LTNM Tani në dispozicion në FMFW.io

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. LTNM &#x 2013; një kriptomonedhë më shumë që na çon në shkallën e mëposhtme! LTNM është një para e siguruar, e mbështetur nga asetet e bazuar në zinxhirin e bllokimit të Bitcoin. Monsoon Blockchain Corporation e themeloi atë në pjesë të Fondacionit LTNM LTNM është një variant më i gjelbër, më i shpejtë dhe më i sigurt i Satoshi Nakamoto të mrekullueshëm &#x 2019; s funksion. Tani mund ta tregtoni në shkëmbimin FMFW.io!

Për shkak të aspektit vendimtar të Bitcoin &#x 2019; Me përdorim të lartë të energjisë, LTNM përdor prova-e-aksioneve (PoS) formulë për të ngritur rrjetin &#x 2019; Shkalla e TPS-së si dhe, mbi të gjitha, zvogëlon humbjen e energjisë. LTNM përdor MPoS &#x 2013; Dëshmia e përbashkët e aksioneve për të rritur sigurinë e rrjetit duke synuar pengesat e shtrenjta për një armik për të konfirmuar bllokun si dhe për të rikuperuar të gjitha kostot duke përdorur minierat. Kjo e bën më të vështirë për çdo individ që të kryejë sulme DoS (Dëshmi e Deleguar e Aksioneve) në rrjet.

Për më tepër, LTNM ka zinxhirin e tij që mbështet PoS për problemin e sigurimit që blloqet të shpërndahen në mënyrë të barabartë në të gjithë rrjetin. Problemi varet nga dimensioni i rrezikut të nevojshëm për prodhimin e blloqeve.

Një tjetër atribut dallues i LTNM është, siç u theksua më parë, mbulimi i sigurimit, si dhe i mbështetur nga posedimet fizike dhe elektronike. Për më tepër, individët si dhe kompanitë mund të hapin rrjedha të reja fitimesh duke reduktuar shpenzimet e blerjes.

Deklaratë nga FMFW.io

LTNM është një kriptomonedhë që përqendrohet në rritjen teknike për të rritur normën, si dhe sigurinë në procedurë, si dhe në aspektin e ndershëm. Është një veprim i jashtëzakonshëm për ne, si dhe një ndryshim në marrjen e tyre në shkëmbimin tonë të kriptomonedhave. &#x 201D; deklaron CEO i FMFW.io, Danish Chaudhry.

Deklaratë nga Fondacioni LTNM

&#x 201C;Ne lavdërojmë FMFW.io &#x 2019; Qëllimi i tij është të sjellë mundësinë e kriptomonedhave në tregun ndërkombëtar të synuar, si dhe të vlerësojë listën e tyre të fushatës miqësore me mjedisin LTNM për të ndihmuar që ajo të jetë e disponueshme. &#x 201D; deklaron CEODr Don Basile i Korporatës Monsoon Blockchain.

Lexo artikullin:  Policia Kombëtare në Spanjë paralajmëron rritje të madhe në mashtrimet e lidhura me kriptomonedhën

Rreth LTNM

LTNM është gjenerata e ardhshme, kriptomonedhë e garantuar e mbështetur nga asetet. Bazuar në mjedisin e Bitcoin, LTNM është më i gjelbër, më i shpejtë, si dhe shumë më i sigurt dhe i sigurt, i pozicionuar për të transformuar marrëveshjet elektronike. Duke përdorur një formulë me efikasitet energjetik të marrëveshjes së dëshmisë së aksioneve, LTNM synon të sjellë normë shumë më të mirë blerjeje, kosto të reduktuara, si dhe shumë më tepër siguri në tregjet me zhvillim të lartë si Media, Lojëra, Telekomunikacioni, si dhe Cloud Computing.

Për më shumë informacion, ju lutemi shkoni te https://bitcoinlatinum.com

Twitter: https://twitter.com/bitcoinlatinum

Rreth FMFW.io

Qëllimi i FMFW.io është të inkurajojë individë nga e gjithë bota që të tregtojnë kriptomonedha pa mundim, si dhe vetëbesim, nga investitorët e rinj deri te specialistët e sofistikuar të tregtimit. Me likuiditet të lartë, asistencë shumëgjuhëshe 24/7, si dhe shumë grupe tregtimi të përmirësuara me një shkallë të lartë sigurie, ne ofrojmë një sistem tërheqës për tregtimin e çdo lloj kriptomonedhe. Brenda një viti duke pasur parasysh atë lançim, në standard, shkëmbimi ynë në fakt ka shkuar nga më shumë se 500 mijë investitorë energjikë çdo muaj, si dhe ky numër mbetet për t'u zgjeruar.

Etiketat në këtë përrallë FMFW.io

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët e saj ose zgjidhjet. të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj materiali, produkti ose zgjidhjesh të theksuara në prezantimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju