Shumica e institucioneve për të mbajtur pasuri dixhitale në të ardhmen e afërt, sugjeron studimi

Shumica e institucioneve për të mbajtur pasuri dixhitale në të ardhmen e afërt, sugjeron studimi

Pavarësisht nga ambienti i pasigurt rregullator në hapësirën e kriptos, 70% e investitorëve institucionalë ka të ngjarë të blejnë pasuri dixhitale në të ardhmen e afërt, ka treguar një studim i kryer për Pasuritë Dixhitale Fidelity. Paqëndrueshmëria e çmimeve mbetet një pengesë kryesore për hyrjen e kapitalit, megjithatë 90% e këtyre të anketuarve presin që firmat dhe klientët e tyre të blejnë kriptomonedhë ose të bëjnë investime të tjera të lidhura me kripto brenda pesë viteve të ardhshme.

Sondazhi është kryer nga Koalicioni Greenwich midis 1,100 investitorëve institucionalë midis dhjetorit të vitit të kaluar dhe prillit 2021. U anketuan investitorë me vlerë të lartë neto, zyra familjare, fonde mbrojtëse dixhitale dhe tradicionale, këshilltarë financiarë dhe vakëfe, detajoi Reuters në një raport. Mbi gjysma e tyre thanë se ata kishin investuar tashmë në asete dixhitale, ose përmes blerjes së drejtpërdrejtë të kriptomonedhës dhe produkteve të investimeve përkatëse ose përmes blerjes së aksioneve të kompanive kripto.

Ky dhe studime të tjera të kohëve të fundit kanë konfirmuar një interes të qëndrueshëm të zakonshëm në investimet e aktiveve kripto. Një sondazh global i lëshuar në qershor tregoi se fondet mbrojtëse po planifikojnë gjithashtu të rrisin ndjeshëm ekspozimin e tyre ndaj aktiveve dixhitale gjatë të njëjtës periudhë pesë-vjeçare.

Në një votë besimi, 100 CFO thanë se fondet e tyre do të mbanin mesatarisht 7.2% të aseteve të tyre në kriptomonedhë deri në vitin 2026, ose mbi 300 miliardë dollarë të vlerësuar. Kjo pavarësisht nga rënia e çmimeve të kripto dhe aktivitetit tregtar në muajt e kaluar, me kriptovalutën kryesore, bitcoin (BTC), duke humbur 50% të kapakut të saj të tregut që nga prilli.

Pjesëmarrësit në sondazh të urdhëruar nga Fidelity theksuan paqëndrueshmërinë e çmimeve si pengesën kryesore për investitorët e mundshëm që duan të hyjnë në tregun e kriptove. Një pengesë tjetër e cituar në raport është mungesa e bazave të nevojshme për të vlerësuar vlerën e këtyre pasurive, e ndjekur nga shqetësimet për manipulimin e mundshëm të tregut.

Një sondazh i JPMorgan me rreth 3,000 investitorë tregoi muajin e kaluar se një shumicë dërrmuese e tyre (95%) besojnë se mashtrimi është i përhapur në botën e kriptove, me vetëm 10% të këtyre profesionistëve që tregtojnë kriptovaluta në këtë moment. Si investitorë privatë, megjithatë, 40% e të anketuarve pranuan se ishin aktivë në tregun e kriptove.

Cili është mendimi juaj në lidhje me rezultatet e sondazhit të lëshuar nga Fidelity Digital Assets? Ndani mendimet tuaja mbi këtë temë në seksionin e komenteve më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju