Malajzia ndërmerr veprime përmbarimore kundër binance, këshillon investitorët të 'tërheqin të gjitha investimet menjëherë'

Malajzia ndërmerr veprime përmbarimore kundër Binance, këshillon investitorët të "tërheqin menjëherë të gjitha investimet e tyre"

 • Komisioni i Letrave me Vlerë në Malajzi (KS) njoftoi të Premten "veprimet e zbatimit kundër Binance për funksionimin ilegal të një shkëmbimi dixhital të pasurive (DAX)".
 • Sipas rregullores së Malajzisë, operatorët e shkëmbimit të aseteve dixhitale duhet të regjistrohen në Komisionin e Letrave me Vlerë si Operatorë të Tregut të Njohur (RMO).
 • Meqenëse shkëmbimi global i kriptove po funksionon në Malajzi pa u regjistruar, mbikëqyrësi i letrave me vlerë të Malajzisë "ka lëshuar një qortim publik" kundër katër njësive Binance dhe CEO të kompanisë, Changpeng Zhao (CZ), për vazhdimin e funksionimit të paligjshëm në Malajzi. Sipas SC, Binance vazhdoi të operonte në vend pavarësisht se ishte përfshirë në Listën e Paralajmërimit të Investitorëve të rregullatorit në korrik 2020.
 • Katër subjektet janë Binance Holdings Ltd (të regjistruara në Ishujt Kajman), Binance Digital Ltd. (regjistruar në MB), Binance UAB (regjistruar në Lituani) dhe Binance Asia Services Pte Ltd. (regjistruar në Singapor).
 • Të katër njësitë Binance janë urdhëruar nga rregullatori i letrave me vlerë të "çaktivizojnë faqen e internetit të Binance (www.binance.com) dhe aplikacionet celulare në Malajzi brenda 14 ditëve të punës nga 26 korrik 2021."
 • Ata gjithashtu duhet të "ndërpresin menjëherë të gjitha aktivitetet e medias dhe marketingut, përfshirë qarkullimin, publikimin ose dërgimin e reklamave dhe/ose materialeve të tjera të marketingut, qoftë me email ose ndryshe, për investitorët malajzianë." Për më tepër, ata duhet "të kufizojnë menjëherë investitorët malajzianë që të mos kenë qasje në grupin e Telegramit të Binance".
 • Rregullatori gjithashtu urdhëroi në mënyrë specifike Zhao "të sigurohej që direktivat e mësipërme të zbatoheshin".
 • Duke theksuar se investitorët duhet të ndalojnë së trajtuari dhe investuari përmes shkëmbimeve ilegale të pasurive dixhitale, Komisioni i Letrave me Vlerë i këshilloi ata që aktualisht kanë llogari në Binance "të ndalojnë menjëherë tregtimin përmes platformave të tij dhe të tërheqin menjëherë të gjitha investimet e tyre".
 • Një numër në rritje i rregullatorëve në mbarë botën kanë paralajmëruar Binance për operimin në juridiksionet e tyre pa u autorizuar. Ato përfshijnë rregullatorë në Japoni, MB, Ishujt Kajman, Hong Kong, Tajlandë, Gjermani dhe Lituani.
 • Duke komentuar rritjen e kontrollit rregullator kundër shkëmbimit të tij, Zhao tha, "Ne duam të licencohemi kudo ... Tani e tutje, ne do të jemi një institucion financiar." Ai gjithashtu zbuloi se kompania po kërkon "një CEO të sfondit të pajtueshmërisë së fortë për të treguar përkushtimin tonë ndaj pajtueshmërisë pasi ky është përparësia kryesore e organizatës".
 • Në fillim të kësaj jave, Binance njoftoi se "Marzhi i Binance do të heqë nga lista AUD, EUR dhe GBP çifte marzhi të ndara dhe të izoluara." Shkëmbimi gjithashtu njoftoi se do të ndalojë ofrimin e produkteve të ardhshme dhe derivateve në Evropë.
Lexo artikullin:  Këshilltarët financiarë që menaxhojnë 110 trilionë dollarë tani mund të ofrojnë tregti me kripto për klientët përmes ndërmjetësve interaktiv

Çfarë mendoni për problemet e Binance me rregullatorët në të gjithë botën? Na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju