Likuiduesi i shkëmbimit të kriptove të Afrikës së Jugut të Pafundur thotë se gjeti një mospërputhje 54 BTC në llogaritë e Ice3

Likuiduesi i shkëmbimit të kriptove të Afrikës së Jugut të Pafundur thotë se gjeti një mospërputhje 54 BTC në llogaritë e Ice3

Likuiduesi përfshin që shkëmbimi i kriptove &#x 2019; s Transportuesit të teknologjisë me bazë në Cyrih Merkeleon aktualisht po i kërkohet të ndihmojë në zbërthimin e kësaj enigme.

Këto zbulime krejt të reja nga likuiduesi i Afrikës së Jugut po vijnë rreth 6 muaj pasi Ice3 papritmas u largua nga rafinimi i tërheqjeve. Në momentin e deklaratës, shkëmbimi &#x 2019; monitorimi pohoi se zgjedhja për të lënë pezull BTC si dhe tërheqjet e LTC ishin marrë në të vërtetë për të mbrojtur klientët. Sidoqoftë, thjesht disa javë pasi garantoi klientët e tij, Ice3 u mbyll papritur.

Disa rekorde pas kësaj lidhën Ice3 &#x 2019; zgjedhja për të ndaluar procedurat për pengesat e likuiditetit të cilat po përjetoheshin nga shkëmbimi. Megjithatë, sipas një përshkrimi që aktualisht përdoret nga një rekord Moneyweb, monitorimi i Ice3 &#x 2019; zgjedhja për të lënë pezullimin e tërheqjeve, si dhe për të ndaluar procedurat mund të jetë e lidhur me shkëmbimin &#x 2019; Sfida me Merkeleonin me bazë në Evropë.

Duke cituar Breytenbach, rekordi përshkruan:

Çështja [në Ice3] duket se ka filluar në të vërtetë kur ka ndodhur një mosmarrëveshje midis iCE3 si dhe bartësit të sistemit të saj, Merkeleon, me qendër në Evropë.

Marrëveshja e Partneritetit

Rekordi përfshin gjithashtu grupin e monitorimit Ice3 nën ndikimin që ekzistonte një organizim bashkëpunimi me Merkeleon Një bashkëpunim i tillë nënkuptonte shkëmbimin e kriptove nëpërmjet CEO -së së tij, Gareth Grobler, sigurisht që do të krijonte aplikacionin softuerik mbi të cilin funksionoi Ice3 ndërsa Merkeleon ishte i sigurt për menaxhimin.

Prandaj, për të zhvilluar natyrën e saktë të konfigurimit, Breytenbach thotë se ai në fakt ka qenë në kontakt me Merkeleon Likuidatori thotë se ai është i bindur se kompania e tij me siguri do të marrë shpejt informacionin që kërkon.

Cilat janë idetë tuaja në lidhje me këtë përrallë? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju