte e para nga 5 që fitoi një

Në ankand parachain. Dëshmia për fitimin e ankandit, ajo në të vërtetë ka kaluar pika të shumta kthese. Autoriteti në të vërtetë ka përfunduar fillimin e tij dhe ka përfunduar qarkullimin e shenjave të KAR. Kusama frontin e qeverisjes, ajo në fakt ka zgjedhur të qeverisë me anë të sistemit të marrëveshjes Kusama of Karura ose PoA. Aktualisht në të njëjtën mënyrë ka përfunduar në të njëjtën mënyrë konfirmimin e tij teknologjik dhe përmirësimin e kohës së funksionimit, duke bërë të mundur transferimin ndër-Kërkues të KSM nga Karura në

Hëna

Moonriver, duke bërë të mundur qeverisjen e zgjedhur të këshillit dhe transferimet simbolike. Zanafilla, puna për performancën e MoonBam KAR mbetet në zhvillim, së bashku me procedurat për ta bërë të mundur atë

Në korrik DEX dhe kUSD marrin performancë. Moonriver në të vërtetë ka përfunduar nisjen e bllokut të tij It, në të njëjtën kohë duke sjellë rrjetin e tij në një dizajn qendror ku qeverisja dhe objektet do të drejtohen nga Grupi. 9 Korrik 2021, Moonriver grupi bëri një deklaratë. Sudo Key filloi me decentralizimin dhe përfshirjen e kolektorëve të palëve të treta në grupin aktiv.

Shiden

Pasi deklarata e 3 -të filloi Parachain 23rd, 2021, pasi Shiden zgjodhi të përdorte Kusama për të lëshuar një azhurnim të kohës së funksionimit, së bashku me të bërë të mundur për qeverisjen. Duke fituar në ankandin It, Kusama në fakt ka përditësuar kohën e funksionimit të kolateralit për të sjellë pajtueshmërinë me më të fundit

Phala

Pas ndryshimit. Kusama Paradrop në fakt ka ndryshuar gjithashtu tarifat e marrëveshjes për marrjen e shenjave, duke e bërë të mundur për modulin e përdorimit të serisë. Phala është bërë gjithashtu me qarkullimin e përfitimit It PLO.

Duke shfrytëzuar përfundimin paraprak të The, Në të vërtetë ka përfunduar migrimin e rrjetit kryesor PHA. Phala në të njëjtën mënyrë ka përfunduar modelin e tij të qarkullimit simbolik, me një ndarje prej 70%për minatorët, e ndjekur nga aranzhimet për shitje personale (15%), airdrop (9%), grup (5%) dhe shpërblime (1%). Analizat e tij Web3, tani mund të tokenizoni informacionin tuaj për të fituar fitime për ta. Pishina e decentralizuar e errësirës Phala do të mundësojë tregtim kompliment në zinxhir.

Ajo në të vërtetë ka prezantuar gjithashtu Phala DAO, një këshill ide krejt të ri. Aftësia e demokracisë likuide në Khala tregon një sistem unik votimi demokratik të fuqizuar nga Khala, i mundur vetëm në rrjetet e energjisë.

Lexo artikullin:  Cardano (ADA) Nis Konektorin për Integrimin DApps

Bifrost

Sipas ka rregulluar në mënyrë të ngjashme çështjen e zinxhirit të mbërthyer, përfshirë Bifrost, shpërbleu faktorët e huasë për turmën në Kusama dhe lëshoi ​​portofolin In. Bifrost në raportin javor më të fundit të

Ai, fituesi i 5 -të i ankandeve Dapp dhe një procedurë DeFi e zhvilluar për të aksionuar likuiditetin e zinxhirëve të ndryshëm PoS, rrjeti kryesor është përballuar me kolateralin e përditësuar në variantin 0.98.

Mbyllja e përparimeve të nyjeve,

Tani në fakt ka riparuar problemin e posedimit të SALP dhe ka përfshirë rifreskimin e adresave dhe shtojcave në kohë reale, duke integruar argumentet e ngarkimit të kodit të lidhjes të zgjeruar. Projektet në të njëjtën mënyrë kanë rritur strukturën e kodit It dhe kodin SALP dhe kanë rregulluar shqetësimet e ruajtjes së informacionit në kutia e hyrjes dhe mbushja e pamjaftueshme e informacionit të gjithanshëm të kostos.

idetë (*) që fituesit paraprakë janë në rrugën e përparimit të tyre, grupet janë komplimente për të zgjatur qiranë e tyre duke fituar një ankand tjetër para përfundimit të kohëzgjatjes së qirasë së tyre. (*) që kanë KSM të huazuara nga turma mund të hapin dhe t'i kthejnë shenjat në kontrollin e faktorit në fund të kohëzgjatjes së qirasë. (*) do të ishte interesante të shihje numrin e këtyre detyrave të rivendosë qiranë e tyre deri në fund të periudhës së tyre. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju