Dëshirimi Cardano: A ka kuptim kjo lëvizje

Kostoja e Cardano u rrit 11.5% brenda një jave dhe ndërsa ulja e kostos së saj nga nivelet më të ulëta të korrikut prej 1.1 dollarë në koston e tanishme prej 1.4 dollarë mund të duket në thelb e lodhshme, ka një tjetër marrje që shpesh nuk zbulohet. E vërteta që Cardano nuk u rendit nën shenjën 1 $ dhe kishte një treg relativisht më pak të paparashikueshëm gjatë gjithë kohës së fundit, prodhon prirjen e alt-të të rangut të pestë të duke u prekur më pak nga tregu më i madh.

Spekulimet e ADA pas Bitcoin dhe Ethereum kanë qenë në fakt për një kohë mjaft të gjatë. Në të vërtetë, ndërtimi i interesit institucional për Cardano e bën këtë argument më të ligjshëm. ADA është aksioni i tretë më i madh në fondin me kapak të madh të Grayscale, me një kompensim prej 4.26%.

Sidoqoftë, nuk është thjesht interes institucional, megjithatë interesi me pakicë që mbledh "statusin e besuar" për monedhat. Në rastin e ADA, prona duket se po bën shkëlqyeshëm edhe në këtë drejtim, dhe lajmet për ADA që autorizohen për të shënuar në shkëmbimet japoneze të kriptomonedhës, kundrejt të gjitha shanseve theksuan të njëjtën gjë. Arsyeja pse ky lajm mban vlerë është për shkak të faktit se Japonia ka ndër kërkesat më të vështira të listimit ndërkombëtar.

Rrezik i ulët, kthim i lartë

Edhe pse ADA ishte praktikisht 40% më pak se ATH -ja e saj, ajo theksoi kthimet e YTD prej 695.25%. ROI i saj 7-ditor ishte 10.61%, ROI një muaj 10.01%, dhe ROI vjetor ishte 950.39%. Duke u thënë kështu, raporti Sharpe i ADA -së i cili shqyrton efikasitetin e një prone në krahasim me a Prona "pa rrezik" gjatë një afati kohor të mbajtur shumë më lart se absolutisht asnjë shenjë në kohën e shtypit.

Ndërsa numrat e raportit Sharpe mund të mos jenë shumë të shkëlqyeshëm në pamjen fillestare, ajo që është domethënëse është se edhe gjatë rënies së kostos aktuale raporti Sharpe i ADA nuk ra në listën nën -2.5, ndërsa e njëjta gjë për Ethereum në të vërtetë kishte rënë në -4.1 .

Aktivitet i lartë dhe mbajtës të fortë

Siç u theksua në një artikull të shkurtër të mëparshëm, forca e zbuluar nga mbajtësit afatmesëm dhe mbajtësit afatgjatë kur bëhet fjalë për Cardano ka qenë në fakt një konsideratë domethënëse për të mbështetur rritjen e saj. Mbajtësit e ADA në fakt kanë parë një zhytje të qëndrueshme, prandaj kanë kryqëzorët. Në të vërtetë, në fakt ka pasur një rënie prej 6.86% të tregtarëve në muajin e fundit për ADA duke theksuar zhvillimin në duart më të fuqishme në tregun ADA.

Lexo artikullin:  Jack Dorsey dorëheqja si CEO i Twitter është bullish për Crypto, thotë Fundstrat

Ndërsa ADA -së adresat aktive ishte rritur në të vërtetë 417.81% midis 1 janarit dhe 28 prillit, zhvillimi nuk ishte thjesht i cekët pasi u mbështet gjithashtu nga zhvillimi në shumëllojshmëri marrëveshjesh cdo dite. Duke parë këtë nuk është befasi që Cardano me të vërtetë ka filluar të ndjekë gjurmët e 2 monedhave kryesore (BTC & & ETH). Në fakt, faktorë të tillë të kombinuar me udhërrëfyesin e fortë të Cardano shtojnë zhvillimin dhe mitingjet e tij të vazhdueshme duke i ofruar Cardano -s performancën e saj si në lidhje me marrëveshjet ashtu edhe si një dyqan relativisht shumë më të sigurt.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju