Duke parë Ethereum tani, nuk do të jetë "çmenduri" ta presësh këtë

Ethereum, kripto-shenja e dytë më e madhe, pas azhurnimit të tij të shumëpritur EIP-1559 pa një zhytje të konsiderueshme në zonën e gjelbër. Sidoqoftë, në kohën e gazetarisë, altcoin më i madh ishte duke u tregtuar në 2,952 dollarë, me një korrigjim prej 7% në 24 orët e mëparshme.

Edhe pse prona vuajti një pengesë, eksperti Lark Davis shpërndau faktorët e tij për të mbetur bullish, në videon e tij më të re në YouTube.

Davis filloi bisedën duke diskutuar së pari rrethanat në trend të EIP 1559. Brenda 12 orëve të para të transmetimit, më shumë se 3,000 ETH ishin djegur. Në një cicërimë, të datës 06 gusht, ai në fakt kishte diskutuar,

Ai edhe më shumë e specifikoi në video,

Për më tepër, me kalimin e ETH në një marrëveshje të Vërtetimit të Aksioneve (brenda rreth 6 muajsh), ai do të minimizojë energjinë e përdorur nga ETH me 99.95%, "në thelb duke rënë nga përdorimi i energjisë së një vendi të vogël në një qytet të vogël", përfshi ai. . Në kohët e sotme, kjo mund të funksionojë si një minutë përparimi veçanërisht kur marrja e energjisë është një temë e madhe. Siç është e popullarizuar, Bitcoin, e vetmja kriptovalutë më e madhe se ETH, në të vërtetë është goditur paraprakisht mbi çështjet në rritje të ESG.

Për më tepër, rënia e normave të inflacionit Ethereum gjithashtu paraqet një tablo bullish. Sipas raporteve, "Normat aktuale të inflacionit në Ethereum janë 4.3%. Si pjesë e azhurnimit të ETH 2.0 do të ketë një ulje 90% të këtij inflacioni, deri në 0.43%. I ashtuquajturi përgjysmim i trefishtë. " Duke e krahasuar këtë me BTC, e mëparshmja tregon një dorë të fortë kundrejt ekuivalentit të saj. Eksperti përfshiu:

Por këtu ka diçka për të pasur parasysh - - siç qëndrojnë gjërat, marrëveshjet e ETH përfshijnë një pjesë të konsiderueshme të kostove të gazit. Ende Bullish mbi të? Po, për faktin se zbulon se përdoruesit po zbulojnë një nevojë jashtëzakonisht të lartë për qasje në zinxhir. 1.2 milion marrëveshje në ditë zakonisht, "Fryn zinxhirë të tjerë nga uji sepse njerëzit duan atë që ETH ka!" deklaroi Davis.

Lexo artikullin:  Serverë të markës HP janë rrëmbyer për të minuar një kriptomonedhë me vlerë 110,000 dollarë

Ndërkohë, grupe të shumta (Optimizmi, Arbitrum, StartkWare, dhe sidechain Polygon) po merren me opsionet e shkallëzimit të shtresës 2 në rrjetin e ETH për të marrë edhe më shumë problemet ekzistuese në rrjetin e deklaruar. Edhe një herë, Davis dha një pikëpamje pozitive.

BTC kundër ETH

Ky argument ka qenë aktualisht i fortë për një vit ose më shumë, me kontrollin e mëparshëm të tregut. Sidoqoftë, Davis specifikoi në këtë kontekst, "Ethereum tani shpesh përputhet, tejkalon, ose thjesht në këmbë të Bitcoin për sa i përket vëllimit të tregtimit ditor, dhe megjithatë ka gjysmën e kapakut të tregut të Bitcoin! Diçka më duket e nënvlerësuar! ”

Konsideroni këtë, ETH ka gjysmën e kapitalizimit të tregut të BTC dhe megjithatë në përgjithësi të njëjtin vëllim tregtar të përditshëm si BTC. Do të ishte e arsyeshme të thuhet, eksperti i përmendur më parë është i rrënjosur për ETH. Në një cicërimë aktuale, ai specifikoi,

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju