Asambleja Legjislative e El Salvadorit miraton 150 milion dollarë Bitcoin Trust

Qeveria federale e El Salvadorit në fakt ka rezervuar 23.3 milionë dollarë për prezantimin e bankomatëve kripto dhe gjithashtu 30 milionë dollarë për të stimuluar përdorimin e xhepit të xhepave “” Chivo ”të mbështetur nga shteti.

Asambleja Legjislative e El Salvadorit miraton 150 milion dollarë Bitcoin Trust

Asambleja Legjislative e El Salvadorit në fakt ka miratuar rregulloret për zhvillimin e një Trusti prej 150 milionë dollarësh Bitcoin Trust dhe gjithashtu mbështetjen e përparimit të objekteve kripto dhe gjithashtu zgjidhje në të gjithë vendin.

Shpenzimet u dorëzuan më 31 gusht, me 64 autoritete që miratuan mbështetje dhe gjithashtu 14 kundërshtuan prodhimin e besimit. Trusti është krijuar për të promovuar konvertimin e Bitcoinit në dollarë amerikanë, dhe gjithashtu për të mbështetur të tashmen e objekteve të rëndësishme teknike që lejojnë nxitje të gjerë të pronave të kriptove.

Informacioni vjen thjesht një javë para se Ligji i diskutueshëm i kombit Bitcoin të jetë gati të funksionojë. Rregulloret që afrohen sigurisht që do të njohin BTC si tender të ligjshëm në të gjithë Salvadorin dhe gjithashtu është parashikuar të punojë në 7 shtator. Aktualisht, dollarët amerikanë përdoren si tender i ligjshëm në vend.

Banka Zhvillimore e El Salvadorit (Bandesal) në fakt është caktuar të kujdeset për procedurën e besimit

150 milion dollarë me siguri do të rimerren nga financimi i vendit prej 500 milion dollarësh nga Banka e Amerikës Qendrore për Integrim Ekonomik (CABEI). Financat CABEI fillimisht u konsideruan si objektiv i shërimit financiar për kompanitë e vogla dhe gjithashtu të mesme.

Nga këto fonde, 23.3 milionë dollarë janë ndarë për të mbështetur këstin e bankomatëve kripto të mbështetur nga qeveria-duke mundësuar që banorët rajonalë të shkëmbejnë mes Bitcoin dhe USD. 30 milion dollarë në fakt janë caktuar shtesë për të siguruar motivime për të motivuar nxitjen e librit elektronik të xhepit të Qeverisë, Chivo

Në qershor, Presidenti Nayib Bukele zbuloi se qeveria federale sigurisht që do të hidhte Bitcoin me vlerë 30 dollarë për çdo të rritur salvadorian që shkarkon librin e xhepit Chivo. Sidoqoftë, popullsia ekzistuese e El Salvadorit është 6.5 milion, duke rekomanduar qeverinë federale ose të mendojë se përkrahja me siguri do të zvogëlohet ose në fakt nuk ka caktuar Bitcoin të mjaftueshëm për të ecur.

Lexo artikullin:  Portofoli BRD dhe siguria e palidhur - Coinbase blen 2 kompani në më pak se një javë

Lidhur: Pensionistët në El Salvador kundërshtojnë kundër nxitjes së Bitcoin

Në tokenizimin përkatës të pronës së sotme dhe gjithashtu firma e objekteve monetare Koibanx zbuloi se në të vërtetë kishte autorizuar një qeveri federale të El Salvadorit për të krijuar objektet e parasë elektronike të vendit me zinxhirin e bllokut të burimeve të hapura të Algorand në thelb.

Ligji i El Salvadorit për Bitcoin në fakt është përballur me disa kundërshtime të rëndësishme dhe gjithashtu dyshime nga kompanitë në mbarë botën dhe gjithashtu popullsia e tij.

Ministri i Ekonomisë, Mar ía Luisa Hay Brem Brev tha se qeveria federale ishte e përqendruar në edukimin dhe mësimin e parave kripto dhe gjithashtu duke përdorur motivimet kripto si një mënyrë për të qetësuar sasinë e lartë të paparashikueshmërisë brenda popullatës së saj.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju