Lido vendos një grup shtesë të kurbës për të përmirësuar likuiditetin rreth lidhjes ETH të lidhur

Ndërkohë që u zbuluan për gabimin e bllokut të Terra-s, shenjat e lidhura të ethereumit të Lido-s kanë qenë nën stres për shkak të një çekuilibri në ethereumin e lidhur të Curve (stETH) dhe grupin ethereum. Protokolli i defi i aksioneve të lëngshme Lido prezantoi se po vendoste stimuj likuiditeti në Curve Finance në mënyrë që të përmirësonte çekuilibrin që ka ndodhur në të gjithë kunjin stETH:ETH.

"Ne po vendosim një grup shtesë të Curve Finance për të rritur likuiditetin në të gjithë stETH:ETH kunj," Lido tweeted më 12 maj 2022. "Kjo grup i ri do të karakterizojë një 1 milion LDO shtesë në stimuj për javën në vijim dhe për momentin është pothuajse bosh, duke sugjeruar shpërblime të tepërta për depozituesit paraprak." Përpara njoftimit, pishina stETH:ETH e Curve po shfaqte një kosto të ulët prej 2% mes kaosit që rrethonte blockchain Terra.

Gazetari kripto, Colin 'Wu' Blockchain përcaktoi atë që po ndodhte të enjten. "Raporti i aseteve ETH/stETH në grupin më të madh TVL steth (ETH+stETH) të Curve është i anuar," shkroi gazetari në Twitter. “ETH/stETH=36.48%/63.52%, personat po e këmbejnë sërish stETH me ETH. Përdoruesit që po përdorin stETH për vendosjen e levave, dëshirojnë të përqendrohen në rreziqet e mundshme të heqjes së lidhjes."

Ekipi planifikon të migrojë në grupet e kurbës dhe balancuesit, TVL-ja e Lidos do të humbasë 10.26 miliardë dollarë brenda një jave

Në temën identike në Twitter, Lido përshkroi planin e agjencisë për të zbutur vështirësinë në platformën e Curve. "[Plani është që] të migrojë likuiditetin nga pishinat aktuale Curve dhe Balancer në një të re (raporti i këshillueshëm i depozitave me çmimin aktual është 13 stETH për çdo 1 WETH) për të maksimizuar shpërblimet," Lido shtuar te enjten. “Pishina e re përfshin 1,000,000 LDO për javën e ardhshme në shpërblime.”

Disa njerëz vunë në dyshim transferimin për të krijuar një pishinë krejt të re në protokollin më të madh defi kur bëhet fjalë për vlerën e mbyllur. “A është një sugjerim i mirë? UST u sulmua gjatë migrimit të likuiditetit”, një person i veçantë kërkuar.

Kompania e grumbullimit të lëngjeve Lido gjithashtu pati një publicitet të rëndësishëm për bllokimin Terra dhe 49.66% në vlerë është larguar nga platforma që nga java e fundit në përputhje me statistikat e defillama.com. Lido për momentin ka një vlerë prej 9.13 miliardë dollarësh, por më 5 maj, ajo mbante 19.39 miliardë dollarë. 10.26 miliardë dollarë kanë qenë larg TVL-së së Lido që nga 5 maji dhe 4,130 dollarë qëndrime në LUNA.

Lexo artikullin:  Shkëmbimet kryesore të kriptove i ndërprenë lidhjet me përdoruesit kinezë pas goditjes më të fundit të Kinës në kriptomonedhën

Etiketat në këtë histori ETH e lidhur, Curve, Curve Pool, financa e decentralizuar, DeFi, eter, Ethereum, Lido, Lido bono, Lido Ethereum, Liquid Staking, Liquidity, LUNA, New Pool, STETH, Terra, Terra Implosion, me vlerë të plotë të mbyllur, TVL, UST

Çfarë konsideroni Lido duke përfshirë stimujt e likuiditetit në grupin e Curve? Na tregoni se çfarë e konsideroni këtë temë në pjesën e komenteve nën.

Xhemi Redman

Jamie Redman është drejtuesi i lajmeve në Bitcoin.com News dhe një gazetar i teknologjisë monetare që banon në Florida. Redman ka qenë një anëtar energjik i lagjes së kriptomonedhave që nga viti 2011. Ai ka një zjarr për Bitcoin, kodin me burim të hapur dhe funksione të decentralizuara. Që nga shtatori 2015, Redman ka shkruar më shumë se 5,000 artikuj për Bitcoin.com News në lidhje me protokollet përçarëse që po rriten në këtë moment.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju